Скорпионките ..прекрасни...

• 55 927
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Ива и Мони, страхотно е! Peace
И на мен много ми хареса, благодаря ти! Heart Eyes
Лъки, стопли ми душата с думите си, и на теб едно голямо благодаря!  bouquet

# 631
Съгласна съм с Лъки. Последните няколко години празнувахме само в тесен семеен кръг и някакси се преструвах, че едва ли не няма значение, че имам рожден ден. Не че ми беше лошо, но после съжалявах. Мисля, че е по-добре ако е гарга да е рошава.
Така че момичета си подарете романтична разходка с любимия, идете на излет, поглезете се както ви душа иска. Grinning
За себе си твърдо бях решила тази година да е различна, а представа си нямах, че ще ме изненадат с купон! Поканите дори са раздадени, аз само трябва да се появя като гостенка и да донеса торта! Не мога да повярвам все още. Много тежка година изкарах, а трудности тепърва предстоят...
От тежки мисли се разсейвам с какво да се облека на партито и дали да си купя нови ботуши... Crazy

Ива и Мони, прекрасно стихотворение!

Мама Хипопотама, стискам палци за Скорпионче!  Hug

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 18:24 от Deziderata

# 632
Лъки  ,  Deziderata   и аз благодаря за хубавите думи   bouquet

# 633
Ох, момичета аз се предавам вече..Бива ли навсякъде около мен да е пълно с лицемери?Смяташ ги за едно, а се оказват друго?Бива ли да нямам един истински човек до себе си, на който да споделя какво ми тежи? Бива ли да съм толкова влюбена в човек, който всъщност не знае за мен и не се познаваме лично?Бива ли да ми е толкова студено ? Бива ли да се дръвча на нашите, като ми е толкова тъпо последните дни? Бива ли? Просто съм в някакво много гадно състояние и даже преди малко изведнъж почнах да плача.. Outta Joint ooooh!

# 634
  • Бургас
Ива и Мони,хареса ми и на мен стихчето.  Hug

За рожденните дни-винаги съм ги празнувала и чакала с нетърпение. Все е ставало весело.Дори миналата година по това време бях бременна и пак се събрахме с близки и приятели.

Пожелавам на всички тази година да имаме прекрасни рожденни дни,изпълнени с усмивки.

Алетеа,не плачи !  Hug Наистина е много трудно да срещнеш истински приятел.Всеки е имал моменти,в които се е разочаровал от някой близък ,а когато близък те нарани е най-трудно и тежко! Наистина има злобни и лицемерни хора,не знам с какво са се озлобили и защо се държат така,но просто се случва. Просто ,премини нататък,с гордо изправена глава !
За вашите, нали все накой трябва да го отнесе.  Mr. Green А за студеното,изтегли си някой готин филм ,мушни се на топло под завивките,снабдена с някой шоколад и не мисли много много.Релаксирай !!!  Hug Hug Hug

Хремата на дребното продължава,кашля от нея.Изписаха ни хомеопатични лекарства,но засега няма ефект.  Rolling Eyes Утре ще я водим пак на лекар.

Хубава вечер на всички !

# 635
Добро утро, момичета - прекрасни!
Сервирам ви кафенцето и ви желая малко по-усмихнат уикенд!  Hug

Ох, момичета аз се предавам вече..Бива ли навсякъде около мен да е пълно с лицемери?Смяташ ги за едно, а се оказват друго?Бива ли да нямам един истински човек до себе си, на който да споделя какво ми тежи? Бива ли да съм толкова влюбена в човек, който всъщност не знае за мен и не се познаваме лично?Бива ли да ми е толкова студено ? ...
Мила Алетеа, често съм изпадала в твоето състояние, и виждам много сходства с теб. Hug

Нещо, за теб:

Обещай си

~ да бъдеш силен и нищо да не е в състояние да наруши вътрешния ти мир!

~ да накараш всичките си приятели да почувстват, че притежават нещо много ценно!

~ винаги да гледаш от слънчевата страна на живота и активно да прилагаш оптимизма си!

~ да мислиш само най-доброто, да работиш само за най-доброто и да очакваш само най-доброто!

~ да се ентусиазираш от успеха на другите също толкова, колкото и от собствените си успехи!

~ да забравяш грешките на миналото и да фокусираш вниманието си върху великите постижения на бъдещето!

~ да си максимално силен, за да допуснеш мрачни мисли; твърде благороден, за да се гневиш; твърде уверен, за да се страхуваш и извънредно щастлив, за да позволиш присъствието на беди и проблеми!

~ да имаш високо мнение за себе си и да заявиш този факт пред света, но не с гръмки думи, а чрез велики постъпки!

~ да живееш с вярата, че целият свят е на твоя страна и те подкрепя при условие, че си верен на най-доброто в себе си!

# 636
Благодаря за кафенцето, мам4е!
Хубав ден на всички
А бе повтарям си ги тез мисли , амам като тръгне всичко наопаки , не ща и да ги чета Confused

# 637
Момичета минавам да ви почерпя,днес моето слънчице става на 1 годинка... Heart Eyes

И от тортичката ,която и спретнах вчера....наздравееее Grinning

# 638
Честит рожден ден на слънчицето ти, merydit!
Живо и здраво да е, да расте спокойно, умно и щастливо и да радва всички вкъщи!

Браво за тортата, много сполучливо си я спретнала!   bouquet
Весел празник и много настроение..!
Наздраве! Party

# 639
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро , прекрасни! Hug

merydit ,Честит Празник!   bouquet
Жива ,здрава , умна и щастлива да ти е щерката!

# 640
          Мери , Честит Първи Рожден Ден на малкото ти слънчице !!!

С пожелание да расте здраво и усмихнато дете !!!

# 641
Ох, момичета аз се предавам вече..Бива ли навсякъде около мен да е пълно с лицемери?Смяташ ги за едно, а се оказват друго?Бива ли да нямам един истински човек до себе си, на който да споделя какво ми тежи? Бива ли да съм толкова влюбена в човек, който всъщност не знае за мен и не се познаваме лично?Бива ли да ми е толкова студено ? Бива ли да се дръвча на нашите, като ми е толкова тъпо последните дни? Бива ли? Просто съм в някакво много гадно състояние и даже преди малко изведнъж почнах да плача.. Outta Joint ooooh!

Бива, ако си на 15-20. Не излагай зодията, момиче!

# 642
Мередит, честит празник на момиченцето ти! Да е жива и здрава и да си изкара чудесен първи рожден ден!   bouquet

Алетеа, съчувствам ти много, но ще е по-добре за теб да не униваш, а да се мобилизираш и да се запознаеш отблизо с въпросния господин!
По дяволите с фалшивите приятели, поне си разбрала що за стока са и си си взела поука да не споделяш тайни.
Не че не се разочаровам и аз, но от опит да ти кажа, че нищо не мотивира така като ново завоевание!  Hug
Защо не се познавате с това момче, направи анализ на ситуацията и планирай стратегия! Няма да се откажеш без бой, я! Стискам ти палци с юнашка сила!

# 643
  • Бургас
Merydit, честит рожден на твоето слънчице ! Да ти е жива и здрава !  newsm67

# 644
merydit, Честит Рожден Ден!

Желая й здраве, щастие,късмет и много сбъднати детски мечти!

http://www.rojden-den.com/data/media/3/detski_kartichki03_2.jpg

На всички мацки скорпионки весел и пълен с усмивки почивен ден!

Общи условия

Активация на акаунт