Жената-Дева - 2

• 20 633
  • 455
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Sunglasses
Как е настроението днес? Как според вас ще е най-добре да се организираме за тема на деня? Кой да я предлага? Днес като петък...ден на майстора, може да е нещо поооо веселичко  Laughing

# 106
  • Варна
Добро утро!
Нова тема , че и навъртяла вече 8 страници, не обичат да говорят девите май Wink
Тогава, като ще е петъчно да е за креватните ни възможности  Mr. Green

# 107
  • на плажа
 Хахаха. Възможностите са безкрайни  Sunglasses.

# 108
Хахаха. Възможностите са безкрайни  Sunglasses.

Стига да се намери точния човек и да натисне правилното Бутонче.  Mr. GreenНе сме за всяка уста лъжица Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 109
  • Варна
Това с бутончето и правилния е много вярно...Случвало се е да изритам
такива от кревата.

# 110
Ми така де За кво иначе ти е в Кревата . hahaha

# 111
  • Резерват "Северозапад"
Добро утро и от мен!
За креватните възможности - честно да си кажа - не се сещам често за това Mr. Green...Трудно се "паля", така да се каже Wink.....но после няма спирка. Наистина не сме лъжица зе всяка уста Laughing.

# 112
Добро утро и от мен!
За креватните възможности - честно да си кажа - не се сещам често за това Mr. Green...Трудно се "паля", така да се каже Wink.....но после няма спирка. Наистина не сме лъжица зе всяка уста Laughing.
И аз така ама Ухапе ли ме Спирка  И прошка НЕМА Twisted Evil
Само отбрани  подбрани и минали стотици кастинги за нас Wink

# 113
  • на плажа
 Намерих си аз Човека за бутончето. Механик от класа  Sunglasses. Наистина е вярно за нашата зодия, че трудно палим, но пък ако някой успее да ни заинтригува сме всеотдайни любовници. Все пак нали сексът е в главата, а ние сме царици на фантазирането, макар и да се крием зад маската на прагматиката и сериозността.

# 114
  • Варна
Аз пък бързо паля, фитила ми е къс  Mr. Green

# 115
А казвате ли, къде са ви бутончетата или човекът сам трябва да се оправя в тъмното?  search То по принцип много бутончета, много нещо! Докато намери вярното ще съмне! ku-ku
И аз в последния момент много съм отсвирвала.  red Уж ми харесва дадения обект, а в последния момент все нещо дребно ме отблъсква.  Confused Много трудно някой ми харесва толкова, че да си легна с него. Лошото е, че и когато харесам не е за дълго.  bye

# 116
  • Резерват "Северозапад"
Аз пък моят Механик си го научих Mr. Green...нали сме перфектционисти - всичко трябва да е изпипано да най-малката подробност. Това отначало го поуплаши, пък и не беше свикнал да се подчинява на наставления, но с времето нещата станаха по-хубави от началото...странно newsm78

# 117
  • Варна
Ако видя ,че хич го няма не си правя и труда да го уча...
"Слизай от мен, ако само ще ме цапаш"  е репликата, която ми идва
на прима виста.

# 118
А казвате ли, къде са ви бутончетата или човекът сам трябва да се оправя в тъмното?  search То по принцип много бутончета, много нещо! Докато намери вярното ще съмне! ku-ku
И аз в последния момент много съм отсвирвала.  red Уж ми харесва дадения обект, а в последния момент все нещо дребно ме отблъсква.  Confused Много трудно някой ми харесва толкова, че да си легна с него. Лошото е, че и когато харесам не е за дълго.  bye

Ами отначало не казвах  Както се казва "Нека видим Какво можеш" Joy После вече ,я казваш я отсвирваш, Сега с мъжо е друго.Че и с годините си става по добре.Напсват се нещата Twisted Evil.Не е лесно да ни се угоди в тази дейност.ДЕВА му кажи  повече не говори  bouquet

# 119
Ако видя ,че хич го няма не си правя и труда да го уча...
"Слизай от мен, ако само ще ме цапаш"  е репликата, която ми идва
на прима виста.

Joy hahaha Joy hahahaТака Така Само със сатъра и в дерето.Да отива при гнилите круши.

Общи условия

Активация на акаунт