Аз със моето Близначе се допълваме страхотно. Няма такова нещо, че секса ни държи. Няма да споменавам колко време сме тогетхер, че няма да ми повярвате

Само за пример мога да ти дам това, че като се събираме момичета и все се засяга темата за нашите момчета - а те са колеги от Академията която са завършили а и колеги във фирмата която работят, та си знаем и кътните зъбки. Със някои от момичетата сме и съученички дори. Та на въпроса де- те винаги ми казват да мълча и нищо да не казвам за моя Кумчо Вълчо, защото няма да чуят отплаквания а само хубави неща.
Незнам какво добро съм направила минал живот- но съдбата ми е пратила наистина моята половинка- истинската.
Така, че мила не се притеснявай, че само секса ни държи.
Бичкай си го твоето Близначе, глезункай си го и той ще ти го връща както на мене
за всички Овнички от една много глезена Овна Да ви е сладко Овнички

DELTA_DELTA, вярваш ли , че точно това ми се искаше да напиша, но не исках да прекалявам и да си хваля мъжа
(А аз понякога съм нетърпима
)
естествено нищо лошо няма да кажа за нашата зодия

Баш ми е драго!
Преди да се омъжа бях ревнива до глупост,сега хич ме няма,за по-късно...незнам! 

А аз не мисля че съм чак толкова лоша.Супер се разбирам със Кози рог,Скорпион и Лъв и жени от моята зодия .Просто съм си типичен Овен и явно това много им прече на хората покрай мен.Човек на точността съм и мразя да чакам за каквато и да е било среща.Правя си предварително списък на нещата които трябва да свърша или да купя за деня.Обикновенно пазарувам сама или със съпруга ми( и той е нетърпелив като мене),защото от всичко най-много мразя губене на време в обикаляне по магазините без да си купиш нешо.От вечерта си приготвям тоалета за следващият ден,бързо се приготвям за излизане и очаквам това и от всички мои приятели.Но уви,нещо не мога да намеря такива хора около себе си-повечето са едни суетнииии и честно казано
докато ги чакам да се приготвят.Много съм откровенна и "цапната в устата".Опитах се да се променя за последното ,но не издържах дълго време.Дипломатичността и търпението не са ми силните страни
.Като искам нещо го преследвам докато стане и като стане вече губя интерес към него....Ако някой ми е приятел правя всичко възможно да му помогна с каквото мога и се "раздавам" за приятелите.Но за съжаление съм човек на крайностите-мног бързо се привързвам ,но ако разбера,че просто са ме използвали за постигане на определена цел -посочвам вратата
и мразя тая личност доживотно и я пращам да върви в.....
А иначе съм творческа личност и имам отговор -понякога доста нестандартен за всякакви въпроси.Давам си предложенията без да се налагам.Ама у дома е друга картинка...Мъжо ми е Лъв ,но вече пооблагороден благодарение на мен
.Като се женехме (преди 7 години)той видимо
,ама и аз не му се дадох.Реших да му вадя душата с памук-вярно,че ставаше на моето,ама за това жертвах идеите си,които той си ги преписваше ,че са негови.Един ден аз седнах и
и реших,че повече не мога да издържам така и си станах пак предишната.И се започнаха едни спорове,не ви е работа.Е да,ама на мене това ми харесваше да гледам какъв довод ще изтъкне.А иначе съм много изобретателна ,особенно когато става дума за налагане на мнение
.И така след като 2 пъти го държах до 4 сутринта ,той заспива ,аз го бутам ,будя го и продължавам да му говоря с усмивка на уста,той реши,че не може да издържа повече така и вече става все на моето,защото иначе да рискува да му
от моите приказки.А откакто се роди дъщеричката (зодия Стрелец) само с
превзе командният пост,ама аз не се предавам.Само да поотрасне малко и ще си го възвърнаааа