Отговори
# 75
Гале не ги пускай без мойта  Praynig Аз съм спешно нуждаеща се  Crazy

# 76
Ми плодово се води май ще я пробвам тя обича .Педката каза плодови да почна и само ха Хип
Гери, а защо само на Хип каза ли педито, защото тука според една продавачка в бебешкия магзин, карали педитата да ги препоръчват Rolling Eyes
Ми тя ми каза че само в това е сигурна какво има а аз и вярвам защото не е от този тип лекари които гледат да набутат нещо, ама знам ли newsm78

# 77
gery_roz Миро много се кефи на моркови, ама какво омазване пада не е истина  Mr. Green Да не говорим, че после не се пере този морков.
Аз сега видях в сайта дето си дала че моркова с ябълката затяга я си кажи наблюденията че сега пък да не я запека

Миро дето толкова запечен беше не се запече ни от моркови, ни от ябълка. От всички пюрета ака редовно.

Пуки аз почнах с пюре от моркови.

# 78
Охххххххххххх,
най-после си приспах детенце  Tired беше адски нервна след разходката... беше се изморила малката буба Sad
Разходката беше сууупер, малко бебешорите не се бяха разбрали кога да хапнат... та малко се позабавихме и постояхме на едно място... вчера разходката беше по натоварена, повече обходихме и нвъртяхме километри... днес явно беше време да отпочинем от вчера  Joy
Нямам търпение пак да се видим... страхотен е контакта на живо... жалко че много мами не могат да дойдат или не им е удобно Sad следващия път може да нападнем южния парк... там сигурно ще се включат нови мами  Praynig
Бузите ми горят (явно обрулени от вятъра и хванали слънчице  Whistling), чувствам се страхотно все едно съм била на почивка Simple Smile само моренцето ми липсваше, ама лятото ще наваксам  Party само с гларусите как ще се разберем  #2gunfire
беше почнала да ме хваща депресия, но тез 2 дена ще ми държат влага дълго време  hahaha
а да не говорим че една среща с момичетата ми е като терапия Simple Smile Обичам ви и се радвам адски много и благодаря на Форума, че ви познавам  Hug
ох излях си чувствата, ама имах нужда да споделя щастието си Simple Smile дано съм опиянила и някой друг  Heart Eyes а ако съм подразнила някого, сори  Whistling
ааааааааааа и да не забравя....... не забравяйте да почетем малкия ни талисман със следващата темичка  Praynig той все пак ще удари 6-те месеца Simple Smile ако искате де  Heart Eyes
Feel  Hug
Герииииии цАлуФки на малката бушунирана котка и на Дени Simple Smile жалко че днес не успяхте да дойдете  Hug
айде на следващата среща повече майки Simple Smile Другите майки се заприказваха за събота в Заимов... айде мислете по въпроса  Wink

# 79

Абе, момичета, ще съм благодарна ако всеки си сподели хватките за развеселяване на бебоците. Особено на упражнения от рода на това, което ми показа Елица - върху краката като люлка. Всякакви пози и упражнения ще са ми от полза. Simple Smile София, снимките! Недялка, от бургаската разходка няма ли да видим снимки? Simple Smile Ех, как ми липсва Бургас и неговите трудови хора. Simple Smile

# 80
  Качих снимките,но неможах да ги надпиша.Съжалявам,но се изморих  Embarassed.
       http://www.snimka.bg/album.php?album_id=338792
  Капучинке,мойта само да и се усмихна и умира от кеф,а най-обича да и пея Joy.

# 81
Еличка, и до морето ще стигнеш! Много се радвам, че така си се разтоварила  Grinning Ама вие и на планината може да се качите напролет - слингове, кенгуро и да си направите пикник, та дори и татковците да вземете (не че са притрябвали толкова, ама някой трябва да носи багажа  Joy)

Капучинка, при нас смешно е да го вдигам високо над главата си и като ме види отгоре, ми се хили.
Ако някой сподели свежи идеи за бебешко кикотене, ще съм благодарна  Peace

Съни, най-накрая! Отивам да гледам! Hug

# 82
 Joy сега видях,че съм изтипосала и бременното коремче на моя мъж.Моля да ме извините,тая последната снимка е по погрешка!

# 83
да споделя, че на Съни се радват почти всички бебета, скоро ще и зачислим и един червен нос (тя сама си го иска) и я оставяме сама с бебоците Simple Smile
оххх не можеш да си предствавиш Йоанка колко се бях сдухала и даже почти цял вторник ревах от най-малкото.... много ми дойде зимата и малкото бебче накуп  Whistling
айде и аз да видя снимките Simple Smile
а аз моята бебка всеки път различно я разсмивам... сега съм обае отвеяа и не мога да конкретизирам хубаво... мисълта все ми бяга.... айде утре мога да се включа малко по-нормално  Whistling

# 84
Сияна се смее като е нависоко...
когато и говорим срещу лицето с баща й
като й пея - особено, когато сменям интонации и правя физиономии
усмихва се, когато издавам различни звуци(от тия тип "конче")
усмихва се когато я хвана за ръчичките и от легнало положение я изправя до седнало...  
усмихва се като я целувам по голия корем
усмихва се, когато я галя по главичката докато се кърмим

пъ.съ. Страхотна ударна софийска група сте били Simple Smile Поздравления.

Параход, адмирации за позата Simple Smile

# 85
 Съни,хубави снимки ама само дето не ги познаваме кое бебе на коя майка е  Confused

Мили мами от Пловдив ,приканвам ви утре да се видим ако имате желание  разбира се,знам ли кой на кого е неприятен Joy

# 86
Сега да вметна по повод пюретата на hipp,те са по-добризащото нямат нито захар,нито нишасте PeaceЗа това според мен препоръчват тях.Аз си накупих от пюренцата примоционалните Mr. Green и сега започваме папането.

# 87
Параход поздравления направо ме разби Joy

# 88
  • Бургас
Бургас и морИЕто Laughingне се сеща да вземе Фото  ooooh!
та снимки трънки Grinning

Еличка и моите бузани горят и парят.

Мананко първо честито ви предстоящо озъбване
 и второ не че искам да ти попаря ентусиазма,
ама Никол хич не долюбва чесалката Sad
Сега се въргаля в кошарата и туя я подритва насам натам Grinning

Ей че са сладички тия буйкиииии.
И аз ще се разровя ,че и на племенника мисля да купя за подаръче Grinning

Съни я ела при нас в Бургас ние те каним Hug

Пък ние нямаме лебеди Sad
Шикиииии Евита е супер сладка буболечка на ей тая снимка:
http://picasaweb.google.com/prikazka/NBWgYB#5299362193888018434

[b]Фийл[/b] напълно съм съгласна,че не винаги човек може да се владее,или поне аз съм така.
И от сега подготвям Никол че ще има шамарчета Laughing
Цвети Hug

Мая почивай бе жена Hug поне от време на време Heart Eyes

mlechta Никол я обличам с боди,блузка,чаропогащник,панталонки,якенце.
Завивам я д поларено одеалце и така.

Гале Hug   

Софииски сладуранииииииии направо ми събрахте погледа Heart Eyes

За пюренцата в Метро май са най-евтинджос Peace

# 89
Някои снимки са уникални, хахаха  Joy И в Софето много сте се разголили, ние тук не посмяхме, даже в одеала ги увивахме извън количките, че духаше един хаплив вятър...

Никози, само вие днес не се похвалихте с форумска разходка, а в Пловдив според синоПТИЧКИте беше най-топло! Хайде утре, тъкмо ще стане ясно кой на кого какво  Wink

Еличка, разбирам те, но погледни и от хубавата страна - ще се стопли тъкмо когато бебетата вече ще могат да седят и да гледат от количките... Питай ме какво е бебе на 7 месеца да се разхожда през януари и да иска да гледа, а аз да го натискам да е на завет и да лежи Whistling

Съни, има тук-таме някоя мама, която не се сещам коя е, ама ако ти остане време утре надпиши някои от снимките, не всички, ти ще си прецениш кои  Hug Ще си имате ново бебе!? Да честитиш на мъжо ти, много е фертилен!  Mr. Green

Сикониум много добре ги е систематизирала, на мен главата ми е бъркоч и не можах да се сетя и за другите, но и Макси се смее на повечето от тези неща...

Неди, ама винаги отговаряш бе човек, дори и след няколкочасови разходки!  Hug

Шари, не са ли само плодови промоционалните? Има ли зеленчукови?

Общи условия

Активация на акаунт