Жената-Дева - 2

• 21 241
  • 455
  •   1
Отговори
# 135
  • густо майна Филибето
Аз като четох, четох и взех да се чудя -  дева ли съм всъщност? Rolling Eyes Grinning Някой има ли добро инфо за асцедентите? Моят мога да го налучквам сред три, но изглежда , че си играе важна роля Laughing
Според една книга за влиянието на останалите планети (прощавайте, не помня имена Embarassed), моят марс е в Дева, което ще рече, че изразявам гнева си чистейки и подреждайки, което си е точно така. При вас как е?

Да се върнем на секса. От него не ме втриса.  Mr. Green
Харесвам силни мъже, както физически, така и като характер. Няма нищо по-секси от здрави големи мъжки ръце /без черно под ноктите/.  Heart Eyes Няма нищо по-антисекси от празно междуушно пространство.   154uu
С това съм съгласна, но дали някоя представителка на друга зодия мисли различно? Laughing

# 136
По повод асцендента http://www.beinsadouno.com/astro/my_ascendant.php

За мъжете...какво да кажа, май не зависи от зодията. То хубавото си е хубаво. На мен лично ми харесват мъже с хубави рамене, плосък корем и големи перки и изпъкнали дупета  Crazy Simple Smile Ама не вярвам на някой да не му харесват. В момента се задоволяваме с това което имаме, но това не пречи да се заглеждам  Heart Eyes
За съжаление незнам как се качват картинки. Малко да пооплакнем очи  Grinning

# 137
ехааа супер и аз съм девичка :oops:02.09
Бързах да се запиша и още не съм прочела всичко в темата,но сега зпочвам...брей доста има да чета Laughing

# 138
  • Резерват "Северозапад"
Аз пък никога не съм си падала по стандартанта хубаст на мъжете - предпочитам, или да кажа паредпочитах Wink, отнесеният, затворен особняга, с когото мога да си говоря за разни "отнесени" неща...човек, който да ме изненадва интелектуално, да ме кара да мисля. Но вече порастнах - моят мъж не е въобще от този тип - нали си е "Телец".

# 139
Зомбайо, бас държа, че следиш редовно Д-р Хаус.  Peace

# 140
Аз,аз,аз следя доктор Хаус Embarassed Grinning Grinning И много ми харесва как си казва всичко човека,директно и без заобикалки...може би защото съм Дева.Всички от нашата зодия ли са така болезнено откровени?

# 141
Харесват ми труднодостъпните мъже.
Красавци, осъзнали силата на привлекателността си, но в никакъв случай не самолюбци.
Мълчаливи или с иронично, но откровенно чувство за хумор, трудноразгадаеми, трудносподелящи, труднодопускащи до себе си. Особняци.
Мъже, чието минало е забулено в тайнственост, а мислите им остават мистерия и за най-близките им хора.
Мъже с вродена интелигентност и познания и интереси в различни области.
Сръчността у мъжа ме привлича особено много. Топлият, дълбок и пронизващ поглед-също.

# 142
  • Резерват "Северозапад"
Следя д-р Хаус Wink...всяка уважаваща се Дева го следи, нали!?! Joy

# 143
Естествено!  Peace

# 144
# 145
Аз пък никога не съм си падала по стандартанта хубаст на мъжете - предпочитам, или да кажа паредпочитах Wink, отнесеният, затворен особняга, с когото мога да си говоря за разни "отнесени" неща...човек, който да ме изненадва интелектуално, да ме кара да мисля. Но вече порастнах - моят мъж не е въобще от този тип - нали си е "Телец".
Абе чудя се верно ли връзката със телеца и след това брака е толкова пирфектна ккато я изкарват зодиакално.Винаги страшно добре съм се разбирала със ТЕЛЕЦ .Препокриваме се от секъде .Единомислие и тн.Имам приателка ТЕЛЕЦ,приятел ТЕЛЕЦ и производни  Simple SmileСподели МОЛЯ

# 146
  • густо майна Филибето
Аз,аз,аз следя доктор Хаус Embarassed Grinning Grinning И много ми харесва как си казва всичко човека,директно и без заобикалки...може би защото съм Дева.Всички от нашата зодия ли са така болезнено откровени?

Да, даже ненужно откровена Blush

# 147
  • Варна
Е, защо така срамежливо от мъжете и креватната гимнастика
се насочихте към болестите, мили Деви?
Аз и ходене по болници - Никога /от проклетия не боледувам даже/
Аз и Хаус - Винаги Laughing

# 148
срамежливи сме  Whistling

# 149
Г-жа Шуши, иди на лекар! Хипохондрията е присъща на Девите, моята обаче е свързана с хората, които обичам. За себе си не се страхувам, а за другите и все си мисля "Нищо ми няма , защото трябва да се грижа, справя и т.н." Нямах време да ви изчета, каква е темата днес? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт