Отговори
# 120
И между другото Герито присъства на срещата аз не съм от софия ма снимките я видях hahaha,така че........

Снимките са от 2 срещи - Гери е присъствала онзи ден, а Шивани - вчера, затова не са се засекли  Peace

# 121
Ааааааааа Фийл,приема се Peace

# 122
  Софи,честит рожден ден newsm51!Много да си щастлива и обичана жена и майка!
  Йоанче ти си ме изпреварила и си обяснила защо Шивани неможа да се запознае с Гери Hug.
 Такаааа,аз съм супер позитивен човек и не съм скандалджийка,но вече немога да мълча.Пък ако иска някой да ми се сърди.При положение,че се зарови томахавката,някои мами които карат късен пубертет и страдат от липса на внимание пак започнаха да ровят.Никъде досега не съм прочела някоя кърмеща майка да критикува некърмеща такава,а вярвайте ми чета всичко.Дори и да не съм захранила чета и написаното от захранилите вече.Но моля ви   (вие си знаете кои сте),не търсете под вола теле.Ако се чуствате гузни за нещо в живота си,не обвинявайте тук присъстващите добронамерени майки.Които си дават мнението само защото са чели и искат да ви предпазят от грешки,споделяйки с вас какво знаят.Та в този ред на мисли или пишете тук или недейте,избора си е ваш.Но не насаждайте излишни дразги,никой няма нужда от това,още по-малко бебчетата ни Peace.
  И пак да кажа,аз обичам всички ви,но на мен природата си ми е такава Hug!
  И защо днес нямаме среща,ще полудея сама  да обикалям квартала Cry.Започвам да тормозя мъжа да ни метне до Борисовата градина,че ще изперкам иначе Joy.
  Аз утре съм в парка Заимов,ще се радвам и друг да се присъедини!А както казва Шивани,луд умора нема,днес сме в Пловдив утре във Варна,а скоро и в други градове hahaha!Вие само ни чакайте,ние ще дойдем.

# 123
  • Варна
Тони как си ни разпознала обаче Simple Smile само да вметна, че Деа се вижда на няколко снимчици в мен Simple Smile Ние се базикахме, че няма да можем да надпишем снимките, защото всяка майка си взе нечие чуждо бебе Simple Smile Деа е една малка розова бушунирана котка Simple Smile ето я тук : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338792&pid=10414006 и тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338792&pid=10414014 и малко натам също можеш да я видиш в мен Simple Smile
аз ще ви оставям засега, че слънцето ни зове, до после  Mr. Green
Ааа, така ли било..в един момент се запитах, абе Алекс не беше ли в бял космонавт , а после пък в розов-ама реших,че може да имате няколко, както между другото има малкото Шики ....
Ей тук,ако не беше ми казала,че е Деа, щях да мисля,че е твойто бамбона  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338792&pid=10414014

Днес имам повод за черпене - след 12-дневно чакане, имаме наакан памперс! Кандидатирам се за приза "най-
недрисливо бебе
"!

,
Фийл, не предизвиквай Момото  Laughingче днес май не е ден за желтици и като нищо да бие рекорда на Максо

П.П-Еличка, чатнах що ви обърках-и двете бебонки имат розови шапки с ушички  Wink

# 124
  • Варна
Цитат
Пуканке, знам от мои познати, че дават Панадол при избиване на зъбите, но така и не разбрах как точно влияе той? Понижава температурата ли, обезболяващо ли действа или какво?
Дано скоро избият и Дани се успокои! А и вие покрай него

Действа обезболяващо, но май не трябва да се прекалява. Ще го давам само в най-ревливите периоди.
Коликите са нищо в сравнение с тия зъби. Те поне имаха часове, а зъбите са денонощно.ooooh! Дано мине бързо. Сега пратих мъжа ми да купи още Калгел,Бочко, Дормикинд и Дентокинд. От Дентинокс за зъбки няма никаква файда. Калгела го успокоява временно, но ще пробвам и другите.
Аз мисля днес да почна с каша, предвид неяденето и спада в теглото му. Взела съм каша за след 3тия месец, а ние вече ще влизаме в 5тия, така че може.

