Февруари месец си дойде,чакаме нетърпеливо МАЙското дете-№20

• 12 556
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
 Момичета,и аз съм на тема прически, гримчета и прочее хубавини. Не съм спирала да ходя на фризьор, между другото. След час ще тръгваме за РД на една от най-добрите ми приятелки и понеже напоследък не излизам и не съм много по партитата, сега искам да блесна. newsm03
 Та съм взела сега пресата за изправяне на коса в едната ръка, лака в другата и се тунинговам. Mr. Green Пък на нея какъв подарък и взех...  Grinning сенки- палитра в страхотно луксозно куфарче. Ще има да се фръцка, като се гримира Grinning
  Bubche, честит рожден ден!    newsm18 newsm38 newsm59
Много здраве, радост и щастие. Heart Eyes Страхотно да си изкараш на празника!!! Tada

madlena_bg80 и аз се записвам за срещата! thumbsup Вече е сигурно, че ще успея да се върна до 13ч. утре, така че как ще ви изпусна, аверчета! smile3521

# 181
  • София

Благодаря ви, мили момичета за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug
Черпя ви виртуално която с каквото иска  newsm55  party023  Wine Glass beer

rali44ка спалнята е много хубава и предразполагаща към  luvbed , както и към  family6
miika и моето бебче непрекъснато се върти  и изобщо незнам дупенце ли галя или главичка Thinking . Днес на лекцията казаха, че бебочета които много се превъртат се раждали  авиатори, тъй като имат добре развит вестибуларен апарат  newsm32

# 182
Извинявам се за втория пост ,но не знам как се редактира Embarassed.Май само аз не знам полът на бебо  Confused,на първата страни4ка ,при моето потр. име  пише eugenya втораprego и има розово щъркел4е ,въпросът ми е какво зна4и prego,на италиански е моля ,заповядай.Питам само от любопитство.

# 183
И аз все още не знам пола на бебо . Всеки път е с гръб , явно иска да ме изненада.  newsm78

# 184
Ох,която е карала скоро/кара в момента прословутия грип,да ми каже какви са симптомите,защото при мен май става нещо кофти-ужасно ми се гади.Ей така,от нищото.

# 185
Вижте каво си харесах, сега ще има да умувам  newsm78, но няма да бързам, още има време и не се знае на какъв акъл ще съм утре  Crazy
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=280288627191
Хайде лека нощ  newsm46
Да не забравите за утре  Naughty

# 186
madlena_bg80 страхотна количка Peace Много сладурска!!! Дано да е и практична. Мами, за пръв път имам киселини Какво пиете?? Пиели се нещо за тях изобщо Не стига, че съм болна и не мога да спя, а сега и това. Помогнете, моля Sad

# 187
Аз имам постоянно и дъвча Талцид. Напълно безвреден е за бебо. Ако не можеш сега да си вземеш от някъде пробвай да хапнеш ябълка или си разтвори малко сода във вода, много е гадно но помага,но не прекалявай със содата защото май не е много полезна. Дано да съм ти била от полза Simple Smile

# 188
zruncho,благодаря ти.Пих сода сега се тъпча и с ябълки дано отминат.Ще си взема и Талцид.  bouquet

# 189
  • София
Ъ, момичета, понеже и аз съм мераклийка за срещата утре, а не бях миналия път - може ли да ме ориентирате? Къде точно е това Криво? И къде е сборния пункт - вътре или отпред? То все ще се познаем  Simple Smile , ама горе-долу да знам.

# 190
Здравейте аз съм почти добре.Бебо е прекрасно.Сутрин и вечер има ужасни киселини ,чак не мога да спя от тях а каката е със ВАРНИЦЕЛА и е като петниста хиена и все още й излизът пъпки.Лошото депърва престой,да се чеше,и ням ада пиша няколко дена за да я гледам да ли го прави и да я забаламосвам с нещо з ада не се чеше.Слава Богу че сега я кара а не май,но аз съм я карала като малка и не е проблем сега за мене.Лека вечер

# 191
Добро утро, майчета. След поредната безсънна нощ сега малко гледам като трактор, но дано кафенцето ме поразсъни Simple SmileДнес с нашия татко имаме годишнина и с нетърпение го чакам да се прибере, за до го изненадам Wink Желая ви хубав ден,  а на тези, които ще ходят на срещата -весело прекарване! Peace

# 192
Лято и аз не бях предния път, но се разбрахме да се срещнем вътре. А самата кръчма се намира в подлеза на НДК някъде около входа за киното......така разбрах още предния път. Ако има промяна или не съм разбрала правилно, моля пишете за да не се объркам  Praynig

# 193
geribg Честита ти годишнина - много много да се обичате и да си помагате, и много много  luvbed

Добро ви утро! Днес пак е супер време - поне за сега, и ще ходим на разходка с нашата кака Heart Eyes. Иначе и мен ме мъчат киселини, ама почти нищо не помага, просто си ги търпя Sad
И с първата бременност и сега не мога да разбера точно крачета ли са, ръчички ли са,глава или дупе е, но знам че много шава.  newsm32.
И това е от мен - то не че е нещо ново, ама аз да се отчета и днес Crazy
Желая ви прекрасен ден!!!! Hug

# 194
  • София
Добро утро ,  мамита! И  аз  се реших  да дойда  на  срещичката, да се  запознаем. Значи вътре в  заведението idar , ок.Ще търся  групата на коремчетата. Laughing Laughing Laughing   bouquet Joy
***Val4eto***    на  мен  ми  изписаха  талцид. Явно е безвредно  , иначе не се  издържа  на това  горене  и  ужасяващи  киселини.На  мен дори  от портокали  ме  се   получават.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 10:43 от oli4ka

Общи условия

Активация на акаунт