Февруари месец си дойде,чакаме нетърпеливо МАЙското дете-№20

• 12 555
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
oli4ka  - благодаря ти!  Hug Heart Eyes
може да го пробвам този Талцит, щото доста мами вече писаха, че го пият и им помага. Peace

# 196
Mомичета, добро утро първо Hug
Преди време ви бях споменала за един уред на батерии за стягане на вагиналните мускули след раждане.
Ето пускам линк за тези които се интересуват и които ми писаха на лични.

http://www.tensmachines.co.uk/Elle-Tens-Machine--Maternity-Tens- … c-Vat41_p_18.html

Та този уред се закача с 4 вендузки - 2 в зоната на гръбнака отзад и 2 отпред ниско доло (в кутийката има указания как става точно.)
Той провежда слаб електрически импулс и въздейства на мускулите като гимнастика за възстановяване на тонуса им след преразтягането след раждането.
ОБАЧЕ и аз не знаех че уреда на първо място е предназначен за неутрализиране на болката ПО ВРЕМЕ НА САМОТО РАЖДАНЕ ТЪЙ КАТО ПРЕДИЗВИКВА ЕСТЕСТВЕНОТО ОТТДЕЛЯНЕ НА ОКСИТОЦИН В ТЯЛОТО НА МАЙКАТА !!!
Тоест облекчава раждането .

Говорих с мойта приятелка която има уреда и го е ползвала при двете си последни раждания (има 3 деца) и каза че е невероятен защото моя поглед беше много съмняващ се и придружен с въпроса "Ама наистина ли действа?"
Тя го е заела на една мама която наскоро роди но докато дойде ред да раждам аз ще ми го дадат .
Ако се случи така че доки настоява да опитаме първо с нормално раждане ще го ползвам. 
На bubcheto с малко закъснение - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА НАЙ- ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И МНОГО МНОГО ЛЮБОВ!

Хубав ден на всички  smile3503

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 11:27 от Felina

# 197
  • София
Добро утро, мамчета! Отивам и аз да пия кафенце, а за срещичката - интересно ми е ако пристигна горе-долу навреме и сте още 2-3 няма да ви намеря сигурно, а ако съм първа - нямате шанс да решите че съм от форума!  hahaha Аз още кандидатствам за най-малко коремче  Mr. Green Айде ще се оправим, до после, вече ми се яде пица  Mr. Green

Знаете ли че лощите сънища били хубави? Така казаха на лекцията вчера, за жалост не помня защо, но ако и вие сънувате кървища като мен - спокойно, ще си имаме хубави дечица! Mr. Green

# 198
Добро утро МАЙчета!

Аз спах много хубаво, само че дъщеря ми се разкашля тази нощ и се притеснявам да не я хване някой грип.

bebZz и аз като теб сънувах кървища миналата седмица и като станах бях много притеснена, но прочетох, че не е лошо а е хубаво, а и ти сега ме успокои.   bouquet

Отиваме на разходка на хубавото време. Приятен ден на всички!  Hug

# 199
  • София
Здравейте и от мен момичета в този слънчев ден  Sunglasses
Имам голями шансове за успех да се дотътря на срещата и много ще се радвам да се запознаем малко по-късно  Grinning 

П.П Ако не е късно да се присъединя разбира се и ако съм запомнила правилно,че е от 14.30ч?

# 200
Здравейте мадами  Hug
Не се притеснявайте, ще се познаем някак си(за тези, които не са били прения път). Девойка, леко заблудена, която се оглежда за коремчета със сигурност ще да е от нас  Crazy
Заведението е в подлеза на НДК, срещу бившото кино Мултиплекс, т. е. в най-отдалечения край. Ще се видим вътре.
Хайде аз да отивам да се оправям и до по-късно  Laughing

# 201
  • София
А ние запазена маса имаме ли? Защото "резервацията на еди-кого-си", отправено към някоя сервитьорка, би ми спестило доста мъки, че май че ще пристигна доста рано, а аз нещо лесно се изчервявам  Embarassed ще ми се смеете  hahaha

# 202
Здравейте Майчета.
Приятно изкарване на Софийската срещичка. Ще искаме и снимки после  Grinning
Да кажа и аз за киселините - може Талцид, ябълки, а наскоро чух и за вода със захар.
На мен хемоглобина също ми е много нисък. Започнах от 135, после 123, и сега на последните изследвания 104. Сега пия Тотема ампули, но много ме боли стомаха от тях, защото аз съм с колит. А всички желязо съдържащи препарати дразнели стомаха и червата. И откакто съм с нисък хемоглобин се чувствам ужасно - вие ми се свят, причернява ми, боли ме глава, имам сърцебиене, гади ми се, абе като пребита съм, на моменти нямам сили да говоря. Така, че който има подобни симптоми, може да си пусне една ПКК за всеки случай да се провери.Защото аз отначало мислех, че е от вируса, а то не било.
Лек ден на всички.

# 203
  • София
Аз ли първа сядам да пиша след срещата?  Laughing ОК... Много ми хареса, радвам се, че се запознах с тези момичета и се надявам и занапред да имаме такива приятни събирания!!  Simple Smile
Сега ще опитам да кача няколкото снимки, ще ги надпиша, доколкото помня - ако объркам някого, извинявайте, и коригирайте!!  Simple Smile Simple Smile

# 204
Много ме е яд, че не успях да дойда, но през нощта започна да ми дере гърлото, на сутринта вече беше много зле и сега се лекувам с чайчета и осцилококцинум. Дано ми се размине температурата, че хич не ми се пият по-сериозни хапове.
Трябва да кача снимки в албумчето, та поне виртуално да се запознаем Simple Smile

# 205
  • София
Оффф... надписвах, надписвах, а накрая, като погледнах - нищо не е излязло!!  Crazy После може да пробвам пак...

# 206
  • София
Момичета беше ми изключително приятно да се запозная с всички   newsm81 lalalala

MARMORANA почиваи си повече,мила Hug
 и ако можеш напиши ми повече какво ти казаха, защото и на мен ми се случва( пулс над 150, много често главоболие и прималяване)

# 207
Лято, а къде си качила снимките да ги разгледам, ако може разбира се? Радвам се, че сте прекарали добре и съжалявам, че не успях да се присъединя Sad

# 208
  • София
geribg , в албумчето "Софийски срещи" в снимка.бг.

# 209
Здравейте и от мен момичета Simple Smile!
Аз също искам да кажа,че ми беше много приятно да се запозная с всички посетили срещата в Криво! Както казва Лято и аз се надявам да има още много такива lalalala
Благодаря на всички за прекрасния следобяд.
Лека вечер майски мамчета Hug

Общи условия

Активация на акаунт