Жената-Дева - 2

• 21 221
  • 455
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Уф, май имам много за наваксване, та ще отговарям като партизанин пред разстрел Simple Smile Simple Smile Simple Smile
мъжете.... - много държа на интелекта на мъжа, да усещам, че знае много повече от мен, да лъха ерудиция, знания и аз да седя влюбено да го гледам в очите и да му се възхищавам. Другото, което е жизнено важно за мен, е да има спретнат вид - изпран, да лъха на чистичко, да не е на Вие с личната хигиена (блях.. колко гадно прозвуча, ама мразИМ немити мъже!). Ръцете също гледам - виждала съм мъже с неизрязани нокти... е такъв просто не може и да си помисли да ме докосне... Sick Обичам мъже с големи ръце, за да може да се гушкам в тях и да се чувствам мъъъъничка и защитена
секса ... - един път ми е достатъчен да преценя дали тоз ще го бъде или не... Случвало ми се е да разкарам някой хубостник, щото е пълна скръб в леглото, не ми е присъща ролята на даскалица - или се получава, или не.
болестите... - уф, мразя лекари или по-скоро ходенето при тях (баща ми е лекар, нищо лично). Почвам да се притеснявам, да се препотявам, да ми се пълни устата със слюнка, просто ходя, когато вече няма накъде да мърдам....
хобита ... - цветя, един мъничък змей по душа и мишле по размери - мини пинчер и изобразително изкуство. Обожавам естетиката, всичко свързано с красотата, история на изкуството и т.н.

Нещо пропуснах ли? Joy

# 166
  • Бургас
Здравейте Деви!  Grinning

Още не съм прочела темата, но Ви приветствам за нея!!!
Можете да ме включите в списъка с Деви - аз съм родена на 03.09.1969г. Дъщеря ми също е Дева, но нея няма да я вмъквам тук.  newsm03

Желая хубав ден на всички!

# 167
  • Бургас
Аз днес за първи път попаднах в тази тема, но четейки я ми хрумна идеята, че темите могат да бъдат заимствани и от някакъв вид самоанализ на написаното за Девите от Линда Гудман от 1-ва страница - примерно както сте писали за сладкото. Всъщност мисля, че ще бъде по интересно да обсъдим по-крупни неща, взаимоотношения, навици, холита, а защо не и професии. Всяка от нас го е прочела и си казва това, е така, но това пък не. Аз преди доста време бях попаднала случайно на това четиво и бях доволна - около 75% от написаното сякаш описваше мене самата. Прочетох и за други зодии за мои близки и наистина останах доволна от прочетеното.

В "бърлогата" на Лъва ми е много комфортно, той казва същото и за мене... но със зодия "Близнаци " - мъже и жени, хич не се спогаждам.

Е, до скоро...сега продължавам да чета и останалите страници.
Тема на деня или седмицата е добра идея. Вярвам, че няма да се изчерпят скоро.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 11:40 от ilinayor

# 168
Момичета, излагаме се като кифладжии /така ли се пише?/. Никакви ни няма, срам! Embarassed Embarassed Embarassed

# 169
Май девите сега почивните дни сме се отдали на чистене и подреждане на къщите. Затова никакви ни няма  Thinking

Я кажете какви цветя харесвате да ви подаряват. Аз лично харесвам букети от ситни цветчета. Не държа на розите. Може би защото са ги приели за символ на нещо си. Не обичам клишетата. А вие?

# 170
  • София
Обичам по една роза да ми подаряват,и то от определен човек(не мъжът ми) Wink,иначе обичам кокичета,момина сълза и други такива дребни

# 171
Цяяяяял ден днес пазя кревата Sick
ужас.Поразболях се ,май.

Обичам да ми подаряват хризантеми.
Пролетта фрезии,нарциси,лалета,перуника,ирис,крем.....
Лятото маргарити.
Карамфили също харесвам.
Но май-най много съм за хризантеми Simple Smile

# 172
Момичета, ще включите ли и още една Дева? Родена съм на 24.08.
Не обичам много да ми подаряват цветя..Може би една роза и то без повод.

# 173
Обичам големи, пъстри букети от различни цветя, приличащи на полски. Маргарити, нарциси, хризантеми и разни други, на които не знам имената.  Харесвам и истински полски цветя, но няма кой да обикаля полята да ми ги бере.

Още пазя един много скъп за мен букет от 27 червени рози, който баща ми подари, когато се роди малкият /на 27-мо число/.

# 174
Добър вечер и от мен!
Сега ме подсетихте,че аз май съм доста странна в това отношение.Винаги съм се затруднявала още от дете/в лексиконите примерно Wink../ на въпроси от рода на- любим цвят,любимо цвете,любима песен,любимо име....  Blush в различни периоди от живота си съм харесвала различни цветове,цветя,песни,имена....мн ми е трудно,не знам  Rolling Eyes
Не мога да се спра само на едно.За цветовете примерно-ми всички ми харесват  Thinking
не мога да определя кой цвят.Мн са ми били странни тези въпроси и сега все още,ама май аз нещо не съм в ред  Whistling Та така и за цветята...защо не мога да определя?!В различни моменти различни цветя ми харесват, и май всички са ми едни и същи...по харесване  Embarassed
Има ли и други като мен???  #Silly

# 175
На мен най-лесно ми е да кажа какво не харесвам  Joy

# 176
На мен най-лесно ми е да кажа какво не харесвам  Joy

Мноооого познато! Peace

# 177

Любов и секс

За начало вашата зодия е доста сложна. За да се влюбите в някой, то той трябва да премине през серия безкрайни изпитания и тестове. Забавното е, че потенциалния обект на вашите чувства, дори не подозира, че изпитван и тестван![/size]
Начина, по който показвате, че сте влюбени в някой е като се грижите за него по всевъзможен начин. Вие ще правите живота му удобен и ще се погрижите за всичките му тревоги, така че обекта на любовта Ви да е свободен, за да угажда на вашата сексуалност и съзнание.

hahaha Joy Mr. Green Twisted EvilНяяяма по добро определение просто.  bouquet

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 10:48 от Русалана

# 178
  • Бургас
Здравейте Деви!

Черпя по едно кафенце! http://www.clip4e.com/play_unikalen_talant.htm

Харесвам всички цветя. Обичам да ми подаряват букети, но съм сащо на пероди като Амарена, но и като Г-жа Шуши си знам някой неща или цветове които не харесвам, но май това си важи за всеки. И все пак, сякаш най-много се впечатлявам от рози в чаен цвят и лилиум.

newsm51

Съгласна съм с написаното, но се замислих: Да речем, че мъжа "Х" успешно преминал всички тестове и изпитания и все още е с нас. Най-после след всички задълбочени анализи сме го допуснали до себе си и дори вече му вярваме. Обаче след време, той прави грешна /от наша гледна точка/ крачка - например някакъв вид предателство, поява на друга жена, пък била тя мимолетна. Как се справяте с това?

Любов и секс

За начало вашата зодия е доста сложна. За да се влюбите в някой, то той трябва да премине през серия безкрайни изпитания и тестове. Забавното е, че потенциалния обект на вашите чувства, дори не подозира, че изпитван и тестван![/size]
Начина, по който показвате, че сте влюбени в някой е като се грижите за него по всевъзможен начин. Вие ще правите живота му удобен и ще се погрижите за всичките му тревоги, така че обекта на любовта Ви да е свободен, за да угажда на вашата сексуалност и съзнание.

hahaha Joy Mr. Green Twisted EvilНяяяма по добро определение просто.  bouquet

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 11:05 от ilinayor

# 179
Хм интересна питанка.Ми знам ли не съм попадала в такава ситуация За сега NaughtyМай от другата страна съм гледала. Whistling Но не мога да гадая .На първо сигнално май ще му тегля една НО после май като обмисля,премисля ,примисля ,намисля,преДЕВА мисля Незнам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт