Жената Козирог

• 51 291
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
Ceca, бива ли така с глас да ме разсмиваш...  Joy Joy Joy  Hug
Иначе верно купонът е пълен  и на мен ми стана много забавно... баси яката тема  Crazy  Joy

# 676
Не, до мен има един доста добър(да не кажа най -добър) приятел козирог ,и още един .който се самозабрави заради хубавите ви черти ,който са даже родени на един и същ ден,така че освен че имам представа ,доста добре ви познавам.
"А как се плюе отдолу, извинете ...  Thinking  35 Освен това тази метафора има много измерения... не приемай нещата толкова буквално... Понякога така "плюем", че даже и наплютите не се усещат... първо, защото го правим с финес /дори и това/, второ, защото дори и за да разбереш, че те плюят, а не вали дъжд примерно, се иска акъл, а за съжаление не всеки го има в достатъчно количество и качество...   Whistling Whistling Whistling"
Идеята да се подиграш на някой без той да разбере ,май няма много смисъл ааа ...Като се подиграваш  се стремиш да го обидиш,а всъщност нищо не правиш,като той не те разбере. (тъпичко)
"Ceca" знаех че ще оцениш моят жест към теб ,винаги съм готов да ти помогна да измиеш прсототията от теб.
"Само ще кажа - горката му майка. Mr. Green" -
Мога да ти кажа ,че с майка ми доста се разбираме и обичаме .И за това ми беше интересно да науча още за вас.Което за съжаление го правя по трудният начин(ме нервите:)),ама по-добре ...

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 12:10 от bcdd

# 677
  • Куциндрел
Мон, няма нищо по-хубаво от смеха, особено сред кози. Mr. Green
Поздрави. Hug

# 678
  • Бургас
Идеята да се подиграш на някой без той да разбере ,май няма много смисъл ааа.Като се подиграваш  се стремиш да го обидиш,а всъщност нищо не правиш,като той не те разбере. (тъпичко)

Хич даже не е тъпичко, но ти си мнооого далеч от това, за което аз говоря и не виждам смисъл да пояснявам повече... говоря само, когато усещам, че ме разбират, иначе не се хабя излишно  Peace Joy

И не се разярявай така де... Не ги приемай толкова вътрешно нещата.... hahaha А колкото до това кой тъп и кой умен и т.н. - човек прибягва да обиди, когато се чувства безсилен да направи друго... кофти постъпка , не ти прави чест Naughty

# 679
  • Куциндрел
Не до мен има 1 доста(да не кажа най -добър) приятел козирог ,и още един .който се самозабрави заради хубавите ви черти ,който са даже родени на един и същ ден,така че освен че имам представа ,доста добре ви познавам.
"А как се плюе отдолу, извинете ...  Thinking  35 Освен това тази метафора има много измерения... не приемай нещата толкова буквално... Понякога така "плюем", че даже и наплютите не се усещат... първо, защото го правим с финес /дори и това/, второ, защото дори и за да разбереш, че те плюят, а не вали дъжд примерно, се иска акъл, а за съжаление не всеки го има в достатъчно количество и качество...   Whistling Whistling Whistling"
Идеята да се подиграш на някой без той да разбере ,май няма много смисъл ааа.Като се подиграваш  се стремиш да го обидиш,а всъщност нищо не правиш,като той не те разбере. (тъпичко)
"Ceca" знаех че ще оцениш моят жест към теб ,винаги съм готов да ти помогна да измиеш прсототията от теб.
"Само ще кажа - горката му майка. Mr. Green" - Мога да ти кажа че с майка ми доста се разбираме и обичаме .И за това ми беше интересно да науча още за вас.
Пич, несвързано пишеш. Я уточни за тъпите:
1 - во - кой е този "един и същ ден"?
2 - ро - тъпа съм, не мога да го фурмолирам
3 - то - мерси, не ща да ме мият, имам си баня.
4 - то - това за майка ти не беше свързано с теб, но коментара ти потвърди предпположението ми.
5 - то - моля, научи се да изливаш мисълта си подредено и отчетливо, правопис и пукнтоация за това не са нужни. Mr. Green

Сега ми кажи, след като научи за козите повече, какво смяташ да правиш? Да ни обявиш за обществено опасни ли?

# 680
Аз не обичам обидите и рядко ги ползвам , + тва не съм обидил човека ,просто му казвам истината в очите ,защото си я изпроси. И не искате да слушате ,какво ви се говори .Поне малко да вникнете какво се опитвам да кажа .Нямаше да се стигне до толкова излишни глупости,ако имаше и малко желание Дори и да не съм прав ,което рядко се случва,факт.Знаете ли кое ме дразни най-много че имаме много общи неща ,а всъщност не можем да се разберем напълно,но мисля че вие имате повече вина в случая ,което е жалко,щото като не се правите на велики и не сте инати,много ви харесвам,та се опитвам да разбера къде е проблемът в цялата ситуация

", когато усещам, че ме разбират, иначе не се хабя излишно  "
Аз пък говоря за да ме разберат ,защото се чувствам длъжен да създам разбирателство и да се стигне до някакъв краен извод ,които е факт неоспорим за двете страни.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 12:31 от bcdd

