Лазерен епилатор за домашно ползване

• 178 768
  • 199
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Насочила съм се към ето това http://www.krasivotialo.com/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE … %D0%B0%D1%82.html някоя от вас има ли наблюдение върху него? Паричките му не са малко и затова се опитвам да намеря мнения за него, обаче не са особено много Sad

# 151
Здравейте! Насочила съм се към ето това http://www.krasivotialo.com/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BA%D0%BE … %D0%B0%D1%82.html някоя от вас има ли наблюдение върху него? Паричките му не са малко и затова се опитвам да намеря мнения за него, обаче не са особено много Sad

Здравей! Аз си взех този заедно с една приятелка и двете го ползваме и сме много доволни. Правя процедурите всяка седмица и сега съм на четвърта и космите ми са много по - малко. Аз мисля, че си заслужава парите, защото има много импулси и няма да купуваме нови лампи скоро. А ако го ползваш сама сигурно никога няма да успееш да ги изхабиш дори  Grinning

# 152
  • Поморие
Този фотоепилатор Ме, много ме заинтересува с това,че пише,че не е необходимо бръснене преди процудурата. Аз си купих Филипс Лумея, минала съм 4 процедури през 2 седмици и мога да кажа,че при подбедрици, бикини линия и корем виждам около 50% намаляне на космите, но при мишници и лице( точно затова го купих) засега не виждам никакви резултати. Вече започвам да се отчайвам , а това бръснене ми действа адски стресиращо.

# 153
До колкото виждам вече има такива лазери за домашно ползване на Braun, на Philips-  дават и гаранция до 2 месеца да има ефект, иначе връщат парите. Въпросът е, че аз лично положителни отзиви за тези уреди за домашна употреба прочетох само в бг мамма. В нито един немски или англииски форум не видях положително мнение. В общи линии всички казват, че е загуба на време и пари, че вследствие на лазера космите стават по- руси, а те не са подходящи за третиране в домашни условия и до колкото схванах в един момент човек се оказва в задънена улица, космите са руси, но ги има и пак трябва да се епилират, защото вече не може да се третират с лазер
Това за изрусяването на космите не съм го чувала Shocked Не твърдя, че е невъзможно, но не вярвам, на моите косми точно да се случи Mr. Green Аз не съм много светла, космите ми пък съвсем.
Ползвала съм мисля първия апарат на Филипс на подмишниците основно (така и ме домързя за останалите части) и имаше ефект. Космите много се разредиха, въпреки че още имаше останали. Сега не съм го ползвала от почти година и почнаха пак да растат сигурно около половината Tired Определено не са си променили цвета.

# 154
Този фотоепилатор Ме, много ме заинтересува с това,че пише,че не е необходимо бръснене преди процудурата. Аз си купих Филипс Лумея, минала съм 4 процедури през 2 седмици и мога да кажа,че при подбедрици, бикини линия и корем виждам около 50% намаляне на космите, но при мишници и лице( точно затова го купих) засега не виждам никакви резултати. Вече започвам да се отчайвам , а това бръснене ми действа адски стресиращо.

Да, аз микога не се бръсна. При него специалното е, че прониква по - дълбоко и загряава и изгаря корена и затова мисля, че не е нужно бръснене. Аз си ги махам с епилатор, защото самият ми уред me my elos си има такава приставка.

# 155
При този вид обезкосмяване не трябва ли корена на косъма да е там .... след епилация или кола маска не остава корен, следователно няма ли да е неефективен уреда?

# 156
  • Поморие
И аз това се чудех, но изгледах няколко клипа в нета и явно с този уред така се действа.

# 157
А като се направи процедурата веднага ли падат космите или след някой друг ден и защо се налага да се обезкосмяваш с други средства ... нали се изчаква да израстат малко и пак се прави процедура ... или просто не опадват всички косми. Моля ви разяснете ми, защото 900 лв хич не са малко пари, а искам да съм наясно с процедурите  newsm17

# 158
Момичета,
имам такова притеснение. Преди години съм ходила на фото и лазер, но резултатът беше ужасен. Дори на места, където нямах проблеми се появиха. Козметичката ми после каза, че често се получава. Дали има опасност и при домашните лазери.

# 159
А като се направи процедурата веднага ли падат космите или след някой друг ден и защо се налага да се обезкосмяваш с други средства ... нали се изчаква да израстат малко и пак се прави процедура ... или просто не опадват всички косми. Моля ви разяснете ми, защото 900 лв хич не са малко пари, а искам да съм наясно с процедурите  newsm17

Не падат веднага, а просто следващият път като израстнат са по - малко. И при моя специално не е нужно да са се показали, в инструкциите пише, че всяка седмица може да се прави процедура, а не през 20 дни като професионалните. А вече като пораснат, ги минавам пак с епилатора  преди да направя нова процедура.

# 160
Колко дни след като се епилираш правиш процедурата? Извинявам се за глупавите въпроси  Embarassed

# 161
Колко дни след като се епилираш правиш процедурата? Извинявам се за глупавите въпроси  Embarassed

Ами веднага, даже може да се използват едновременно двете приставки, но аз първо се епилирам обкиновения епилатор и тогава се минавам и с другата приставка - за фотоепилация.

# 162

Здравей! Аз си взех този заедно с една приятелка и двете го ползваме и сме много доволни. Правя процедурите всяка седмица и сега съм на четвърта и космите ми са много по - малко. Аз мисля, че си заслужава парите, защото има много импулси и няма да купуваме нови лампи скоро. А ако го ползваш сама сигурно никога няма да успееш да ги изхабиш дори  Grinning

здравей  KristinaKG  бих искала да попитам купи ли си  апарата ME MY ELOS Soft - фото епилатор 126 000 импулса  и дали си доволна  че вече не знам изчетох всички форуми за домашна епилация  и не мога да реша  какво да си взема а както казваш паричките им не са никак малко  и ако няма резултат ....

# 163
Здравей victoryaa не си взех нито един от епилаторите, защото преди 3 месеца родих, сега си пуснах хормонални изследвания и стана ясно, че от бременността хормоните ми здраво са се объркали ... говорих с доктора си и той ми препоръча да изчакам 6 месеца за да се види дали ще се нормализират нещата, иначе може да се получи обратния момент и да се появят повече косми  smile3518

# 164
Здравейте,използвате ли епилатора за пълен интим и има ли някакви противопоказания за това? За всички домашни фото и лазерни епилатори пише,че са само за бикини линия  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт