Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-9

• 47 169
  • 436
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
ХУЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! bdbaloni hbday happy bd
Желая ти здраве и дълги години да бъдеш с хората,които обичаш!!!

Момичета,честита Баба Марта,да сте бели и червени,винаги засмени... Grinning

Ако съм обидила някого,било е неволно- Простете ми!!!

# 391
  • София
О....имали сме си рожденничка!!!! Хули,честито!!!  bouquet
 Много,много здраве ти желая! Много щастие !!!  В такъв хубав ден си се родила,явно късмета е до теб!!!!  bouquet  bouquet
 На всички момичета, Честита баба Марта!  bouquet
 Здрави и Щастливи!!!  bouquet

# 392
       Хули , ЧРД и от мен ,много здраве най-вече , всичко друго ще постигнеш неизбежно с хъса ,който притежаваш!!! newsm51

Честита Баба Марта на всички!!!Толкова неща сте пожелали , дано ни се сбъднат!

niky26 , отначало се зачудих защо искаш прошка , но после се сетих , днес е и заговезни!Простете ми!

# 393
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Бъдете здрави и засмени, момичета!

А на Хули, честит рожден ден! От сърце ти желая да ти се случват все хубави неща!

# 394
  • София

Благодаря за поздравленията момичета   love001
Почерпете се за мое здраве, аз вече съм почерпена  smile3532

# 395
# 396
Хулиииии мерси за почерпката  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Нинче страхотем подпис Peace

# 397
честит РД Хули, да си жива и  здрава поне още толкоз на колкото  си и  да доживееш правнуци  да гледаш!
Ч баба марта , здраве на всички да ви  бие по гърбините!

# 398
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ НИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ!
ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ПОНЕ СТО ГОДИНИ НАПРЕД!  Heart Eyes

ХУЛИ, ЗЛО ДА ТЕ ЗАБРАВИ! ГОРНОТО ПОЖЕЛАНИЕ МИ Е ЛЮБИМО НАПОСЛЕДЪК, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО НА 100%, ПРЕГРЪЩАМ ТЕ СИЛНО!
Благодаря за почерпката и не приемай големите букви като крещене, а като важно съобщение  Wink Ще ви кажа какво стана и как изтървах тия дни писането във форума.... Миналият ден си правих настройки, понеже видях една грешна буква в подписа ми....Нещо съм разчовъркала и като влезна в темата ми реди страниците в обратен ред и не получавам нови отговори на моите съобщения  Joy И си мисля аз, че никой не пише....а то съм изтървала цял рожден ден  hahaha Та, първо ти Хули, Прости ми!

И на всички други да си поискам прошката  Wink   Wink Трябва да оправя обратно настройките.....дано се оправя....

# 399
  • София
 smile3532
Простено да ти е   bouquet

# 400
Здравейте!
Хули, благодаря за почерпката!

So special Simple Smile , свързах се с Евгения Адърска от АПОЗ. В момента е в САЩ, но ми е написала дълго писмо със съвети и обеща да съдейства за изследване на ХЕР-а при доц. Христова, като се върне в БГ - след 12.03.

# 401
          Soniad , този твой Хер стана исторически  ooooh!,дано вече да стане!
          Хули , какво става с ръката ти , нещо предприе ли ?!АЗ имам едни "неща"/ като конци / ,вървят от мишницата до китката и изпъкват като си дигна ръката нагоре, по-рано само ги усещах, сега ги виждам,това нормално ли е?!Оня ден като минах на хирург му ги показвах, и той вика може да са някакви лимфи , давала ли съм си ръката за кръв , но не съм ... newsm78
       Утре е националния празник, не знам защо ,но въобще не го усещам като празник.Виж 9 септември , как го празнувахме едно време  Laughing

# 402
Пясък аз имах такива, или по-скоро подобни, защото не знам дали и твоите са същите
Наричах ги "Струничките", защото бяха нещо като струни около 7-8 на брой.
Започваха от мишницата и продължаваха някъде до лакътя или по-скоро малко преди него от вътрешната страна.
Иначе усещах такива подобни още от китката. Усещането беше подобно на дърпане.
Дори ми беше трудно да си разтворя ръката в лакътната става.
Това е в следствие на рязаната тъкан /лимфните възли/ защото останалата тъкан трябва да се разпъне. Поне така ми го обясниха, а докато се разпъне тъканта дърпало.
До скоро напивах струнички под мишницата, но вече са се загладили.
На мен ми са извадени  11бр. лимфни възли. Твоите колка са?

Тъй като на мен ми бяха взели кръв от оперираната ръка, един лимфен възел ми се беше подул.
Възела беше на свивката на лакътя, но не е бил като конец, а като топченце, като грахово зрънце.

# 403
Здравейте!
Хули, благодаря за почерпката!

So special Simple Smile , свързах се с Евгения Адърска от АПОЗ. В момента е в САЩ, но ми е написала дълго писмо със съвети и обеща да съдейства за изследване на ХЕР-а при доц. Христова, като се върне в БГ - след 12.03.

Eй, Сонче, ама от кога ти дадох телефона аз...., нищо! А докато тя е в САЩ, тук другите не може ли да помогнат.  Wink Просто питам, такава съм си аз, все давам зор  Flutter Според мен там всички жени са отзивчиви и са добри, това е моето впечатление. Може да говориш с някоя от тях по въпроса, ама ти само на мейл ли писа? Ама съм мара подробната   Blush Heart Eyes

# 404

newsm51 newsm81 Kissing Heart Kissing Heart lovekiss

Вече си оправих настройките като преди.

Общи условия

Активация на акаунт