Месецът на любовта дойде, най-обичано е МАЙ-ското дете.

• 15 397
  • 297
  •   1
Отговори
# 285
  • София
smiled_, споко бе човек. Как ще се обидя на такова нещо, пошегувах се просто. Естествено, че е допирна религия с православието, та нали в един Бог вярват.  Simple Smile

Джулс, и на мен не ми се сърдиш, нъл така Hug newsm78. 'Щото нищо за сърдене нямах наум, просто съм си малко по любопитна (знаеш си ме...) Crazy.

Иначе това, че по канон католицизма е ерес за православието съвсем скоро някой теолог ми го обясни и аз не предполагах изобщо...

# 286
Джули, това сякаш аз съм го писала за моя мъж.
В началото като заживяхме заедно толкова спорове имахме, толкова се карахме, сърдеше ми се....та докато си свикнем на характерите мина доста време. Но знаех, че е много отговорен и че много ме обича(пък и аз го чаках 3 години).

Вчера и днес излизахме с мъжа ми 2 пъти за по 3 часа, защото Габи суче на 3-я час. Майчето ще е още 5 дни при мен, та използвам момента да се поразходя навън.

Рени- дано скоро откриеш пак любовта.

# 287
 Mr. Green Ааа, ама ще ви се разсърдя аз едно хубаво накрая, че да ви дойде акъла Mr. Green

Ох моето дете е болно. Малкото. От 2 дни е с Т над 38 и нищо друго. Яде, беснее, ама тая Т... ако и утре е така ще навестяваме педиатър.

Януш, ние също много спорим. Все още  Mr. Green За всякакви неща. Аз имам силно развито чувство за справедливост, а той - як телешки инат Mr. Green

# 288
За болничките - Андрей, Ники  Hug дано бързо се оправите

ние днес имахме културен ден без малкия - водихме Лора на изложбата на Пикасо, после през яфата, а и взехме билети за балет
вечерта дребния такава програма спретна, че за малко да развали хубавия ден
модата сега е да внася и съответно обува нашите обувки, нали се сещата в това време колко са чисти. съответно не му са дава, баща му се скара и той взе, че метна по него пласмасовото си столче, при това толкова ядосано, че направо  Shocked  #Crazy имаше пляс, при мен с рев, аз му се скарах...абе стана една ...едвам се успокои да заспи
та с любимия малко спор на любимата тема - възпитание...щото всичко му се позволявало за това бил такъв.
не искам да оставате с погрешни впечатления, не е лошо детето, не е агресивно, ама защо така ...и друга ако се повиши тон, веднага реагира нещо като  "защитаник" на "онеправдания"
ох...не знам, на моменти много ме учудва това дете  ooooh!

# 289
И моето ни бие, хай. И баща му му се кара и го плесва понякога, аз се карам после с него.. и става една. И аз съм виновна, щот съм му позволявала всичко  Tired

# 290

модата сега е да внася и съответно обува нашите обувки,
Същата работа,ама се представя с мойте пантофи е мама,а на тати с обувките е Али е тати.
И сега да ви се оплача,вчера значи изпращам мъж ми на работа,спретвам го изпровождам го, след като цял ден пя,че е събота и колко много чартърни полета има и тия луди баш на Св.Валентин ли пътуват.А,аз така обичам той да е нощна и да си се туткам...ама до 2-3. HugКъм 22 се чухме ,аз сложих мусаката в печката и потривам ръце,че идва моя час и той ЦЪФНА на вратата.А аз така се уплаших,че все едно съм скрила любовник в гардероба/поне да беше вярно/ Joy

# 291
.А аз така се уплаших,че все едно съм скрила любовник в гардероба/поне да беше вярно/ Joy
А ти къде го скри?!  Mr. Green

# 292
  • На морето!
И при нас е същата работа. Обаче жертвата съм аз- все аз отнасям шамарите, щипането и драскането на Симеон. Баща му му се кара, полудява като виси какво ме прави, но аз не давам да му се крещи, за шамари и двамата сме единодушни- против. Та, татко му постоянно ми натяква, че това моето не е възпитание, че има нужда понякога да се стресне, да му се покрещи, че заради мен е станал лигав или неконтролируем.... ooooh! Естествено всичко това е в момент, в който е ядосан за нещо на Симеон и аз не разрешавам да му крещи. Понякога си мисля, че може би е прав, особено когато ме удари с нещо по лицето или когато строши нещо, на което държа, но все си мисля, че щом аз съм възпитана без да ми се крещи, без бой, само със строг, умерен тон, с подбрани думи казани на място и аз ще успея.... Ох, сложен е въпросът и все по-сложен ще става... Tired
.А аз така се уплаших,че все едно съм скрила любовник в гардероба/поне да беше вярно/ Joy
А ти къде го скри?!  Mr. Green
Joy

# 293
Aaa, посягат ли ми - отвръщам и аз. Гледката дете да бие майка си ми е просто ужасна, виждала съм такова. Не  Naughty Няма да стане. Аз все пак не съм някое другарче от детската градина, аз съм майка му, дет му пере гащите, мие му задника и т.н. Малко уважение искам пък.

# 294
ina_ana  Joy искрено ме разсмя
джул - нашето не бие, ами направо хвърля вещи...другото ново е, че не иска да се раздели с четката за зъби - рев сълзи ужас
после пак не съм слагала ред и си правил каквото иска  Thinking пък според мен просто го болят зъбите и дъвче на ред, и четката му е най-удобно  Naughty

# 295
Основния проблем е, че у нас още не можем да свикнем, че Андрей не е Теди. Тя слушаше за всичко, не ми се е налагало да врещя и бия. Ама туй чудо, то е глухо, не чува, прави се на луд, не ми обръща внимание ни на крясъците, ни на шамарите.

# 296
  • Бургас
Рени ужасно съжалявам. Голямо гуш  Hug
Ако с нещо мога да ти помогна - насреща съм.  Hug

# 297

Общи условия

Активация на акаунт