Жената-Дева - 2

• 21 199
  • 455
  •   1
Отговори
# 255
Въртя се в строителния бранш, но от тази криза положението стана лошо. ...
И аз съм в строителния бранш .....
Какво съвпадение!И аз съм в сферата на строителството. Mr. Green

# 256
Добро урто,Посестрими Деви!!!
Как сте? Как спахте?
  За добър ден искам да ви поздравя с тази песен
http://www.vbox7.com/play:f0a7ff8a

# 257
Аз също съм в строителния бранш. По-точно една от дейностите на фирмата е такава.

# 258
Явно девите имаме слабост към строителството (разбирай съзиданието, съграждането).

# 259
Явно девите имаме слабост към строителството (разбирай съзиданието, съграждането).
При мен е случайно, образованието изобщо не ми е в такава сфера, но вятърът духна в друга посока. За съзиданието съм съгласна, винаги съм била творческа натура.

# 260
Simple SmileSimple Smile голямо съвпадение
само че аз съм в недвижими имоти  тук http://www.standardrealty.biz/
и в това списание http://www.bgdomove.com/

# 261
Аз не съм в строителния бизнес, но ми е приятно да ви чета. Познавате ли мързеливи Деви, или такава която чака да се изсипят земните блага , без да си мръдне пръста? Има хора, които са свикнали всички да се им длъжни, следователно всичко да получават на готово.

# 262
Аз съм такава.Мързелива и ленива ....Готованка съм си....Искам да вадя пари без да си напрягам силите. Много мого.
Но не бих се омъжила по сметка:)

# 263
[
Цитат
quote author=Ardea alba link=topic=369400.msg10129415#msg10129415 date=1234349275]
Аз съм такава.Мързелива и ленива ....Готованка съм си....Искам да вадя пари без да си напрягам силите. Много мого.
Но не бих се омъжила по сметка:)
[/quote/)
Всички искаме пари, без да се борим за тях, но се съмнявам, че си от типа хора, които знаят само да мрънкат, без да направят нищо, за да подобрят положението си.

# 264
Ей това ни е проблемът на нас Девите. Нищо не правим по сметка и затова накрая сметките ни са с отрицателно салдо.

# 265
  • Бургас
Ей това ни е проблемът на нас Девите. Нищо не правим по сметка и затова накрая сметките ни са с отрицателно салдо.

Laughing
Вярно е!  Wink

# 266
]
Всички искаме пари, без да се борим за тях, но се съмнявам, че си от типа хора, които знаят само да мрънкат, без да направят нищо, за да подобрят положението си.
Hug

На какво основание Mr. Green заключаеш тези прекрасни неща за мен bowuu   bouquet
 Истина е- аз само мрънкам,ама и бачкам...пак мрънкам и после пак работя.Вчера бях се подлудила от мингрената ми.Така ме беше сковала главата-черно ми беше пред очите...Обаче днес прилежно отидох на работа,въпики остатъчната болка...
Учителката на синът ми се обадипреди час  ,че е болен да си го взема.Спринтирах до градината,сега с юканака сме на работа двамата , а след малко отваме на лекар. Sad
Дано да не е нищо сериозно,че да може да си изкарам работния ден....иначе лошо Tired

# 267
По сметка - никога Peace Ако ще шейх да е - не се давам. Искам либов  Crazy Не обичам нещата наготово, чувствам се неудобно, искам да си платя, да дам нещо и въобще да знам, че нещо е мое, защото аз съм си го заслужила по някакъв начин. Не обичам близки (родителите) да ми купуват разни неща с предтекст, че съм им дете и трябва да ме гледат винаги, а в същото време моята заплата да е два пъти по-голяма от тяхната. Но виж, това не важи за брат ми, който е овен  ooooh!
Иначе за мързела, чат пат ме хваща и преди да си купим миялната ставаше страшно. Понякога вкъщи е пълен хаос и зависи от периода в който се намирам - или ще се тюхкам и ще се мъча да оправя всичко, или ще зарежа всичко и просто за момента ще го игнорирам  Heart Eyes докато не се организирам отново и пак започна да вършея  wash newsm28  food002 newsm71

# 268
[
Цитат
quote author=Ardea alba link=topic=369400.msg10129415#msg10129415 date=1234349275]

На какво основание Mr. Green заключаеш тези прекрасни неща за мен bowuu
 Истина е- аз само мрънкам,ама и бачкам...пак мрънкам и после пак работя.Вчера бях се подлудила от мингрената ми.Така ме беше сковала главата-черно ми беше пред очите...Обаче днес прилежно отидох на работа,въпики остатъчната болка...
Учителката на синът ми се обадипреди час  ,че е болен да си го взема.Спринтирах до градината,сега с юканака сме на работа двамата , а след малко отваме на лекар. Sad
Дано да не е нищо сериозно,че да може да си изкарам работния ден....иначе лошо Tired

Ти си го казала, заради всичко, което си написала. Аз също мрънкам, но не спирам да си изкарвам хляба, въпреки всичко. Прегръщам те, дано да няма нищо сериозно. Върлуват гадни вируси, вземи имуностимулиращи средства/лимон, Есберитокс и т.н/ Целувки

# 269
Брей, какви мъже са ме искали-пари, коли, бизнес...ама аз смотана, не , та не. Всъщност гордея се със себе си, просто не се продавам, или ако го направя ще бъде скъпо. За нещо повече от материални блага.

Общи условия

Активация на акаунт