Жената Козирог

• 52 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Куциндрел
Що пък не ,имам право - потърпевш съм .Ти пък кво,що се заяждаш Simple Smile
Какво търпиш не стана ясно?
Кеф ми е - заяждам се. Mr. Green Все пак съм от козЛите.

# 646
Еми имам доста близки кози до себе си.И ми е кеф да се заяждам с тях,щото много бързо и ясно отговарят, + тва. ми харесва да виждам някаква емоция от тях, макар и отрицателна Simple Smile

# 647
Хубаво сме се разбъбрили тук,ама да не забравим да катерим към върха,ужважаеми. Wink (това за работливостта)

Казвам че ,повече ви бива да давате акъл и да намирате кусурира,отколкото да хванете яко да работите,незнам що не сте ме разбрали.А е да,то това са фукцииите на шефа ,да търси къде е проблемът и да решава в детайли нещата .Ама лично мен тва ме дразни Sad
Не,не,не и не.Шефовете не са за това.Шефовете са хората,които карат другите да следват мечтите си. newsm08

Сеса типично по козирожки я изби и на поезия. Wink

Между другото,простете ми вулгарното чувство за хумор,но като стана дума за дупка сатурнова-не ви ли се струва това като синоним на темата. Joy Joy

# 648
  • Куциндрел
Еми имам доста близки кози до себе си.И ми е кеф да се заяждам с тях,щото много бързо и ясно отговарят, + тва. ми харесва да виждам някаква емоция от тях, макар и отрицателна Simple Smile
Явно имаш кози комплекс (нещо като едипов, ма не точно). hahaha

# 649
  • Куциндрел
Между другото,простете ми вулгарното чувство за хумор,но като стана дума за дупка сатурнова-не ви ли се струва това като синоним на темата. Joy Joy
Де що е Сатурн си е направо за тази тема.
Оп-оп, дупката започна.
Ох, много ми е весело в тази тема. Mr. Green

# 650
  • Бургас
dimitriana, за стремежа и катеренето към върха си повече от права, ние ако не го правим, кой друг ?! Peace Hug Понякога това ни струва страшно много, ама пък си заслужава в крайна сметка ... Mr. Green Та когато се катерим нагоре, сме работливи и още как... , но само когато сме сигурни, че пътят води нагоре... ако ме разбирате правилно  Mr. Green Hug

Хич даже не ти е вулгарно чувството за хумор ... Joy Party А за дупката ... бе аз лично май рядко излизам от там, ама сега поне /до януари / имам оправдание за това... Whistling Joy

CecaJoy Hug

# 651
хайде,и аз да се запиша тук-и аз съм Козирог,и малката ми дъщеря също

# 652
  • В сбъднатите си мечти
Отдавна не съм се вяскала в темичката  Simple Smile Да ви се похваля и да чукам на дърво ,май излизам от една огромна  сатурнова дупка Simple Smile Казвам го за кураж на тези които са там в момента и да благодаря на "зодията " за още едно наше качество - търпението.

# 653
Казвам че ,повече ви бива да давате акъл и да намирате кусурира,отколкото да хванете яко да работите,незнам що не сте ме разбрали.А е да,то това са фукцииите на шефа ,да търси къде е проблемът и да решава в детайли нещата .Ама лично мен тва ме дразни Sad
дете,тук сгреши много-едва ли има по-големи бачкатори от козите.като се хванем с нещо,и сърце,и душа влагаме.и да......даваме акъли,защото сме много рационални и здраво стъпили на земята-нещата ги виждаме реално и рядко,много рядко бъркаме в преценките си.вижданията ми са,че в повечето случаи козирозите носят на гърба си семейния товар и партньор....но то си е едно и също.

# 654
Искам да кажа ,че според мен ,когато се налага или сте убедени ,може да работите много ,но попринцип не сте да не ви свърта от работа ,предпочитате да си почивате ,аз познавам хора ,който не могат да стоят мирно без да работят и вкъщи и навсякъде ,и те не са от вашта зодия Simple Smile

# 655
  • Бургас
дете,тук сгреши много-едва ли има по-големи бачкатори от козите.като се хванем с нещо,и сърце,и душа влагаме.и да......даваме акъли,защото сме много рационални и здраво стъпили на земята-нещата ги виждаме реално и рядко,много рядко бъркаме в преценките си.вижданията ми са,че в повечето случаи козирозите носят на гърба си семейния товар и партньор....но то си е едно и също.
И аз затова говорех в общи линии, точно така си е Peace Hug

# 656
Според мен ,просто преувеличавате Simple Smile ,което си е ваша черта ,вашта работа дето я вършите е най-много и най-важна,и обичате да мрънкате, начи едно е да ти се иска ,друго е да е реалност.
Сравнявате  ли се с колегите примерно .Да  не се обиждате ,ама тея неща ги казвам от опит

# 657
  • Бургас
 Joy Виж сега - аз от опит ти казвам с нас да не спориш  Mr. Green
Говоря само неща, в които съм сигурна и то съвсем обективно погледнато  Laughing
Хич даже не се обиждам, говори си Peace Wink

# 658
  • Куциндрел
Според мен ,просто преувеличавате Simple Smile ,което си е ваша черта ,вашта работа дето я вършите е най-много и най-важна,и обичате да мрънкате, начи едно е да ти се иска ,друго е да е реалност.
Сравнявате  ли се с колегите примерно .Да  не се обиждате ,ама тея неща ги казвам от опит

Ох, ти голям опит, голяма работа. hahaha
Само не разбрах: коя жена зодия козирог не ти е пуснала, че сега си решил да се набуташ тук?
Не разбра ли: коза е другото име на класа, малко са тези, които успяват да се докоснат до нея. Mr. Green

# 659
Не е за пускането,класата вие сами си мислите ,че я имате .В какво се изразява  класата,иначе да, имате вкус за дрехи и храна  и т.н.,ама тва твърдоглавие ,както се казва да  се погледнеш от страни къде се намираш  ,да се сравниш ,обиват всичко друго.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 20:27 от bcdd

Общи условия

Активация на акаунт