Февруари месец си дойде,чакаме нетърпеливо МАЙското дете-№20

• 12 557
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Стара Загора
Мамички това разказче е невероятно  smile3518 smile3518 smile3518
Bubcheto  newsm59 smile3525 желая ти най-вече да си здрава много щастлива и обичана и май с едно красиво и послушно бебче Hug Hug Hug Аз ще се оправям че в 2ч сме при доки newsm44
geribg аз също съм влюбена в Джема 3в1

# 166
Потресена съм от разказа. Невероятен е. Благодаря!  Hug

За желязото и аз съм на желязо доста време, а и след като постоянно ми се спи и се чувствам отпаднала доста, доки вчера каза, че не ми се е качил хемоглобина сигурно още и към края на февруари ще пускам изследвания пак.

Честит рожден ден на bubchetobigdance2

Момичета да ви се похваля, че най накрая приключи ремонта на едната стая - спалнята- и съм адски щастлива и искам да споделя с вас моето щастие. Вчера си легнахме на чисто ново легло с чисто нов матрак и чисто нови завивки в чистно нова стая.  bowuu  Много съм щастлива и горда с това, което  направихме и сега седа на прага на стаята и я гледам и  много й се радвам.
 от "Една щастлива бъдеща мама за втори път"

Може да я разгледате: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=336076

# 167
  • София
rali44ка , честита ви спалня! Със здраве да си я ползвате!  Wink

# 168
rali44ка  ама много ви е хубавка спалнята - айде със здраве да си я ползваш . На мен ми предстои цяластно обзавеждане на жилище и сега събирам идейки.

# 169
rali44ка - Спалнята е страхотна бе човек Party
да си спинкате със здраве и да правите много много ....... от всичко Crazy

Дано да не ми се разсърдите, но качих някоя снимка в албума - Кой сме ние?, но от лятото още, защото все още не съм си снимала коремчето. когато го направя и него ще кача!!! Embarassed

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:12 от ***Val4eto***

# 170
Разбирате ли къде с какво ви риткат малките - ръчички, крачка - и как?????Аз не мога да се ориентирам, как може да съм такава лоша майка!!!!!!!!!!!!

# 171
Раличка страхотна ти е спалнята  smile3501
Така като я гледам предразполага за ...... още едно братче или сестриче  Mr. Green. Само хубави моменти в нея от сега нататък.
Ние в момента си правим кухня и у нас направо бомба е паднала  Crazy, но скоро му се вижда края и аз ще пратя снимки като се подредим  newsm79
Аз приключих работа за днес, а не ми се прибира в къщи. Няма ли някоя мама в Лозенец или Студентски град за да пийнем по кафенце Praynig? На това време направо грехота да се седи в къщи

# 172
Аз чесно казано не мога да разбера с какво ме ритка , то нашата мома много , много не и се рита  - гледа повечко да си подремва - на кой ли прилича newsm78 .Аз съм благодарна да се врътка там вътре , а пък с какво ме шутира , да шутира . И с каката си спомням , че чак накрая към 8-9 месец започна да ми се издумчва корема в различни пози  Tired , а как ми се иска по-често да си я усещам , пък и другите / кака и тати / също да я усещат, а път тя малката шушка срамежлива.

# 173
Благодаря ви момичета!  Hug Наистина е много голям кеф като се изнесат всички майстори и си оправиш всичко и легнеш на чисто. Чувството е прекрасно. Пожелавам го на всички, които чакат с нетърпение майсторите да си отидат   bouquet

Раличка страхотна ти е спалнята  smile3501
Така като я гледам предразполага за ...... още едно братче или сестриче  Mr. Green. Само хубави моменти в нея от сега нататък.

madlena_bg80 И  дума да не става. Таткото иска много момче, но за сега неискам да си мисля за трето дете.  Mr. Green  bouquet
Пожелавам ти по скоро да си останеш сама в кухнята  Joy

Разбирате ли къде с какво ви риткат малките - ръчички, крачка - и как?????Аз не мога да се ориентирам, как може да съм такава лоша майка!!!!!!!!!!!!

