Жената Козирог

• 52 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Има и козирози и козирози.Всичко зависи от планетите (от компанията и от градуса Wink ).

За приятелството-най-вярната зодия.Приятел ли ти е козирог-ще умре за теб.

Точно  Peace Подкрепям с две ръце  Mr. Green  Hug

# 631
  • Бургас
И за приятели сте много внимателни и не споделящи ,отвя ни сте понякога ,но помощ може да давате:),и аз не обичам да разчитам на чужда помощ и още не съм пробвал.Абе прекалено сте сдържани.

Много трудно допускам хора наистина близо до себе си ... избирам си ги внимателно, но за сметка на това почти никога не греша в избора си... /сега - изключения от правилото винаги има, разбира се  Mr. Green/

Споделям всичко, но само с избрани  Peace

Стига да мога - винаги бих помогнала, при това безвъзвратно, не искам нищо в замяна, стига ми усмивката на човека срещу мен.

Сдържана съм много, но пак - само с такива, които не ме кефят особено... иначе съм точно обратното с близките си хора...  ooooh! Но пак зависи кой какво влага в това, възможно е да говорим и за различни неща... Laughing

# 632
  • Русе, у дома
Есте, защо неквалифициран, в EURES мернах доста обяви за програмисти, при това само определен регион на Швейцария разглеждах.
Нищо не пречи да хвърлиш едно око там Wink, за този тип специалисти не придирят и за определен език първоначално, английският е достатъчен.
Извинявам се на другите за off-а.
Off-a ти беше много полезен за мен. Сега сме на вълна смяна на местожителството. Аз, козирога, жена на програмист - скорпион, само с английски, обмисляме дали да се бухнем в новото, непознатото, точно там, в Швейцария. Сайта EURES ми беше просто подаден като по поръчка. Благодаря.
Но, пък аз, за разлика от другите, съм готова за промяната, харесва ми там и мисля, че ще се чувствам добре, ако стане.
Айде и от мен силен off.

# 633
  • not found
Аз се чудих дали Ботев не е козирог , толкова ми допада  Mr. Green Винаги съм му се възхищавала на творбите  Heart Eyes

За мързела , много вярно , няма такъв мързел като мен , тя за нас е измислена поговорката - накарай мързеливия да работи да те научи на акъл  Mr. Green ми същата работа сме и ние  Flutter

За говоренето , виж тук се отличавам от вас , не говоря много , даже хич , но това е не , защото нямам какво да кажа ,а защото няма смисъл да го казвам . Говоря само тогава , когато знам ,че думите ми ще се чуят , изключваме милото  Mr. Green на него говоря , въпреки ,че не ме слуша  Laughing

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 01:16 от Golden*Carnival

# 634
Да за работата сте страшни - да седите от страни и намирате кусури ,ама ако  вие се захванете да ги оправяте,почвате да не ги виждате Simple Smile ,най-яката черта .

# 635
  • На земята, която е всъщност звезда.
Да за работата сте страшни - да седите от страни и намирате кусури ,ама ако  вие се захванете да ги оправяте,почвате да не ги виждате Simple Smile ,най-яката черта .

Това за мен не е вярно. Много съм самокритична и това определено ми пречи.

# 636
БЦДД,грешиш,не стоим отстрани.Ние сме лидери,вие стратези,а девичките са дипломатите.Виж не всичко ни е по сърце,а и "знаем" кога и къде да се месим.Ако случайно не си чул-това е зодия на шефчетата,мениджърчетата и политиците.Амаха! Wink

Есте, защо неквалифициран, в EURES мернах доста обяви за програмисти, при това само определен регион на Швейцария разглеждах.
Нищо не пречи да хвърлиш едно око там Wink, за този тип специалисти не придирят и за определен език първоначално, английският е достатъчен.
Off-a ти беше много полезен за мен. Сега сме на вълна смяна на местожителството. Аз, козирога, жена на програмист - скорпион, само с английски, обмисляме дали да се бухнем в новото, непознатото, точно там, в Швейцария. Сайта EURES ми беше просто подаден като по поръчка. Благодаря.
Но, пък аз, за разлика от другите, съм готова за промяната, харесва ми там и мисля, че ще се чувствам добре, ако стане.
Айде и от мен силен off.
Аз да се намеся малко в чуждия разговор,че стана много интересен. Laughing
В Швейцария няма да срещнеш точно "новото".Там нещата са добре класифицирани,подредени и чисти-точно като за една жена от нашата зодия.Също така всеки е земен,защото колите имат изключително високи екоданъци. Wink

# 637
  • Русе, у дома
БЦДД,грешиш,не стоим отстрани.Ние сме лидери,вие стратези,а девичките са дипломатите.Виж не всичко ни е по сърце,а и "знаем" кога и къде да се месим.Ако случайно не си чул-това е зодия на шефчетата,мениджърчетата и политиците.Амаха! Wink

Айде и от мен силен off.
Аз да се намеся малко в чуждия разговор,че стана много интересен. Laughing
В Швейцария няма да срещнеш точно "новото".Там нещата са добре класифицирани,подредени и чисти-точно като за една жена от нашата зодия.Също така всеки е земен,защото колите имат изключително високи екоданъци. Wink
Не е чужд разговора,  Hug На мен явно за това ми е добре там, подредено, чисто, има правила, то дори и в Германия не е така.
Не знам, не обичам промените, ама тази промяна, която е само на хоризонта за сега, не ме плаши. Но например едно -  "преинсталиране на компа ти трябва", веднага извади рогата ми срещу мъжа ми.
Остава месец до навлизане на наша територия, усещате ли "Сатурнова дупка", каквото и да значи това... newsm78?

# 638
Казвам че ,повече ви бива да давате акъл и да намирате кусурира,отколкото да хванете яко да работите,незнам що не сте ме разбрали.А е да,то това са фукцииите на шефа ,да търси къде е проблемът и да решава в детайли нещата .Ама лично мен тва ме дразни Sad

# 639
  • Бургас
Aaaa, не си прав, ние точно както можем да си скъсваме .... от работа, малко други го могат и правят. Важното е обаче да знаем защо го правим, да имаме добър стимул и мотивация. Mr. Green

# 640
ОФ ,няма значение,имате много положителни черти ,ама и лоши хич не липсват.
Да сте живи и здрави!

# 641
Хайде още една работливка Embarassed
ЗА ЛУДО РАБОТИ ,ЗА ЛУДО НЕ СТОЙ !!! - край на спора. И естествено  работата трябва да е изпипана до най-малката подробност.

# 642
  • Куциндрел
Казвам че ,повече ви бива да давате акъл и да намирате кусурира,отколкото да хванете яко да работите,незнам що не сте ме разбрали.А е да,то това са фукцииите на шефа ,да търси къде е проблемът и да решава в детайли нещата .Ама лично мен тва ме дразни Sad
тъй си е, ужасни сме и зли. Само не разбрах, ти какво се буташ сред козЛи?

# 643
Що пък не ,имам право - потърпевш съм .Ти пък кво,що се заяждаш Simple Smile

# 644
  • Бургас
ОФ ,няма значение,имате много положителни черти ,ама и лоши хич не липсват.
Да сте живи и здрави!
Ама това никой не го оспорва, разбира се, че имаме нииикак не малко и лоши черти, трябва някакъв баланс да има все пак...  Joy Mr. Green Peace
Но в никакъв случай не мога да съглася, че не ни се работи яко  Naughty Обаче и друго е вярно - ако ще работя на принципа :" Аз те лъжа, че ти плащам, ти ме лъжеш, че работиш", при мен не става. Мога и по 15 часа на ден да работя, обаче да си струва / при това по възможност не само финансово / Crossing Arms 

Общи условия

Активация на акаунт