Отговори
# 60
  • Варна
Момичета, в Билла има промоция на пюренцата на Хип. Който се интересува може да си вземе. Ето тук да разгледате асортимента http://hipp.bg/index.php?id=6

Като купувате промоционални продукти винаги гледайте срок на годност.. аз съм патила!  Sick

Тъй пък аз да се похваля. На моя хубавец му прозират двата долни резци  newsm47. То не знам колко е хубаво на толкова малко бебе, зъбките да му растат, но няма начин - физиология. Но по съвет на Нинка, мисля този път да не купувам гелчета. Ще заложа само на панадол, ако стане нетърпимо.
Нашия Пентаксим май отива в необозримото бъдеще, предвид че баткото пак е със сополи. Можех да се закълна, че имам най-здравото дете до Коледа, но сега се замислям дали пък некой ми не завиде на хвалбите  smile3506 То кандидат май мног се навъдиха да ме пази Господ  bishop

Манана, и при Краси прозират зъбките. Рано рано, но пък когато дойдат. Би ли споделила защо не искаш гелчета да ползвате?

# 61
Аз днес вхез ябълка с морков на ХИП.
На нас ни пристигна играчката от Памперс и аз естествено не си бях в къщи.Утре ще ходя да си я взема

# 62
Пуки, а мен що не ме питаш, а? Сърдя ти се пък  Crossing Arms

Хахахха. Hug И тебе щях да питам. Кажи сега сериозно, кога ще почвате кашите и до кви пюрета я докарахте вече. Аз досега съм дала само круша, тиква , морков, морков и картоф, сини сливи.А, и банан веднъж но го спече лошо. И ся се чудя още кво да добавям, та ще се водя по вас.

Ми ние май сме яли едни и същи пюрета Wink Аз освен тези дето си изредила съм дала и броколи, които яде с голям кеф за мое учудване. Моя най се мръщи на картофите, не знам защо е така.
Каша мисля другата седмица да дам. Или ще дам бананова или "Лека нощ" – мека ябълка с копър. Още и аз не знам коя  newsm78

El Magnifiko пюретата са с годност май 2010 година.

# 63
Ми щото Никозисподели мнение, че гелчетат за зъб са кто капкитеза колики  Mr. Green Правим го за наше успокоение, а не че имат толкова ефект  Wink

# 64
 Пуко с тебе ша се разбираме на скайпа кога ко ша давам Mr. Green

Относно поста, който изтрих...Благодаря за интереса, но не ми е приятна вече тази тема!Аз достатъчно ясно казах, че повече нямам какво да пиша тук!С многото момичета с които имам какво да си кажа съм намерила начин и си говоря за всичко което си пожелая.Затова си изтрих поста, просто ми е прекалено безразлично, но на въпросите реших  сега да отговоря заради едно старо време в което ми беше приятно да съм тук.Това е от мен.Повече нито смятам да чета, нито да пиша.За мен историята с цирка беше пълно избиване на комплекси.Е, който ги има негов си проблем щом е решил тук да се доказва JoyДори не смятам да влизам и да чета повече нищо в тази тема.

Радвам се че се запознах с много прекрасни момичета и че сега си общувам с тях по друг начин и ми е много хубаво.

# 65
Аз днес взех едно пюре и се чудя кога да и го дам newsm78Май утре ще я пробвам

# 66
Параходче, няма проблем да ти ги купя ако не ги намериш... Имай предвид, само, че не трябва да се перат с други дрехи независимо на какви градуси - много пускат!

# 67
gery_roz Миро много се кефи на моркови, ама какво омазване пада не е истина  Mr. Green Да не говорим, че после не се пере този морков.

# 68
gery_roz Миро много се кефи на моркови, ама какво омазване пада не е истина  Mr. Green Да не говорим, че после не се пере този морков.
За товаси купувате лигавници Mr. Green

# 69
Аз сега видях в сайта дето си дала че моркова с ябълката затяга я си кажи наблюденията че сега пък да не я запека

# 70
За товаси купувате лигавници Mr. Green
hahaha hahaha

# 71
  • Варна
Аз днес взех едно пюре и се чудя кога да и го дам newsm78Май утре ще я пробвам

Плодово или зеленчуково взе за начало?

Мими, аз почнах да слагам по половин лъжица Вениш в пералнята, щото от морковите всичко се боядиса. После пускам на допълнително изплакване за всеки случай, че ме е страх от тези химикали.

Абе кво стана Галето накупи ли чесалки?

# 72
Ми плодово се води май ще я пробвам тя обича .Педката каза плодови да почна и само ха Хип

# 73
  • при любимите ми хора
Абе кво стана Галето накупи ли чесалки?

KУПИХ,купих...за цело китайско народу. Mr. Green...сега яакам да дойдат ,утре най-късно.

# 74
Ми плодово се води май ще я пробвам тя обича .Педката каза плодови да почна и само ха Хип
Гери, а защо само на Хип каза ли педито, защото тука според една продавачка в бебешкия магзин, карали педитата да ги препоръчват Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт