Отговори
# 90
  • Варна
Софиянки, много сте хубави! Всички бебчовци са много сладки.. ми нали са си наши октомврийчета!  Heart Eyes  Hug

# 91
  • Бургас
Фийл старая се  Heart Eyes

Никол се смее и когато и пипам ходилата и май има гъдел Grinning

Сладурки аз ще се хоризонтирам,че вече ми натежа клепача.
Лека и спокойна нощ smile3524 newsm46

# 92
Да се намъкна и аз в новата, почти преполовена темичка.

# 93
Simple Smile София, супер сте! И мнооого! Simple Smile Гледат ли ви шашнато като минавате по улицата с толкова много колички? Simple Smile При вас има повече моми май. Не е като всички момци да се бият за вниманието на една. Simple Smile

Радостин много се смее, ама и много бързо му омръзват заниманията и постоянно трябва нови хватки да прилагам, та за това и попитах. Ще се възползвам и от вашите похвати, да знаете. Давайте още, за да плагиатствам на воля. Simple Smile

За сега - Лека нощ! И дано утре е също така хубаво за разходки, както днес. А в Добрич да е по-добре от днес. Simple Smile

# 94
  • софия
Благодаря на всички, които са ми отговорили. Сега като гледах снимки придобих и визуална представа. Как да обличам детето ми е болна тема. Мисля, че и 5  деца да имам пак няма да знам как. Вчера се бях поувлякла и като се прибрахме вкъщи девойката беше вир вода. А според мен, това дори е по-опасно отколкото да и бъде леко студено.

Да кажа, че всички бебета, майки и снимки са страхотни.

# 95
Фийл,всички са промоционални мисля newsm78аз купувах и двата вида,ама и други неща та....... съм се заплеснала.Обаче няма логика само едните да са намалени всички са Peace

# 96
Хайде да се включим и ние в новата темичка Simple Smile кога сварихте да изпишете предишната, та и нова Simple Smile браво на вас:)
Аз до сега ги приспивах и докато се наканя пак станало 100 часа Simple SmileСладки сънища ви пожелавам Simple Smile

# 97
"Чак сега ви изчетох  и не остана време за писане.

# 98
Еххх...момичета много хубави снимки от срещата Heart Eyes, на следващата искам и аз да дойда, като гледам супер сте си прекарали, а бебоците са толкова пораснали...
shivani Познах те!  Hug Един път се разхождаме с Дани и баща му в Южния парк и срещу нас вървите ти, Олег и вашия татко (предполгам), при което мъжа ми казва: "А, още едно бебе в слинг", защото за първи път вижда някой друг да носи слинг освен мен и аз започвам да му обяснявам, че това са от тези подплатените слингове, които са удобни за зимата, защото са по-дебелички и т.н. След време обаче се сетих, че някъде из темите точно ти беше писала, че имаш такъв и се позачудих дали не сме видяли именно теб, но си казах, че едва ли ще е такова съвпадение...А сега на снимките разпознах слинга по шарките и теб разбира се, Олег е голям сладур! Hug
На кърмещите с възглавничка на пейката големи адмирации Hug, аз отскоро започнах да се поотпускам с кърменето навън, но такава поза не бях пробвала  Joy

# 99
Момичета, моля ви спрете да задълбавате разкола! Спорове естествено може и трябва да има, но този конкретно не води до нищо градивно и поучително. Напротив, грозен е! В темата има място и за пюрета и каши, и за кърма. Така и не разбрах защо толкова люто се разсърдиха част от мамите, но уважавам чувствата ви, не бих спорила за нещо, което се случва вътре във вас и само вие си знаете.
Харесва ми да пиша във форума и да обсъждам проблемите си на бременна/родилка/майка на 3-месечно бебе........ с интелигентни, образовани, четящи и знаещи бременни/родилки/майки..... За жалост не откривам отговор на въпросите, които ме вълнуват в разговорите с майките около мен.
Дано спрем с личните нападки и обиди и хапливите думи; ако не да се обичаме, то поне да се разбираме. И да разговаряме. Всичките 100 и еди-колко-си!

Ел, утре ще ти отговоря, сега ми докривя. Извинявай   bouquet.

# 100
alliss3 права си за жалост, доста е натоварено напоследък тук, в тази връзка аз апелирам за толерантност, много е важно да има такава не само, когато става дума за захранване, кърмене, АМ, гледане на деца, но и във всички аспекти на ежедневието.
В случая според мен независимо дали сме избрали късно/ранно захранване и кърмене/АМ идеята е да обменяме полезна информация, която де не поражда полемика, която пък от своя страна спорове и сръдни. Просто приемаме чуждите решения спокойно дори да са в разрез с нашият избор и виждания. Аз например съм преценила, че за моето дете най-доброто ще е да го захраня късно и да го кърмя, но никого не упреквам, ако е направил различен избор, най-малкото пък имам намерение да го разубеждавам, и да го убедя да споделя моите виждания. Оценявам усърдието на майките да дават примери, линкове статистики и да се аргументират за своите решения - който трябва, ще ви разбере, ще ви послуша и ще си направи заключенията, но друг пък има друго виждане и категорично решение.
Отдавна не бях влизала в отчетната, въпреки че пиша тук от 5 г.с и много се учудих като налетях на тези раздори, много мъчно ми стана, убедена съм, че във всяка отчетна има и късно и ранно захранващи, и кърмещи некърмещи, но по някакъв начин проявят търпимост едни към други, защо тук не успяваме .
Най-малко искам да задълбочавам конфликта, просто се надявам да успеем да възстановим мира по някакъв начин и отново всички октомврийки да пишат тук.
  bouquet Hug за всички.

# 101

Честит Рожден Ден Софи bdbaloni
Бъди все така весела, много щастлива и супер мама за децата си!!!

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 08:21 от adina

# 102
О, значи вас съм видяла при слона.Сладури.

Като кърмя Георги легнал, нослето му започва да хърка сякаш има хрема, а всъщност няма.От какво може да е това?

П.П.От заглавието лекинко ми настръхнаха космите по врата.

Последна редакция: пт, 06 фев 2009, 08:43 от Ел

# 103
Добро утро! Мале колко много сте изсписалииииии с две теми съм назад сядам да пия кафе и да ви чета ........

# 104
  • Варна
Добро утро  bowuu
Момичета-софиянки, много сте хубави и бебените са невероятни
Не бях виждала досега снимки на Ангел на Мариелка-много хубаво бебенце

Шивани, не ти ли тежи вече Олег, аз наскоро ходих с кенгурото и Момо до една близка аптека-направо ми се откъсна кръста, а Момото не е от шишкавите бебета...и все пак

Параход-браво, много майки не се престрашават даже да кърмят, пък ти направо си полегна, че и антуража си носиш...дано имаш голяма кошница за багаж на количката  Sunglasses

Кой още...Сиси, аз и преди съм ти казвала,ама Дени ти е одрал кожата и много е порастнал, както и Алекс на Еличка
Джиджи, а твоята лилава теменужка..-сладурана

Няма да коментирам всички, щото вече затворих линка със снимките...Деа, не я видях добре от дъждобрана, ама явно е станало топло ,щото после гледам сте се разсъблекли..

Всички сте много хубави  Grinning

А за Съни,не се съмнявам,че всички бебета я харесват, то и Момо като я видя на монитора се захили...просто позитивизма и прозира от всякъде

Алисс, понякога е необходимо просто да продължим, направи го и ти....

Софко, Честит Рожден Ден-бъди много щастлива и удовлетворена от живота, и семейството ти    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт