Жената-Дева - 2

• 21 167
  • 455
  •   1
Отговори
# 300
  • густо майна Филибето
Цитат
сега ни трябват и няколко юристки и ООД-то е готово

PR, трябва ли ви?

Задължително! Grinning

Аз също си падах много по екстремното и риска, .Сега като нося отговорност за толкова душици, не смея и да си помисля за нещо, което може да ми отнеме възможността да се грижа за тях. Rolling Eyes Сега единствено се кефя на лудо шофиране. Мразя да ме возят бавно и по правилата. Добре , че не съм шофьор, защото няма да го умея Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 15:31 от ljuboznatelna

# 301
ljuboznatelna, казвай за кога да насрочвам първата пресконференция?

# 302
  • густо майна Филибето
Като за началото може да пишеш достатъчно интересни заглавия на темата и да я популяризираш в останалите форуми Laughing После ще видим.... Grinning

# 303
  • Belgium
Нямам време да ви чета  Confused

За тези, които искат да бъдат включени в списъка на първа страница - това ще стане при следващата тема.

ПР-а съм аз  bowuu
Освен пресконференция, цяла кампания можем да спретнем  Laughing

В момента мечтая за спокойствие, за по-малко работа (в кризата хората се оплакват от липса на работа, а аз съм залята  ooooh! ) и да заживея в къщата ни край морето, а не в ужасната София.

По-нататък ще напиша още мечти  Laughing

# 304
  • густо майна Филибето
Лу , не исках да ти отнемам функциите Hug За останалите ПР ще оставим тогава само популяризирането  Wink

# 305
  • Belgium
Лу , не исках да ти отнемам функциите Hug За останалите ПР ще оставим тогава само популяризирането  Wink

Ама моля ти се, шегувам се  Laughing

Колкото повече ПР-и (т.е. хора популяризиращи зодията ни), толкова по добре  Hug

# 306
"плановете за бъдещето,несъответстващи на вашите финансови,умствени и физически възможности се наричат МЕЧТИ."
много ми харесва.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 307
"плановете за бъдещето,несъответстващи на вашите финансови,умствени и физически възможности се наричат МЕЧТИ."
много ми харесва.  Joy Joy Joy Joy Joy
Аааа, не! Аз не мечтая за невъзможни неща! Никога!

# 308
  • Belgium
Повечето мои мечти, мога да си ги позволя  Laughing

Но това не означава, че не си мечтая де  hahaha

# 309
  • София
След малко ще ви чета,отбивам се само да споделя,че днес си подадох молбата за напускане,някак си,се чуствам като предателка Rolling Eyes,но,децата са на първо място.Това работно време,изобщо не ме устройваше,и все пак,чуствам,че съм предала едва ли не целия магазин,та чак до най-главния шеф,Байсхам.Много съм смотана,те сигурно не знаят за съществуването ми,но......

# 310
След малко ще ви чета,отбивам се само да споделя,че днес си подадох молбата за напускане,някак си,се чуствам като предателка Rolling Eyes,но,децата са на първо място.Това работно време,изобщо не ме устройваше,и все пак,чуствам,че съм предала едва ли не целия магазин,та чак до най-главния шеф,Байсхам.Много съм смотана,те сигурно не знаят за съществуването ми,но......

Познато ми е, макар и в други служебни ситуации-съвест, какво да се прави. Не го мисли, все пак човек трябва да мисли за себе си. Най-много да те помислят за лудичка Mr. Green, в тази криза всеки/ повечето/ трепери за мястото си. Успех  bouquet

# 311

Ама моля ти се, шегувам се  Laughing

Колкото повече ПР-и (т.е. хора популяризиращи зодията ни), толкова по добре  Hug

Аз за строителното ООД се бутах, там не съм се пробвала. Joy

# 312
Да знаете, че ви чета  Hug

Аз съм в недвижимите имоти за кеф и в софтуера за пари

Мечтая си за къща в Турция. На 3 етажа. До езерото и планината. С веранда, голям двор и басейн. Искам да сме аз, половинката, 3 деца с половинки и поне 6 внука и внучки  Crazy

# 313
аууу че красота Hug

# 314
Г-жа Шуши страхотна мечта. Peace

И аз винаги съм мечтала един ден да имам огромно весело семейство....Семейство,което да създам и отгледам с най-достойният човек.Човекът ,с който искам да остарея,човекът който иска да остарее с мен...
Само дето вече се съмнявам ,че настоящата половинка е този човек
 Ей сега се сетих за филма "Тетрадката" гледали ли сте го.Много хубав филм...
И за един друг се сетих-антипод на "тетрадката" ,а именно 'Мостовете на Медисън"..
Какви филми ви допадат на вас?

Общи условия

Активация на акаунт