Отивам да честитя на Софко на Скайпа.

# 125
Явно някой се нуждае от припомняне.
Форума е за всякакваобмяна на мнения, възгледи, начини и способи за отглеждане, възпитание и захранване на нашите деца!
Повтарям нашите! За съжаление на майките, които ползват публичното пространство за удовлетворяване на липсващото им внимание в къщи, държа да подчертая, че не сте важни !Става въпрос за децата ни- вашите, нашите, техните! За памперсите им, за пюретата, за млякото, за безсънните нощи , а най-вече за споделен опит!
Независимо дали ще го ползвате като такъв или ще отглеждате детето си по друг начин! Проявявам изключителната нетърпимост на толерантния човек към всякакви мнения от които прозира недобронамереност и надменност! Не сме идиоти, които да трябва да бъдат поучавани чрез цитати от известни личности само защото този, който ги пише има време да рови в гугъл.
Аз лично се засегнах от изказването на " Параход" за "възпроизводството", направено според мен с ясното разбиране, че обижда, макар и индиректно!
Моето дете съм го чакала 15 години и няма да позволя на никой да ми сговни щастието, пък било то и от глупост!
Толкоз!

Моля майките за които това не се отнася да ме извинят  Peace

# 126
  • София
Ай стига бе хора! Писна ми вече.

# 127
  • София

СОФКО,

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 128
  • София
Честит рожден ден, Софко! Бъди все така позитивна, бъди щастлива и обичана!

Момичета, моля ви, не подклаждайте изгасналия спор! Не е нужно никому!
Понякога човек трябва да може и да си замълчи в името на общото добруване. Никой не печели от това, че си ритате канчето с мляко и си отивате от форума. Той ще продължи да съществува и след вас. Интернет пространството е пълно с мнения, които се различават от вашите, просто ги подминавате и толкова! Не правете драми за няма нищо   bouquet

# 129
Честит Рожден Ден,Софко,бъди винаги такава свежарка и ни радвай все така с постовете си~!!!

# 130
Софкоооооооо, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, и много щастлива!
Бързам, че ще излизаме...

# 131
Ние сме за малко в паузата да преобуя малката Simple Smile
.......
айде чао, детето ми има нужда от свеж въздух.........

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 18:28 от Elichka_mama

# 132
Ай стига бе хора! Писна ми вече.
И на мен.

Ел, обещах да ти отговоря. Няма как да не се кашне тиквата след размразяване, променена е структурата й. За да не стане това трябва да е замразена шоково при сибирски температури и солово (парчетата разпръснати), както това става в промишлени условия. У дома не можем да го постигнем, но не ни е необходимо в случая, нали така и така ще я пасираме за пюре. Просто след размразяване ще я сваря в съвсем малко водичка (колкото да не загори), някаква трапезна или преварена (нашата чешмяна е страшно варовита и мръсна) и после ще пасирам всичко, т.е. ще се поразреди леко тиквата с вода. Аз лично не смятам да добавям кърма или АМ към плодовите пюрета. Може по желание да се сложи малко захарен сироп за вкус при по-киселите плодове, препоръчително е захарта да е разтворена предварително във вода, за да няма кристалчета в пюрето и да се уеднакви хубаво консистенцията.
И нали знаете (мисля, че МимиСофия беше споменала преди), че до 5 мес. се препоръчват готовите пюрета, заради фината им обработка.

Айде чао. Това е моят избор. Желая здраве и щастие на всички. И най-вече на Софко! Честит празник   bouquet! Много си готина, да знаеш!

# 133
  • Варна
 Кой е ползвал Дормикинт и Дентокинд.Това са хомеопатични таблетки.Едните за да спят бебчетата, а другите за зъбките. С моментално действие ли са или с наслагване? Кой има опит с тях?

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 13:58 от *Pukanka*

# 134
СОФКО ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Общи условия

Активация на акаунт