miika Вчерана прегледа моята беба ме буташе от едната страна с дупето. Това не съм го очаквала, но се убедих, че не е задължително да те рита или удря с ръчичките. Доки ме преглеждаше, а тя ме блъскаше с дупето от дясната старна на корема.  newsm78 Joy

***Val4eto*** сега няма как да правим много много от всичко, но след няколко месеца ще пробваме  Joy Joy Joy

# 174
Здравейте май-ски тумбачета  Hug

bubcheto
- Честит рожден ден  newsm51 newsm59, да си жива и здрава и май месец едно прекрасно слънчице да огрее живота ви!  ylinfant :

Момичета, радвам се,че инфото е било полезно, но трябва да имаш 3 висши да разбуруш елементарно изчисление на обезщетенията! ooooh!

Да кажа и аз за хемоглобина - от началото на бременността ми е 116, при долна граница 118, а този месец вече е 115, при положение, че пия и железен препарат - Сорбифер Дурулес.

P.S. Разказчето е много хубаво! smile3501

# 175
  • София
Здравейте момичета!
Първо честито на празнуващите!!!  bouquet
Да ви се похваля днес бях за последно на зъболекар, мн съм доволна, защото венците ми само след 2 процедури спряха да кървят!
А за фризьора, аз също съм на кичури и си ходя редовно на 3 месеца, без проблеми, кичурите дори са по-безопасни от боята, защото не се нанасят директно върху главата, а на корените на косата и не съвсем до края , така че мнението на моята лекарка беше без притеснения бременна с прическа  Wink

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 15:00 от minesota

# 176
  • о`майна лунна нощ е

Е, значи аз съм лоша майка на квадрат. Нито с Атанас, нито сега мога да различа крак, ръка, дупе, глава ... и какъвто още израстък се сетите, с който бебокът се опира до стените на матката.

Сега се връщам от ФМ. Много забавно беше. Имам си диск и цветни снимчици на мадамата. Потвърди се на 100%, че ще е момиченце. Отговаряме напълно на г.с. като размери и сега сме 35 см. и 1033 гр. според ехографа.

# 177
  • вече Пловдив
Здравейте, момичета!
Току-що се връщам от прекрасна дъъъълга разходка и фризьор  Mr. Green От доста време се каня и все нещо ме спираше, но днес станах с идеята, че е крайно време да се боядисам и подстрижа, че не можех да си гледам в огледалото израсналите кичури. Фризьорката ме предупреди, че може да не хване боята, но всичко си стана както трябва.
bubcheto, честит рожден ден! Много здраве, усмивки и най-хубавото бебенце през май ти желая!  newsm59Ели, стискам палци скоро да се прибереш вкъщи!  Praynig Hug
А желязото и при мен падна. Започнах с 145, преди 2 седмици, когато ме изследваха, беше паднало на 113 при долна граница 120.  newsm78 Явно и нашата мома се презапасява с желязо  Mr. Green

# 178
Здравейте Май_4ета ,при мен нищо интересно.Вклу4вам се само да честитя на рождени4ката ,много здраве и прекрасно беб4е през май.                               Ели ,Аномалия бързо оздравяване . Hug                       Рали  страхотна е спалнята ,с здраве да си я ползвате. Hug

# 179
  • София
Раличка, какво ще кажеш да дойда да живея у вас?  Crazy Супер ви е спалнята честито! smile3501
И аз не разбирам с какво ме бута. Много е забавен мъникът, защото коремчето ми е малко, а той си е маалко големичък за седмицата и всеки път като рита ми подскача коремът, но пак нямам идея с какво рита..
Да се похваля вчера за пръв път ми направиха място да седна. Пред докторския кабинет беше, чакалнята беше пълна и само една жена скочи и ми предложи място, но все пак го направи! Само дето после докторът каза, че тя има психично разстройство и ходи на всеки 3 дни при него без да е бременна.. Не знам дали това омаловажава жеста  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт