Любов и секс
За начало вашата зодия е доста сложна. За да се влюбите в някой, то той трябва да премине през серия безкрайни изпитания и тестове. Забавното е, че потенциалния обект на вашите чувства, дори не подозира, че изпитван и тестван![/size]
Начина, по който показвате, че сте влюбени в някой е като се грижите за него по всевъзможен начин. Вие ще правите живота му удобен и ще се погрижите за всичките му тревоги, така че обекта на любовта Ви да е свободен, за да угажда на вашата сексуалност и съзнание.[/size]

100% вярно.Обичам ли някой -правя всичко за него!!!Саможертвата ми е присъща.
Естественно подбудите ми са напълно егоистични,понеже аз се чувствам щастлива,само когато близките ми и любими хора са щастливи.НО ....И много изисквам в замяна.И то все сложни неща,като честност,искреноист и всеотдайност.И естественно да ме хвалят и признават достойнствата ми
Друго си е да ви кажа....да си вземеш някоя нова дрешка
А днес пък имах санитарен полуден. Като гледам май повечето Деви са така
после ще си лижа раните известно време
и може би след известно време ще му простя. Но много зависи от ситуацията. 
и нещата стоят по друг начин.
Нищо не тествам, любовта ми никога не е сляпа, но е много снизходителна. И давам колкото получавам. Е, да кажем - малко повече.
Не съм й казала,не мисля и да й казвам,понеже това са неща,които са си само между партньорите.Никога не се знае една изневяра до колко е сериозна.(ако кръшкача е влюбен,да си бере гейлето сам,а ако просто бройка,защо аз трябва да развалям семейството,като се меся)
направо съм ужас