Жената-Дева - 2

• 21 160
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Аурора, моля, почерпи...и мене ме почерпиха!

Много часовници са ми подарявали, но не всеки път следва раздяла Но си признавам, че първия ми часовник беше подарък от приятеля ми за когото се ожених по-късно - вече сме разведени! Предпочитам да не се самонавивам и да имам предубеждения, защото ако се поддам, сякаш те наистина се случват. Ако се замислиш колко много суеверия, дори си противоречат понякога.

Понякога съм суеверна, понякога не обръщам внимание. Любимият ми беше подарил часовник и се скарахме.
ilinayor, може ли да използвам кафенцето да почерпя мами в друга тема.
За филми напоследък не ми остава време.

# 331
За срещата ме пишете и мен, но сега съм болна да знаете.
Края на другата седмица?  Flutter

ilinayor баш там съм живяла и съм влюбена в мястото  Heart Eyes
октомври имахме сняг, палми и кристално чист въздух  Crazy
сега уча езика и спестявам за къщата  Joy

Ardea alba моля те пиши за 12.09  Blush

Да почерпя и вас с любимото ми питие :

# 332
  • Бургас
И аз искам на среща  Mr. Green

Но, за съжаление, ще е по-нататък.  Sad Ще пиша, като съм си в Бургас.  Wink

# 333
Приемате ли нови попълнения Wink . Дори не подозирах за съществуването на подобна тема, не чета в тази част на форума. Аз съм родена на 02.09 видях, че има и други момичета на тази дата  Grinning .

# 334
Приемате ли нови попълнения Wink . Дори не подозирах за съществуването на подобна тема, не чета в тази част на форума. Аз съм родена на 02.09 видях, че има и други момичета на тази дата  Grinning .

welcome Drunk

# 335
  • густо майна Филибето
Интересно как би изглеждала среща на Деви Simple Smile В каква степен питиетата и храната ще са еднакви, музиката ще се хареса ли на всики, тихо или шумно ще е Thinking
За филмите - харесвам хубави филми, няма знаение жанра, но тези с многото ефекти май са ми най-безинтересни Confused На "Мостовете на Медисън" си изплаках очите, сигурно защото го съпреживях по някакъв начин, на такъв етап от живота си бях. Силно ме впечатлиха  "Гепи", и "Гатака", напоследък се смях учудващо за мен на една американска комедия (по принцип не ги понасям) - "Борат: Културен обмен с Америка за напредък на великия братски казахстански народ" - беше велико! Grinning

Не съм суеверна, но когато нещата започнат да се случват по един и същ начин, започвам да ставам. Вярвам, че всеки има предопределена съдба, която в своите 30% не може да се промени, 30% ни е оставена възможността да изберем между няколко варианта, а останалото зависи само от нас, кармата която трупаме - също. В този смисъл - остава ми да смятам, че главната роля, как ще изковем съдбата си, е наша.

# 336
  • София
Честит празник на тези,които празнуват днес Wink
За филмите,любими са ми "8мм","21 грама","Аз съм Сам","Предай нататък",и всички подобни.Голяма фенка съм на Дженифър Анистън,Джулия Робъртс,смея да твърдя,че съм гледала всичко с тях bowuu
И да,суеверна съм,малко Blush

# 337
Не съм суеверна, но това с часовниците май е вярно. Два пъти съм получавала за подарък часовник, веднъж от гадже и веднъж от приятелка. И с двамата се скарах в последствие. Затова не нося часовник  Wink
Честит празник на всички и от мен!!!

Пишете ме и мен за бургаската среща, макар че май няма да намеря време да дойда до там   Sad

# 338
  • Бургас
Clairette , разгледах ти тортите. Ама ти направо ме разби с тези шедьоври!!! Браво, много впечатляващо потвърждение, че Девата е творец. Момечета, ние бяхме решили да правим строително ООД, но май трябва АД да направим и да въкнем и сладкарския талант.

Днес е 14 Февруари Ден на лозаря (Трифон Зарезан) и Свети Валентин. /Празник на Католическата църква/ - Световен ден на влюбените.
На всички, които празнуват - Честит празник на виното и любовтта!

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 12:30 от ilinayor

# 339
Clairette , разгледах ти тортите. Ама ти направо ме разби с тези шедьоври!!! Браво, много впечатляващо потвърждение, че Девата е творец. Момечета, ние бяхме решили да правим строително ООД, но май трябва АД да направим и да въкнем и сладкарския талант.
ЕЕЕЕЕ Евала Clairette Браво Момиче Супер тортаци. Дали ги пласираш някъде или Само за кеф и удоволствие.Ако е така недей се кри от хорските очи,пласирай ги някъде.Мисля че на пазара има ниша за такива красоти.

Честит 14 февруари  и от Мен въпреки че няма идея точно какво Празнувам .Не съм влюбена май вече newsm78 ,а за виното съм му върла фенка .Така че май Трифон Зарезан ще честваме,въпреки че не се дърпам на сърцовидни подаръци. Twisted EvilАма нали е за идеята .

# 340
  • Русе
Казват,че когато подариш на някого часовник,той трябва да ти даде стотинки като по този начин си го откупва!

# 341
Честит Трифон-Валентин / правилно четете/. И от двете боли глава понякога/вино, любов/, така че....Днес опитах невероятно червено вино, дано да успее да пробие на пазара, че в България тия неща стават трудно, ако не си човек на някого. Просто исках да споделя. Относно суеверията, като вярващ човек, не би трябвало да съм подвластна, но червен конец нося периодично на ръката си Embarassed, за ужас на Отеца с когото контактувам, служебно и лично. Иначе ако имам важно събития през деня, преди да изляза от вкъщи си казвам тихичко " Господ пред мен, аз след него". Майка ми пък търчи пред мен и лиска вода Joy Joy Joy

# 342
  • густо майна Филибето
Във връзка с днешния празник да питам - влюбчиви ли сте? Simple Smile

# 343
Аз изобщо не съм  Crossing Arms

# 344
Аз съм трудна в Тва отношение.Мнооооооооого вода требе да изтече докато това стане. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт