мъжете.... - много държа на интелекта на мъжа, да усещам, че знае много повече от мен, да лъха ерудиция, знания и аз да седя влюбено да го гледам в очите и да му се възхищавам. Другото, което е жизнено важно за мен, е да има спретнат вид - изпран, да лъха на чистичко, да не е на Вие с личната хигиена (блях.. колко гадно прозвуча, ама мразИМ немити мъже!). Ръцете също гледам - виждала съм мъже с неизрязани нокти... е такъв просто не може и да си помисли да ме докосне...
Обичам мъже с големи ръце, за да може да се гушкам в тях и да се чувствам мъъъъничка и защитенасекса ... - един път ми е достатъчен да преценя дали тоз ще го бъде или не... Случвало ми се е да разкарам някой хубостник, щото е пълна скръб в леглото, не ми е присъща ролята на даскалица - или се получава, или не.
болестите... - уф, мразя лекари или по-скоро ходенето при тях (баща ми е лекар, нищо лично). Почвам да се притеснявам, да се препотявам, да ми се пълни устата със слюнка, просто ходя, когато вече няма накъде да мърдам....
хобита ... - цветя, един мъничък змей по душа и мишле по размери - мини пинчер и изобразително изкуство. Обожавам естетиката, всичко свързано с красотата, история на изкуството и т.н.
Нещо пропуснах ли?

,иначе обичам кокичета,момина сълза и други такива дребни
в различни периоди от живота си съм харесвала различни цветове,цветя,песни,имена....мн ми е трудно,не знам
Та така и за цветята...защо не мога да определя?!В различни моменти различни цветя ми харесват, и май всички са ми едни и същи...по харесване

Май от другата страна съм гледала.