# 681
 Joy
И ние с мъжа ми сме рак и коза.Командори ме,вярно,но само защото знае как.Критиките му не са такива груби.Всъщост прави най-страхотните критики на света.Понякога на физиономията така му се описват чувствата,че не е нужно изобщо да ме критикува-веднага разбирам как съм сгрешила.Много е сладък. Heart Eyes
Но то не всеки може да стане мъж на коза.Трябва да си силен,умен и смешен едновременно.За това пък си има големи дивиденти. Wink

Да разкажа един виц (за да стана по-ясна).
Отиват Мишел и Барак (Обама,за незапознатите като мен със съвременните събития) на почивка с лимузината.По пътя спират за налеят бензин и се оказва,че собственикът на бензиностанцията е познат на Мишел.Като потеглят отново,след кратко мълчание,Барак пита:
-Мишел,ти откъде пзнаваш бензинджията?
-Кой,Том ли?
Барак (леко раздразнен):
-Да,Том или който и да е.
-Ами бяхме заедно в гимназията
-Ахааа,значи сте имали афера,така ли?-пита Барак,почти злобно
-Е,знаеш как е в гимназията-леко смутена отговаря Мишел
Мълчание,за да си оправи самочувствието президента.След което добавя саркастично:
-Е,ако се беше омъжила за Том сега щеше да си жена на бензинджия.
-Не,скъпи,ако се бях омъжила за Том,сега той щеше да е президент.

Простете за дългия пост.Дано не съм досадила. Wink

# 682
  • Бургас
dimitriana,   Joy  Hug

bcdd, много насериозно се взе нещо, споко бе  Mr. Green  Joy За различни неща говорим, на различно ниво , проблеми няма, важното е да се забавляваме ...  Peace

# 683
  • Куциндрел
Да оставим младежа на страна, нещо взе да става безинтересен, чакам следващия му факс.

Я кажете, вие девойки, от коя зодия са ви парньорите и как съжителствате с тях?
Аз си имам зодия Близнаци. Вкъщи е забава голяма.
От една страна е моята козя природа, която иска спокойствие, тишина ред и много гушкане.
От друга страна е близнашката природа - да има движение, да се случва нещо, ако може да е с джангър.
Оставяме редовно без пари, но за сметка на това имаме - апартамент, къща, кола и всякакви техники (да се чудиш за какво). Всичките тези придобивки идват от Близнака.
Аз все си мисля, че няма пари. hahaha Обичам да си гледам сметката в банката и да се усмихвам на парите. Близнака само чака да ме хване у разположение и да каже - това, това и това искам да си купим. hahaha
Иначе ме глези - купува ми всичко, прави романтични жестове (аз съм леко дърво), но пък аз готвя вкусно (там близнака се прави на ударен).
Постоянно нещо се случва, нещо правим, абе... скука няма. Като ми дойде в повече движението и социалните контакти, заявавам, че изпадам в летаргия няколко дни.
Колкото и да сме различни по природа, така си живеем добре (за сега, плювнете да не ми е уруки, ама не отдолу), във връзката ни има всичко (без бой естесвено, щото не се знае кой ще оцелее след един тупаник).  Mr. Green

# 684
Аз пък съм с водолей.Не знам  как има нервите да ме търпи. Не обичам да ме гушкат и да проявявам нежност изобщо не ме бива.Искам около мен да има пространство и спокойно да дишам.Често съм сама и не говоря с никой с дни.Няма причина,просто решавам,че ми е криво и си мълча.Аз обичам да харча,но нямаме средства да имам всичко,което ми се иска.Водолея до мен е стиснат и може нищо да не си купи цяла година.Обичам подаръците не големи ,но ми харесва да получавам ,а мъжа ми хич не му се иска нещо да купи.Не обичам шумните компании и събирания,предпочитам спокойствието.Приятелката ми е козирог и има дни когато сме двете и нищо не си говорим ,но ни е приятно да сме заедно.

# 685
Да ,по-добре не се бий с близнака ,че ще "утрепаш" единия ,ама после идва другия "лошия",той с голямо въображение ще ти смачка фасона:)

# 686
  • Куциндрел
Да ,по-добре не се бий с близнака ,че ще "утрепаш" единия ,ама после идва другия "лошия",той с голямо въображение ще ти смачка фасона:)
Ти ся, мине се не мине време и се буташ под носа ми. Да ти кажа за близнака - той искрено се забавлява, заедно с мен, с твоите писания. Mr. Green
И един съвет  - там дето си мерят .... рогата, не си давай дупето. Ще вземе да стане грешка.

# 687
Радвам се ,че се забавлявате и аз почнах да се забавлявам:) .Само внимавай да не се забавлява в оная част ,дето... сещаш се за умствените възможности и т.н.
А иначе аз съм си едър рогат добитък не се притеснявай,а и отскоро  почнах да се ориентирам в посоките,така че няма да стават грешки

# 688
  • Бургас

Party Joy Whistling

14 г имам опит с близнак и още нищо не ми е смачкал...  Mr. Green Joy
Но схватката е интересна, определено Flutter    Crazy   Joy

# 689
Добре де,Кой команда ? Ти или той ? Ако си ти - признавам те Simple Smile,ако е той - какво повече да мачка:)

Общи условия

Активация на акаунт