Жената Козирог

• 52 193
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
alessundri,аз съм козирог,но нямах време за следродилна депресия.А иначе онази другата,обикновената като ме хване,няма пускане.
това все едно аз го написах !  Rolling Eyes
А за онази другата депресия .... обикновенно през зимата ме копва .... и трудно ме оставя на мира - но аз най- инатливо и напук се боря  срещу нея !!!   bouquet

# 361
Здравейте козички Peace
Кажете изпадате ли често в депресия и как се справяте с тези състояния? Аз съм родена на 26.12 и много странно един ден съм весела и спокойна, а на следващия всичко ми е много черно и тъжно Confused

newsm10 точно....

# 362
Здравейте Козички! Много ме е яд , че чак сега попадам на тази тема Embarassed
Прочетох половината от темата, почувствах се страхотно от това , че разбирам , уважавам и се усмихвам на споделеното от вас!
за себе си и за себеподобните приятели козирози Laughing мога да кажа- упорити, издръжливи, перфекционисти, не понасяме мисълта за критика или по-точно - задължително правим всичко възможно за да са перфектни нещата, зависещи от нас... Търпеливи до доста краен предел , но в момент , в който наистина се злоупотреби с въпросното търпение- крайни- дори жестоки! Чудесни приятели , съпруги , майки... но често и властни Blush

Изобщо не съм пестелива, но съм просто феномен по откриване на всевъзможни оферти , буквално трябва да го превърна в професия Mr. Green
   като по-млада ми беше почти невъзможно да кажа " Не" , винаги се опитвах да угодния и да съм добрата , но с времето нещата се промениха...

Ще ми е приятно да бъда част от вашата компания  bouquetМисля , че козирог- жена Wink е една от най-страхотните зодии!!! Hug

# 363
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕЗИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ!

# 364
  • Бургас
Честито и от мен!!!
Малко е позамряла темата ни  newsm78

# 365
Открих ви най-после!!вече бях решила,че няма тема за нашата зодия.Родена съм на 22.12.В някои хороскопи ме водят стрелец в повечето обаче съм козирог.Според мен съм точно за тук.Приятно ми е Simple Smile

# 366
  • На земята, която е всъщност звезда.
И на нас. Simple Smile

# 367
Ох и аз съм козичка ,чат пат рогата,чат пат чапата Mr. Green
Родена съм на 06.01,защото са искали да ме кръстят Славка а аз не се виждам с такова име и съм си избрала сама как да се казвам hahahaМмммм много съм инатлива и много ранима. Обичам да обичам и да ме обичат.

# 368
Айде Честита Първа Пролет Козички!
Да се хванем за зелено и да опасем полята  Laughing
Дойде пролетта и се развихрих.Не знам вие така ли сте.Наместо да ме хване пролетна умора,аз кипя от енергия.Ако бях на работа сега,щях да рисувам,оцветявам,лепя - щъркели ,треви,лястовици,Великденски яйца ,зайци... newsm44(детска учителка съм  Grinning )
Ама съм в майчинство,и всичката енергия отива в грижите за малката. smile3522 Пак го имам обаче желанието.

yori81 браво на теб!Това се казва Козирог! Как така ще те кръщават както те си искат.Не може така  Naughty  Laughing

# 369
Айде Честита Първа Пролет Козички!
Да се хванем за зелено и да опасем полята  Laughing

Hug Както виждате, аз отдавна съм в зелено. Grinning

# 370
  • Бургас
Тани, много зареждащ пост  Peace Нас май пролетната умора може да ни хване по всяко време, както и енергичността и позитивността да ни е в повече, независимо от сезона.

# 371
Мене кокошките са ме изпреварили и са изчопкали всичката трева.  Joy
Честита пролет.
Добре че имам саксйини цвета ,та да има зелено и за мен,ама при положение че живея с овца ще пада бой за тях. newsm51
Лек и слънчев ден ви желая.

# 372
  • София - Рим и обратно
Признавам си, че тази зодия ми се струва адски интересна и дълбока.
Другата, която много ми харесва за жена е Дева. Малката ми дъщеря излезе Козирог, с асцендент Дева Sunglasses . Чудя се, що за комбинация е това? Има ли някоя подобна тук?   bouquet

# 373
Здравей,кафе с мед!  Simple Smile
Ето ме,но трябва да кажеш какво точно те интересува.
На моята майка не и беше лесно,защото първо аз съм самО дете и второ бях досадна възрастна,която все я контрлираше и даваше акъл. Laughing За това пък околните ме смятаха за тихо и задълбочено дете с отлични обноски
В крайна сметка имам чудесно образование (архитект съм),прекрасен мъж,който много се грижи за мен,материлани придобивки,които не много хора на моята възраст имат,две деца (едното е на път),на които съм отдадена напоследък и големи мечти. Heart Eyes
Имам много ясна преценка за хората,нюх за парите/сделките,чувство за стил,което е сравнително модерно за зодията,както и усет за нови технологии.
В момента не се броя като голяма кариеристка,но определено работата ми липсва покрай гледането на къщата и семейството.Също така съм много задълбочена в екзотерична литература и знание (предполагам заради девата).
За друго не се сещам.От девата ми идва непрекъснат проблем с килограмите и диетите,но перфекционизмът ми е само гледна точка на другите-аз встщност знам кога и как да си давам зор,за да си спестя излишен труд.  Wink

# 374
Признавам си, че тази зодия ми се струва адски интересна и дълбока.
Другата, която много ми харесва за жена е Дева. Малката ми дъщеря излезе Козирог, с асцендент Дева Sunglasses . Чудя се, що за комбинация е това? Има ли някоя подобна тук?   bouquet

Аз съм такава. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт