Жената-Дева - 2

• 21 217
  • 455
  •   1
Отговори
# 180

Любов и секс

За начало вашата зодия е доста сложна. За да се влюбите в някой, то той трябва да премине през серия безкрайни изпитания и тестове. Забавното е, че потенциалния обект на вашите чувства, дори не подозира, че изпитван и тестван![/size]
Начина, по който показвате, че сте влюбени в някой е като се грижите за него по всевъзможен начин. Вие ще правите живота му удобен и ще се погрижите за всичките му тревоги, така че обекта на любовта Ви да е свободен, за да угажда на вашата сексуалност и съзнание.[/size]
hahaha Joy Mr. Green Twisted EvilНяяяма по добро определение просто.  bouquet

100% вярно.Обичам ли някой -правя всичко за него!!!Саможертвата ми е присъща. BlushЕстественно подбудите ми са напълно егоистични,понеже аз се чувствам щастлива,само когато близките ми и любими хора са щастливи.
НО ....И много изисквам  в замяна.И то все сложни неща,като честност,искреноист и всеотдайност.И естественно да ме хвалят и признават достойнствата ми Mr. Green (което ,не е съвсем типично за девата,но моята венера се намира под знака на лъва)

# 181
Привет и от мен. Вчера имах ден за шопинг и затова ме нямаше  Sunglasses Друго си е да ви кажа....да си вземеш някоя нова дрешка  Heart Eyes А днес пък имах санитарен полуден. Като гледам май повечето Деви са така Simple Smile
За цветята - с моя близнак се научих да харесвам всичките - просто защото се случва толкова рядко да получа цвете.
За изневярата - не ми се е случвало още и незнам как ще реагирам. Но може би ще го изгоня  smile3513 после ще си лижа раните известно време  smile3518 и може би след известно време ще му простя. Но много зависи от ситуацията.

# 182
На мен ми се е случвало да ми изневеряват. И то няколко години без аз да разбера. Приятелките ми знаеха, всички около мен също, само аз съм била сляпа и много влюбена. Когато разбрах, всичко се срина. Намразих го. Не съм му простила и никога няма да му простя. Но и никога няма да се влюбя така отново

# 183
Герганче, това звучи гадно. А тия приятелки къде са бляли, че не са ти казали.

# 184
Не знам. Толкова са ми били Приятелки явно. Имаше една мисъл: Бог да ме пази от приятели, с враговете ще се справя. Тя напълно важи за мен. Затова и в момента имам само 2 приятелки.
 me4ekle4e, не  е толкова гадно вече. Преживях го. Просто вече на мъж нямам вяра.

# 185
Изневярата е гадно нещо, в такъв случай предполагам ще пострада достойнството ми, после всичко останало. Всичко бих премълчала, преглътнала, но не и да ми докосват достойнството. Тежко и горко, на този, който си го позволи, във всяка една ситуация.

# 186
Герганче,мн неприятна история.Гушам те  Hug
Един съвет от мен,ако позволиш.Не слагай всички под един знаменател.Има доста свестни мъже.Казвам го,защото по подобен начин моя роднина си съсипа живота.Почти 15 год не позволява изобщо мъж да се доближи до нея.А годинките не са и малко вече...но няма мъж,семейство-нищо.Нещастна е от този факт,но връщане назад няма,едва ли вече и ще допусне някого,съмнявам се.Може би при тебе не е чак толкова екстремно  Peace и нещата стоят по друг начин.   Peace

# 187
  • густо майна Филибето
Любов и секс
За начало........

Хм, нищо подобно Thinking Нищо не тествам, любовта ми никога не е сляпа, но е много снизходителна. И давам колкото получавам. Е, да кажем - малко повече.

Аз съм от този тип  Laughing:

.... - много държа на интелекта на мъжа, да усещам, че знае много повече от мен, да лъха ерудиция, знания и аз да седя влюбено да го гледам в очите и да му се възхищавам...........

Любимите ми цветя са маргаритите. После - всички полски цветя.

Изневяра прощавам лесно, стига да е само секс. И да се чувствам Кралица, въпреки всичко.

# 188
не,  не е чак толкова екстремно, разбира се. Имам си мъж и дете. Всичко ок за момента. Просто си имам едно на ум. Това е. Не се вживявам чак толкова, както преди случката.

# 189
Gergan4eto.d,това,което си разказала е много неприятно.
Аз също съм била "жертва " на изневяра. (при първият ми мъж) И на мен никой не ми каза.Но и да ми бяха казали,аз нямаше да повярвам.Понеже се доверявам само на себе си -имам фобия от интриги...
Може би,приятелките ти не са искали да се месят.На моя, вече, не толкова близка (т.е бивша семейна приятелка)мъжът й изневерява.Аз знам,понеже съм го засичала с други,а и пиян посред нощ се е обаждал и на мен Sick Не съм й казала,не мисля и да й казвам,понеже това са неща,които са си само между партньорите.Никога не се знае една изневяра до колко е сериозна.(ако кръшкача е влюбен,да си бере гейлето сам,а ако просто бройка,защо аз трябва да развалям семейството,като се меся)
Всъщност незнам дали така бих расъждавала ако ставше въпрос за най-добрата ми приятелка.Тогава всъщност бих й намеквала.докато не се усети.
Искам да кажа,че не бива да се съдят хората брибързано,затова,че не са се  намесили в личи отношения...
А за протокола -аз не съм изневерявала на нито един от мъжете си Mr. Green
Но никога не е късно да се бръкне в чуждия медец Whistling

# 190
Ardea alba, аз не ги съдя за това. И въпреки това вече не са ми приятелки по други причини. А иначе, ако видя че на приятелката ми и изневеряват, веднага ще и кажа. Нямам скруполи, като тези да не се меся и да не развалям аз семействата. Щом са позволили да ги видя, значи сами са си го  развалили.
Аз също не съм изневерявала на мъжа ми.
Но никога не е късно да се бръкне в чуждия медец Whistling
Peace

# 191
Ако говорим за приятелки, т.е близки хора - задължително ще им кажа. Прекалено много ги обичам и са ми близки, за да позволя да ги правят на маймуни. Аз не и развалям семейството - мъжа й се е погрижил за това. Държа само да отбележа, че имам 1-2 приятелки. Говоря за тях.
Ако на мен ми изневеряват, определено ще искам да знам Simple Smile Пък дали това ще развали семейството ми, зависи от мен  Naughty

# 192
Да,на най-добрата приятелка ще кажа ,ама само на най-добрата!!!
  На тези от категория "добри познати" не бих се месила.
И аз имах "приятелки",които смятах за добри,но ме разочароваха с предателство,понягога си мисля за тях и ме боли,но .... не бих си рискувала здравето отново да се сближавам с тях,а и съм прекалено горда.
Никак не обичам итриги,тънки сметки и лицемерие....
Това е-диагноза/ДЕВА/ Peace

# 193
Ardea alba,мн крайни сме в това отношение,спор няма  Laughing
Нашето сито е доста с едри дупки.Отсяваме,отсяваме...
Горда.....на кой говориш  ooooh! направо съм ужас  Tired

# 194
  • Бургас
Ммм, честно казано, не знам дали бих казала за изневяра на моя приятелка. Много бих искала да й кажа, ако това (не дай си, Боже) се случи, но винаги ще имам едно на ум. Защото обикновено се оказва, че човекът, който каже истината, излиза най-кривият.  Sad

Но, ако ми изневеряват, искам да знам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт