Отговори
# 105
  • София
На мен си ми харесва темичката и със спорове и без,понякога нямам време да пиша, но с удоволствие чета и се разведрявам.Обичам ви всичките и ми липсвате като не ви чета,така че се стегнете и това е ,каквото написано -написано,минало -заминало и така.Прошката е най-великото нещо на този свят не го забравяйте а се възползвайте от тази благодат.Ей,и не използвайте думата"цирк"като нещо лошо,пристрастна съм и много обичам цирка!!!
Нашата разходка днес беше с колата ,за първи път возих бебчо и бях доста притеснена ,ама всичко мина гладко и той слушка ,та се оправих добре.
Чакаме снимки,айде да хапнем нещо че да не заслабна Joy

radkakaka в следващите срещи няма да се отървеш от нас. Ще те чакаме да се присъединиш с бебчо.

Вчера такава радост, да вдиш толковапрекрани бебета, които чакахме дружно 9 месеца.
Дори имашеизказване от случайно минаващ приятел на Съни, че сме хайка бебешки колички.Атракция си е толкова бебета накуп и всички околни ни заглеждат.
Прибрах се заредена с енергия от хубавото пролетно време и от приятното общуване с вас. Бузите ми са порозовяли от слънчевата баня.

Трикси я нямаше, нооо ... има уважтелни причини  Joy Бързала е да се срещне с любимите хора в Пазарджик и по-точно свекървата;  цяла нощ не е спала от вълнение за предстоящата среща! hahaha

Варненки   тези бебешки полети нафона на лебедите и морските птици а уникални. Hug Винаги ни изненадвате с нещо; давайте все така.
  bouquet

д се върна да дочета вчераяните дебати...

Фийл, радвам ти се, че си тук! Бях решила да идвам джедаjчето до морето с една тупалка, да поизтупам малко прашоляк, пардон черните мисли (в един ти постинг), от главицата ти. smile3534

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 09:41 от shivani

# 106
  • София

Абе, момичета, ще съм благодарна ако всеки си сподели хватките за развеселяване на бебоците. Особено на упражнения от рода на това, което ми показа Елица - върху краката като люлка. Всякакви пози и упражнения ще са ми от полза. Simple Smile София, снимките! Недялка, от бургаската разходка няма ли да видим снимки? Simple Smile Ех, как ми липсва Бургас и неговите трудови хора. Simple Smile

Като го хвана Олег в настроение и си мушкам носа в коремчето му и бръма като майски бръмбар. Ееее, няма такъв звучен смях.
Но добре правиш, че събираш идеи, защото бебчовците са различни и не се знае коя при твоето сладурче ще действа на max.

# 107
  • Бургас
Минавам да кажа Добро утро Hug
и се пригатвяме за улиците Grinning

bigdance2Софкоооо чистит рожден ден Hug
Да си една изключително усмихната,обичана и глезена жена Heart Eyes  bigdance2

# 108
Добро утро
Софко ЧРД и тук! Hug
Тони как си ни разпознала обаче Simple Smile само да вметна, че Деа се вижда на няколко снимчици в мен Simple Smile Ние се базикахме, че няма да можем да надпишем снимките, защото всяка майка си взе нечие чуждо бебе Simple Smile Деа е една малка розова бушунирана котка Simple Smile ето я тук : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338792&pid=10414006 и тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338792&pid=10414014 и малко натам също можеш да я видиш в мен Simple Smile
аз ще ви оставям засега, че слънцето ни зове, до после  Mr. Green

# 109
  • в здрача
Софко, Честит Рожден Ден - много щастие и усмивки ти желая!

Днес ще стягам багажа, че довечера отиваме на гости при мама до понеделник. Татко и баба имат рожденни дни и ще празнуваме. Може и да не успея да се вредя там до компютъра. Мисля да взема кенгуруто. Ще й е за първи път и по този въпрос - с какво обличате децата като са в кенгуру? На Теди й слагах космонавта, ама бе люта зима тогава и голям сняг, а сега си е направо пролетно време и много се чудя.

# 110
  • София
Алис, благодаря отново за отговора по повод размразяването!
Този път ми възникна друг въпрос, свързан с изсушаването на плодовете. Можеш ли да се включиш?! Аз ще го задам, пък ще чакам и от други информирани мами мнение.

В овесените ядки сутрин си слагам сушени плодове –сушен пъпеш, кокос, ананас, боровинки сушени и всичко това или заедно или в различни комбинации според настроението. Овесените ядки нали са добри за кърмата!
Но се чудя, въпреки че ми е много вкусно, как точно ги сушат и дали въобще остават полезни вещества в тези плодове?! И при самото сушене не ги ли третират с разни химии. За някои плодове съм почти сигурна, че ги топват в захарен сироп, за да подсилят сладостта им.

Госпойце, слинга ми е много удобен. Не усещам тежест никаква. Дори вчера кърмех в движение! Точно този е с дунапренови подложки на много места и особено платката, минаваща през рамото. Олег спи непробудно, вчера толкова много приказвахме и то на висок тон, обзети от радост, а той спи и не си отваря очите. И чак накрая, когато вече тръгнахме да си казваме чао той се разсъни с няколко широки усмивки, и  последва от нас един бурен смях. Дочакахме Оле затвори очички да ги отвори!  hahaha

Параходката беше заобиколена от бебешорската хайка, как няма да се чувства бейски в тази поза на пейката с гладната Мартеничка!

Лаурен, радвам се,че си ме разпознала! Слеващият път ме спри, защото аз не съм те виждала. Редовно ходя и в Южния парк, а дори вчера на разговор се оказа, че на няколк майки ще им е удобен и този парк. Така че, няма какво да му мислиш. Тъкмо ще снимаме бебоците с патиците в езерото; да се отсрамим на тема птици пред варненки! hahaha

Гери роуз и Мимисофия, не съм ви виждала на живо до сега, а живеете в Сф, Манана и теб. В следващия удобен ден присъединявайте се. Северинка не пише напоследък, но телефонът й е на разположение, ще й звъннем.
И момичета ще направим такава среща бебешка, че ще сме само за ТВ репортаж, да си спомнят хората, че съединението прави силата!  smile3525

Пловдивчанки, вие сте на ход. Чакаме снимков материал и много топли усмивки! А между другото от вчерашната ни среща се оказа, че три мами са родом от Велико Търново! Така че може и там нейде около Царевец някой ден да си спретнете среща всички!

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 10:11 от shivani

# 111
   Шивани ,ние  много често се виждаме ,но  в камерен състав  и на фона  на вашите многолюдни срещи  нашите бледнеят ... но за това  са  доста чести!
Йоанка  вчера  бях на работа и тайничко ви завиждах за хубавите разходки ,но днес и аз ще си наваксам  hahaha

И така... Днес  Пред  ДНА-то  в 13.30-13.45  чакаме  всички желаещи  за обща разходка Heart Eyes

# 112
  • София
може да ни впечатлите с някоя шикозна снимка!

а Пловдив хей го къде е (с влака стрела  Peace), може през топлата пролет да ви погостуваме с желаещи майки от София!

bouquet

# 113
Честит рожден ден, Софко! Желая ти любов, хармония и само усмихнати хора покрай теб!

# 114
може да ни впечатлите с някоя шикозна снимка!

а Пловдив хей го къде е (с влака стрела  Peace), може през топлата пролет да ви погостуваме с желаещи майки от София!

bouquet
Ще е чудесно,  заповядайте

# 115
  • в здрача
По повод възпитанието ето един говорещ много клип /предупреждавам да не го гледат хора със слаби нерви/
http://jokepost.ru/2006/12/21/socialochka___deti_vidyat__deti_delayut.html
и сега нещо за оправяне на настроението от серията разкази с неочакван край  Mr. Green
http://jokepost.ru/2006/12/19/3_porosenka_i_novyy_god.html

# 116
  • Варна
Неди, много ти благодаря за снощи. Дадох Панадол на Дани и спахме много по-добре. Дано избият зъбите по-скоро че е някакъв ад. Текат лиги като из ведро.За 2  минути фанелките му подгизват, плюе отгоре ми, та подгизвам и аз.Много е неспокоен и много го боли обаче.Няма  и апетит и е отслабнал 100 грама вместо да пълнее. ooooh!
Чудя се обаче колко време и как може да се дава тоя панадол.В указанието пише не повече от 3 дни, а те зъбите ще избиват около 1 месец. newsm78

# 117
Времето пак се сговни  Close
Макар че сутринта докато отивах до магазина се молех да завали, за да се прочисти малко въздуха. Беше някаква ужасна смрад, чак трудно се дишаше...

Пуканке, знам от мои познати, че дават Панадол при избиване на зъбите, но така и не разбрах как точно влияе той? Понижава температурата ли, обезболяващо ли действа или какво?
Дано скоро избият и Дани се успокои! А и вие покрай него.

# 118
Добро утроооо!

Софкоооо, честит рожден ден! Желая ти всичкото щастие на света (ти вече си го посяла, сега ще жънеш  Mr. Green), здраве и благоденствие!

Весело на всички! Ние днес ще пропуснем разходки, че имам "домашни", но утре ще наваксваме в компанията и на батко Денис...

Панадол може да се даде еднократно за обезболяване, както и да се намаже венчето с него  Peace

Максим също вечер е много превъзбуден и нервен, хапе ми ръцете, своите, всичко, което докопа. Засега удържам положението с Калгел, ама не се успокоява чак толкова...

Днес имам повод за черпене - след 12-дневно чакане, имаме наакан памперс! Кандидатирам се за приза "най-недрисливо бебе"!

# 119
.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 15:17 от shareez

Общи условия

Активация на акаунт