Жената-Дева - 2

• 21 199
  • 455
  •   1
Отговори
# 240
Г-жа Шуши, виж тук http://www.ehotels-bg.com/component/option,com_estateagent/act,o … O/id,35/Itemid,23
Добър е хотела. Септември цените бяха много сносни. Сега сигурно е по-скъпо заради сезона.
За Св. Валентин още нищо не ми е дошло на ум. Най-вероятно ще сме си вкъщи, ще си сготвим нещо вкусно и ще пийваме винце.

# 241
Ареа Алба Моите поздравления.Рядко така до край изчитам нещо с интерес.Много добре описано и разказано.Имаш дарбата.Защо не се прбвяш да печелиш от това.Определено девите имаме дар слово.Не веднъж съм го чела и чувала.
Обииичам Гората Израснала съм в едно Старопланинско селце  Медвен ,близо до Котел.Така хубаво ми е било,такива невероятни спомени имам от там.Само да затворя очи и всичко ми  е пред очите,усещам мириса на старата къща Еееех носталгично ми дойде.Може би поради тази причина обожавам почивките на планина,не че не обичам да съм черна цигънка,ама някак по ми е Гот.Гората ,боса по тревата и в реката.Барбекюто,люлката Децата бягат ,гонят се викат.Берем цветя ЕЕЕЕх къде се отнесох.
А сезона знам ли всеки си има хубавите страни.С нетърпения чакам да дойде Пролет да се разпъпи всичко,да ми се разтвори душата ииии, ухапва яко коня на беса тогава имам Чувството че мога да вдигам планини.А ляттото е диво, такова едно лежерно,с два парцала на гърба и Не ти пука много много.Есента също я обичам Цветовете,мириса,изпадалите листа,където ходя и се ровя с децата.Супер готино.

gergan4eto.d ОТ къде си мила.

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 08:29 от Русалана

# 242
Eхее,къде сме,а
Леле,ама мн сте изписали.Май ще се връщам да ви чета първо.
Ако си говорите за сезони- обичам да ми е топло,но обичам и понякога дъжда и снега....
но като че ли все пак обичам най-много лятото..../ето пак ми е трудно да определя  Rolling Eyes /

# 243
  • София
Eхее,къде сме,а
Леле,ама мн сте изписали.Май ще се връщам да ви чета първо.
Ако си говорите за сезони- обичам да ми е топло,но обичам и понякога дъжда и снега....
но като че ли все пак обичам най-много лятото..../ето пак ми е трудно да определя  Rolling Eyes /

hahaha аз съм същата,обичам много снега,но и лятото.Някакси,ако може, един месец зима,един лято,добре ще е

# 244
  • на плажа
 Къде ни завряха  Sunglasses!
 Нещо ме мързи в последно време и не ми се пише, но ще се изкажа и аз по последните "теми".
 Реализация и образование - не се чувствам никак реализирана, защото не работя по специалността си, а тя е "широкоспектърна"  Joy - филолог съм. Завърших славянска филология - полонистика. Докато следвах беше чудесно. Печелила съм конкурси, била съм на специализации и като излязох от университета видях, че тази тежка и престижна специалност не ми е дала нищо, освен средна обща култура и отлични владеене на полски език. Не съжалявам за това, но ми е тъжно, че филологията като специалност не се цени. От целия курс ( завършихме около 20 човека) повечето от нас станаха лични асистенти и секретарки и само аз използвах полския в работата си. Много тъпо - учиш 5 години, завършваш магистратура и нищо.

Почивки - обичам всички сезони без зимата. Обожавам морето, въпреки, че в планината си почивам по-добре и пълноценно.  Мечтая си за вила край някое поточе или речица и дебела зелена морава, на която да си опъна шезлонга  Sunglasses.

# 245
Моята е сложна. Живяла съм на много места - Ямбол, Габрово, София. Сега съм в Созопол. Но не за дълго надявам се  Rolling Eyes

# 246
Дано приемате нови! По принцип не влизам в отчени, но след като преместиха една моя любима темичка тук, надникнах.

Hug Иска ли питане!
Приемаме нови,разбира се. Peace

# 247
Относно Почивката: обичам да почивам с не много хора, даже се дразня в прекалено големи компании, в които трябва да се изчакват част от хората, да се обикаля групово и т.н. Последните години почивам на едно и също място ,вилата ни на морето, но не ми омръзва. Според мен ние девите нямаме нужда да сменяме обстановката така, както др зодии, нямаме нужда от промени, по-консервативни сме. За храната също не тръся прекалено разнообразие.

За сезони: харесвам пролет , лято и ранна есен, винаги след ноември изпадам в някакви депресиви състояния и успявам да изляза от тях едва към средата на март, много лошо!!!

# 248
Здравейте и от мен!
Приемате ли още една Девичка ...

записвам се и отивам да ви чета,че доста се написали

и аз да вляза малко в час с вас
 Simple Smile

# 249
  • Бургас
Търся, търся темата и изведнъж гледам, че е преместена  Laughing
Ама май тук си е по-добре, поне така си мисля!

Напоследък не ми се пише, имам много работа, а и явно съм в някаква дупка. Но, ви чета!  Wink

Да се изкажа и аз за морето, мииии обичам си го! Не мога да съм далеч от него! Планини не ме привличат, само морето!  Laughing

Отивам да чета блога на Ardea albaParty

# 250
  • Бургас
Я, какъв сладък разговор е потръгнал!  lalalala

Професионалната реализация - ей, че ми се развали кефа. Само като се върна назад във времето...колкото учене изучих, че "инж" или не беше, че икономическа магистратура ли не беше, че разните му там курсове. Научих много неща вярно е, но като не ти позволяват да печелиш добре, най-много завист и проблеми да ти навлекат. Нито да си учен, нито да не си. Въртя се в строителния бранш, но от тази криза положението стана лошо. Обичам разнообразието в работата, монотонното действие ме изморява много и лошия микроклимат на фирмения фолклор.  atwork

Релакс - Не мога да се сетя за по-отпускащо средтсво от водата. Може да съм била русалка в предишния си живот.  hahaha Обичам да майсторя нещо с ръцете си, в творчески аспект. От една година шия гоблен и не съм вярвала,  knit че така мога да се зарибя, че да не мисля за нищо друго.  smile3537 - сигурно периода ми е такъв...или ЕГН-то. Обичам и да пътувам, но предпочитам да отсядам на малки кокетни, спретнати хотелчета, в които има специфична атмосфера, природа. Мразя навалицата, обичам да ме глезят...да има и екстри. Ето, тук ходих неотдавна и това местенце ми се стори идеално - www.ichera.com , с хубава компания.  1dating ... Въпреки, че релакса с музиката на морските вълни с нищо не бих могла да сравня.

Сезоните - Русалана го е казала хубаво. Всичките са хубави. Зависи какво ми се случва през тях. Не обичам дъжда и калта и следователно есентта ми е най-потискащо. А през септември, всяка година съм в депресия и ако нещо кофти има да ми се случва, сякаш все тогава е.  Sad

Ей, много писане съм изписала...да не отегча някой.  newsm78

# 251
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте!
Правих се на детектив да търся темата - но нас, девите, ни бива в тези неща, нали Wink...
Нещо ме мързи да пиша напоследък, лошото е че ме мързи да правя каквото и да било друго Tired...в дупка ли съм, проблемите в работата ли ми влияят - не знам. Някак притеснено ми е, чакам все лоши работи да се случат ooooh! и това се отразява веднага да здравето и съня.

# 252
чакам все лоши работи да се случат
Не така. От личен опит знам, че каквото мислиш, това става. Сега съм си наложила да гледам от добрата страна на нещата. Напр. харесала съм си телефон, който в момента не мога да си купя. Казвам си, нищо след един месец, когато имам пари, ще си купя по-нов. Ако се очаква съкращение - нищо, и без това се чувствам изчерпана, трябва ми нещо ново и т.н. Е, не винаги успявам...  Embarassed

# 253
И аз гледам все от добрата страна на нещата. Даже като ми е криво започвам да си пея някоя оптимистична песничка за настроение. Ето днес ми е кофти ден, но какво да се прави. Някои неща просто не зависят от мен. Ако зависеше от мен, да се ядосвам, но....
Та затова - ГОРЕ ГЛАВАТА

# 254
Въртя се в строителния бранш, но от тази криза положението стана лошо. Обичам разнообразието в работата, монотонното действие ме изморява много и лошия микроклимат на фирмения фолклор.  atwork

И аз съм в строителния бранш и чесно казано вече чакам деня, в който ще ме съкратят. Според мен ще е скоро  Flutter , но пък мисълта за това за сега ме радва. Така ми е омръзнала тази работа...мечтая си за почивка и да остана сама със себе си за известно време.

Общи условия

Активация на акаунт