Скорпионките ..прекрасни...

• 55 907
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Аз се плаша от пророческите си способности и се старая да не им обръщам внимание. До следващия път...
Иначе, съм се отказала да се обяснявам на околните/особено от мъжки пол Simple Smile/, че не ми е известно да имам магьосническа дарба. Но е факт, че се оплакват Mr. Green
Като гледам твоя и на Ред Велвет постове - явно магическите ви способности са ви вродени и дори дистанционно успявате да накарате околните (от мъжки пол) да мислят за вас дори и да не го искат.  ooooh! 

Достатъчно е само да си преведеш Ред Велвет и си готов....настръхнал от кеф Grinning

# 676
Е, зависи кво разбираш под дистанционно. ЗА свръхспособности аз не претендирам Mr. Green

# 677
Дренке, Велветке, той налита вече и на вас Mr. Green

# 678
Нещо не мога да схвана идеята на малинарката. Какво общо има червеното кадифе с вродените способности?  Shocked  

Под "дистанционно" имах предвид да си помислите за някого и той да вземе да ви сънува...  Joy  

Фил, защо реши, че им налитам?  Shocked 

# 679
Не бе, червеното кадифе има връзка с нагона Grinning

Пък аз се шегувам, стана ми смешно как така се внедри в темата(с най-добри чувства!  bouquet), за да оплакваш злощастната си връзка със скорпион, пък сега дори й забрави РД и дистанционно те обсебиха Дренка и Велвет Grinning

# 680
Той пишеше в другата скорпи тема - Жените скорпион. Там разказа историята си и ние си го взехме под крило, защото се разбра, че не е скорпион, а ужилен от скорпион - тъй като други зодии нЕма Grinning

Жребчо, наистина имах предвид това, което лейди ФиЛ ти е обяснила. Червено кадифе звучи...мноооого секси Peace
(ако интерпретирам ФиЛ като мрежа, което ясно, че не е ,де, също ми идват едни такива хууууубавки чувства Laughing)
И да побързам да изясня, че не газя като Мечка Crazy Mr. Green

# 681
Не, не- това не го мога или поне не ми е известно, Сталионе Joy Ако ще ме сънува, то е защото мисли за мен, а не обратното. Нещо такова.

Да ми налита- едва ли, та годината ми на раждане съдържа цифрата седем Grinning

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 17:01 от Дренка

# 682
Скорпионки прекрасни,  а от какво значение е в кой знак е луната? Моята е в Козирог, тъкмо проверих.

# 683
Дайте , моля ви някъде да проверя къде ми е луната?
асцендента ми е козирог, само това знам...

# 684
Добро утро!

Докато всички спят, кафето е нааай-сладко! Grinning
Мерси, Мамче!  bouquet
Аз съм на 29-ти Sunglasses

И аз и аз  Heart Eyes

# 685
# 686
Червено кадифе звучи...мноооого секси Peace
И да побързам да изясня, че не газя като Мечка Crazy Mr. Green
На теб ти звучи секси. На мен "червено кадифе" ми звучи просто като определение какъв цвят е някакъв плат, а донякъде и като някаква безсмислена глупост (нищо лично към скорпито с този ник Simple Smile ). На мен секси ми звучи единствено така нареченото "geek talking". Другояче казано - ако някоя от вас е гледала "Старгейт" сигурно си спомня за Саманта Картър, която имаше навика надълго и нашироко да обяснява физични и космични процеси. Те това за мен е секси - начинът, по който ги обяснява.  Embarassed 

Не бе, червеното кадифе има връзка с нагона Grinning
Пък аз се шегувам, стана ми смешно как така се внедри в темата(с най-добри чувства!  bouquet), за да оплакваш злощастната си връзка със скорпион, пък сега дори й забрави РД и дистанционно те обсебиха Дренка и Велвет Grinning
Това за кадифето и нагона за първи път го чувам.  Shocked 
РД-то й така и не успях да го запомня дори като бяхме заедно, а Дренка и Велвет не са ме обсебвали. Когато писах в множествено число по-нагоре нямах предвид тях конкретно, а изобщо скорпионките. Така че като видиш да пиша някъде "Вие такова или онакова" значи имам предвид скорпионките по принцип.

Не, не- това не го мога или поне не ми е известно, Сталионе Joy Ако ще ме сънува, то е защото мисли за мен, а не обратното. Нещо такова.
Да ми налита- едва ли, та годината ми на раждане съдържа цифрата седем Grinning
Еми пробвай - избери си някой твой познат и си мисли за него цял ден (или цяла вечер, ако искаш) и после го питай дали не те е сънувал същия ден/вечер или поне дали не се е сещал за теб.  Mr. Green 
Колкото до цифрата 7 аз ти казах, че съм склонен да направя изключение. 78-79 са цифри, с които мога да направя компромис.   bouquet  Но не и с цифрите преди 78.  Laughing 

# 687
Хахахах, нямам шанс. Жалко.

# 688
Хахахах, нямам шанс. Жалко.
То и да имаше нямаше ли да съм ти леко малък?  Laughing  Верно, че някои мъже са на принципа "хвани си кака да те отрака", ама 'се пак...

# 689
Ох, влизам в класацията Mr. Green

Krische, радвам се! Grinning

Обмислям някакво забягване от града за РД, пада се съвсем удобно в петък.
И без това, откакто имаме породени, не сме ходили никъде сами.

Общи условия

Активация на акаунт