Жената-Дева - 2

• 21 221
  • 455
  •   1
Отговори
# 120
Аз нямам опит с много бройки...да не кажа, че по-сериозния опит си е с моичкият. И за 8 години се понаучихме. Да кажем че съм доволна всеки път и то по няколко пъти  Grinning
Да видим, че кво беше  newsm78 на 9-тата година ли казваха, че настъпвала криза.

# 121
  • София
Аз нямам опит с много бройки...да не кажа, че по-сериозния опит си е с моичкият. И за 8 години се понаучихме. Да кажем че съм доволна всеки път и то по няколко пъти  Grinning
Да видим, че кво беше  newsm78 на 9-тата година ли казваха, че настъпвала криза.

На 7-мата. Минали сте я  вече  Mr. Green

# 122
Супер...ама нали уж бяха няколко кризите. Не помня следващата кога трябва да я очакваме. А то се незнае...щом ни е подминала на 7-та година, значи май не се вписваме в този график  Wink
Като гледам нещо тази тема е табу за девите. Къде сте бря   bigdance2 Я кажете кое е нещото което харесвате в мъжа/приятеля си? Да започнем  с външен вид, а?  Hug

# 123
Тук тук - четем и анализираме  Laughing

Да започа с едно оплакване - набарах си топче на врата. Опипва се много лесно  Confused
Изрових в нета и направи ей такива очи от вероятни диагнози Shocked
Че извън темата с мъжете- панирате ли се от тежки диагнози?
Преди доктора съм сигурна, че четете в нета за симптомите,
а мислите ли си , че е най-страшното? Или само аз съм такава?
Изкарала съм поне няколко 'бременостти' и 'рака'  Blush
Мисля, че ме разбрахте  Hug

За мъжете - бройките ми са по-малко от 5  Blush
Падам си по добре сложени мъже, които са нежни и внимателни с мен.
обичам да ме глезят и да се грижат за мен. Да са умни и мъжкари  Crazy

# 124
Г-жа Шуши аз съм същата като теб.Винаги първо се ровя в нета и после отивам на доктор.
Направо настръхвам като чета и винаги отговарям на всички симптоми,а накрая се оказва нещо съвсем различно.
Зарекла съм се,че нещо ако ме притеснява първо отивам на лекар,след това ще чета в нета,че направо съм луднала.
И винаги си мисля най-лошото. ooooh!

# 125
  • Belgium
Г-жа Шуши аз съм същата като теб.Винаги първо се ровя в нета и после отивам на доктор.
Направо настръхвам като чета и винаги отговарям на всички симптоми,а накрая се оказва нещо съвсем различно.
Зарекла съм се,че нещо ако ме притеснява първо отивам на лекар,след това ще чета в нета,че направо съм луднала.

Още една в отбора  bowuu
Но си мисля, че напоследък малко съм овладяла здравната си параноя  Praynig

Относно мъжете - трудно някой ми привлича вниманието за дълго. Трябва да ми е интересно да говоря с него, а няма ли като моето чувство за хумор (което е малко черно) - направо не го поглеждам втори път.
В креватните изпълнения разбира се Девите са изобретателни, но трябва да има специален някой, за който да си струва да включим нашата изобретателност  Whistling

# 126
Привет и от мен!  Hug
Ох,същата работа и при мен-такава параноя ме обхваща,когато трябва да отида на лекар.
И аз все най-лошото си мисля.Сега трябва да отида да си направя Термин при зъболекар и бррррр  Confused А само от зъболекари не ме беше страх,какво ми става сега?!   33uu
-------
За външния вид на мъжете- ами гледам много ръцете,ноктите.Ако не са чисти и поддържани.... няма да ми направи добро впечатление  Naughty Направо съм луда на тази тема   Tired Видя ли НЕчисти нокти откачам,никакви компромиси не правя  Crossing Arms Луда работа!

# 127

Боже, боже все едно аз съм го писала!!!! Shocked Shocked Shocked
И аз винаги отговарям на симптомите! И разбира се е най-лошото  Confused
Някой ден мога да умра от стрес, че имам болест, която реално няма да имам  Crazy

# 128
Да знаете, че ми олекна, като споделих с вас и
разбрах, че не съм единствената  Hug

# 129
  • Belgium

Някой ден мога да умра от стрес, че имам болест, която реално няма да имам  Crazy

Това е 100% вярно за мен  Crazy Crazy

# 130
Еее, мен пак ме няма. Моля, включете ме! Аз съм на 17.09  Praynig
И аз,и аз съм на 17.09 Laughing

# 131
  • Резерват "Северозапад"
На въпроса за болестите - изкарах няколко "рака", "тумор в мозъка"...за по безобидните да не споменавам #Crazy...но от известно време установявам, че съм по добре Joy - само синузитче и камъни в бъбреците Mr. Green.
Сериозно - тресе ме от време на време хипохондрията, но вече я контролирам.

# 132
няма да ви казвам, че от няколко години все се лекувам нещо. Вярата ми в традиционната медицина се изпарява с всеки изминал ден. И мисля, че скоро ще мина на самолечение и самовнушение, че всичко е ок  Flutter

# 133
ооо за 'тумора в мозъка', колко мога да изпиша  Joy Joy Joy
след всички изследвания в бг, бях решила, че го имам а тук не го виждат
и ходих в чужбина даже  Blush Blush Blush

за топчето обаче май ще го имам, защото го напипвам  Confused

п.п. добре че не съм доктор, че щях да почвам на всички пациенти с най-тежката диагноза  #Crazy #Crazy #Crazy

# 134
Шуши, не знам какво да ти кажа, като и аз съм същата. Наскоро ми се бяха подули лимфните жлези и да не ти казвам какво ми мина през главата.

Мразя доктори, мразя зъболекари, мразя хапчета и мразя да съм болна! И изобщо не ми се пише по този въпрос, че направо ме втриса.  Sick

Да се върнем на секса. От него не ме втриса.  Mr. Green
Харесвам силни мъже, както физически, така и като характер. Няма нищо по-секси от здрави големи мъжки ръце /без черно под ноктите/ Heart Eyes . Няма нищо по-антисекси от празно междуушно пространство  154uu .

Общи условия

Активация на акаунт