Добър е хотела. Септември цените бяха много сносни. Сега сигурно е по-скъпо заради сезона.
За Св. Валентин още нищо не ми е дошло на ум. Най-вероятно ще сме си вкъщи, ще си сготвим нещо вкусно и ще пийваме винце.
аз съм същата,обичам много снега,но и лятото.Някакси,ако може, един месец зима,един лято,добре ще е
!
- филолог съм. Завърших славянска филология - полонистика. Докато следвах беше чудесно. Печелила съм конкурси, била съм на специализации и като излязох от университета видях, че тази тежка и престижна специалност не ми е дала нищо, освен средна обща култура и отлични владеене на полски език. Не съжалявам за това, но ми е тъжно, че филологията като специалност не се цени. От целия курс ( завършихме около 20 човека) повечето от нас станаха лични асистенти и секретарки и само аз използвах полския в работата си. Много тъпо - учиш 5 години, завършваш магистратура и нищо.
.
Иска ли питане!

Обичам да майсторя нещо с ръцете си, в творчески аспект. От една година шия гоблен и не съм вярвала,
че така мога да се зарибя, че да не мисля за нищо друго.
- сигурно периода ми е такъв...или ЕГН-то. Обичам и да пътувам, но предпочитам да отсядам на малки кокетни, спретнати хотелчета, в които има специфична атмосфера, природа. Мразя навалицата, обичам да ме глезят...да има и екстри. Ето, тук ходих неотдавна и това местенце ми се стори идеално - www.ichera.com , с хубава компания.
... Въпреки, че релакса с музиката на морските вълни с нищо не бих могла да сравня. 
...
...в дупка ли съм, проблемите в работата ли ми влияят - не знам. Някак притеснено ми е, чакам все лоши работи да се случат
и това се отразява веднага да здравето и съня. 
, но пък мисълта за това за сега ме радва. Така ми е омръзнала тази работа...мечтая си за почивка и да остана сама със себе си за известно време. Препоръчани теми