ФЕВРУАРИ Е! Настъпи и нашият час, мама да стане всяка от нас!

• 13 312
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
Ето и от мен допълнение   към вкусната закуска!
Честито на новите мами и щастливо детство на малките бебчета!

# 151
k.penkova, в Продавалника има. Може и от тук да поръчаш, аз предпочетох този вариант:

http://---спам---/bg/FAQ.html

Пристигат за 1 ден. Доста по-скъпо е, излиза 10 лв. отгоре на английската цена, ама за бебчо си заслужава... Иначе да се занимаваме с приятели, ebay, изпращане, много сложно и бавно.

А пък Йори днес цял ден се упражнява в рефлекса на Моро, разперва ръчички в пеосъница и ги прибира. Wink

Благодаря за скорострелния отговор! Тоя линк нещо не ми се отваря но отивам да поровя в продавалника

# 152
Кали, виж тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367298.0
http://www.britsuperstore.com/acatalog/Infacol_Relieves_Colic.html има доставка до БГ

и в ebay има, аз засега имам ама ако реша да поръчам ще пиша  Peace

# 153
  • Пловдив
Честито на всички обебили се  Laughing

# 154
  • София
Добро утро на всички,то вече стана добър ден,но ние докато се организираме и се оправим то станало обяд.Благодаря за информацията за пъпчето.Поуспокоих се,слагам спирт и пудричка и дано падне по-бързо,за да може да се къпем по-спокойно.
Инче,радвам се,че си се успокоила за храненето.
Нямам търпение да получим информация за Ивето,дано вече всичко да е минало,от сутринта я мисля.

Момичета искам да сложа на страничката отпред снимка на бебо,но не знам как става,някой да даде съвет моля! Simple Smile

# 155
Ехаааа колко бебчета пак съм проспала.
ЧЕСТИТО НА ВСИчКИ ОБЕБИЛИ СЕ ВчЕРА  ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И МНОГО РАДОСТИ ОТ ТУК НАСЕТНЕ
 Мартеничка много сладка снимка на принцеса Хилендара. И моя юнак така се държеше за решетките на кошарката си когато бяхме в болницата, като спеше. Сестрите и лакарите много му се смееха. hahaha
 Хаиде чао от нас в очакване сме на днешния бебевалеж Simple Smile

# 156
Гери благодаря и на теб! Намерих си ще ги имам около вторник  Peace можело първо да пробвам да потърся и сама не били неоткриваеми ама нали е по лесно на готово  Blush

# 157
Честити малки принцески Ая и Катерина на мама 26 и мама Кристал !!! Да са ви живи и здрави, да растат щастливи, умни и красиви деца и много да ви радват!!!  newsm51  newsm51  newsm51

Ларакрокт, не си втълпявай такива неща за депресии и тем подобни, нали се сещаш, че това възниква на психологическа основа и човек като си внуши, че е депресиран и наистина си се депресира. НЯМА ДА СЕ ДАВАШ!!! Усмихвай се, радвай се на малкия Алекс и си повтаряй, че и да има трудности, те скоро ще отминат!!!  newsm10

Мартеничка, добре, че най-после се появи!! От 3 дни насам те мисля, другите мами се обадиха отдавна, а ти замина и се изгуби  - ни вест, ни кост от тебе!!! Браво на вас, че сте добрес бебка.

Аз вчера изюрках милото да ходим на разходка, че времето беше едно такова топличко, слънчево....  Nature Sunny . Та ходихме на разходка сред природата първо, после из града и накрая вече едва се влачех по пътя с изплезен език  sweating . Така се изморих, че взех да се калтя като пингвин докато вървя. Вечерта милото поиска и кекс, щото като родя и няма да можем сума време, та сега да си наваксаме  ooooh! . Направо се разглобих от цялата тази вчерашна "гимнастика" И всичко беше уж с цел да реши да се ражда мъника, но уви......той се кротна и хич не помръдваше, чак се изплаших. Може би и то, горкото се е изморило и си заспинкало. Ох, спирам вече.
Късмет на раждащите днес! Отборът на мъничетата се увеличава усилено, сигурно вече са поне 40, отивам на 1 стр. да преброя  Mr. Green

# 158
Късмет на раждащите днес! Отборът на мъничетата се увеличава усилено, сигурно вече са поне 40, отивам на 1 стр. да преброя  Mr. Green
ПОвече са около 50и охоо...

# 159
Привет момичета!
Честито на всички майчета от вчерашния ден!  bouquet!
Живи и здрави бебета, много радост и щастливи мигове сьс тях  bouquet!

Embarassed не ги споменавам поименно, че ме е страх да не пропусна някой Embarassed
А сьщо и успех на раждащите днес Hug, много сили и кураж!
Аз нямам с какво да се похваля, вчера беше термина ми - но денят мина и замина.Та вече официално преносвам ooooh!, като гледам засега май сьм единствена.
Досадно ми е вече, уж няма от какво да се притеснявам  а все ми е едно свито такова под льжичката  Cry. Ето и мама дойде от БГ да помага, и всичко готово- купено и нагласено, и контракции имам доста често последния месец...ама на бебето май не му се излиза.
Оставам си с очакването- избор нямам засега, добре че поне тук надничам от време на време да прочета някоя добра новина и да се зарадвам  bouquet
Приятен ден и всичко най- най... Hug

# 160
ЧЕСТИТИ БЕБКИ НА 26 И КРИСТАЛ, ДА СА ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ newsm51

Добре завърнала се на Мартеничка  bouquet
Разказът ти ми дава много кураж, за което ти благодаря  Hands Clap

Късмет на всички раждащи мами днес Hug

Аз днес бях на преглед, ще си почакаме още, ама и то има време, за пръв път от 20 г.с. насам ми казаха някакви ориентировъчни килограми - около 3.500, да видим дали ще познае док.

Сега полягайки ще чакам следващите благи щъркелови вести Mr. Green  sleepuu

# 161
Здравейте и от мен.
Честито на всички мами и техните рожби!
Ако изброявам,ще пропусна някого Winkа не искам Hug
Мартеничка,добре дошла у дома...страхотен разказ..и аз така си го представям раждането..да видим Laughing
Днес чакаме следващите бебки...късмет на всички знаещи...и незнаещи Hug

# 162
Момичета, я ми кажете - за плацентата, шийката, околоплодните води и не знам си още какво (тоест всички симптоми за наближаващо раждане) чрез видеозон ли се определят? А разкритието - само чрез вагинален прелед?
Понеже днес съм на доктор да знам какво да си искам, като се има впредвид, че запис на тонове никога не са ми правили, дори си нямам идея какво е, както и доплер (каквото и да е това)  newsm78 Искам да съм подготвена днес да знам какво да питам  Wink

# 163
Да са живи и здрави дечицата на Кристал и 26!   bouquet

Мартеничке, много се радвам, че всичко е минало толкова добре и бързо!  Hug

От Албена имаме ли вест?

Гери, състоянието на шийката и разкритието се определят чрез вагиналния преглед, а на водите и плацентата - от видеозона.

# 164
Момичета, я ми кажете - за плацентата, шийката, околоплодните води и не знам си още какво (тоест всички симптоми за наближаващо раждане) чрез видеозон ли се определят? А разкритието - само чрез вагинален прелед?
Понеже днес съм на доктор да знам какво да си искам, като се има впредвид, че запис на тонове никога не са ми правили, дори си нямам идея какво е, както и доплер (каквото и да е това)  newsm78 Искам да съм подготвена днес да знам какво да питам  Wink
Гери на мен доктора винаги ми казва чрез вагинален преглед какво е състоянието на шийката... дали бебето е слязло надолу,и дали имам разкритие.Чрез видеозона ме гледа за каква степен на зрялост ми е плацентата ,мисля че са 3 или може би 4 степени newsm78
и какво е количеството на околоплодни води.Но то ако има нещо важно ..трябва да ти каже Laughing
Късмет на прегледа!

Общи условия

Активация на акаунт