Отговори
# 45
.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 18:58 от Kpuccu

# 46
Кога успявате да намерите време за форума? Че и да пишете и да се заяждате?? Браво, организирани майки! На мен в последните дни времето за нищо не ми стига. И по-зле ще става.
Днес съвсем умишлено пропуснах ходенето до морето - наш тати се тръшна болен с температура и гърлобол и не ми се ще да разнасям вируси Sad . Дано този път пропусна разболяването, макар да не ми се вярва много  Confused Може да е в "изолатора" и да се разнася с маска насам-натам, ама въздухът си е един и същи. Уф, много ми е нервно така, да не говорим, че и малкият е крив и днес цял ден оревава китките.
Случвало ли ви се е детето да реве по улиците(че нашият е и гръмогласен), да не можете да го успокоите с нищо и отвсякъде да срещате укорителни погледи. Все едно нарочно го караш да реве... Ей, някой ден ще набия някое бабе!!!
Банда, утре да пиете една бира и за мене на морето...

# 47
  • Пловдив
Случвало ли ви се е детето да реве по улиците(че нашият е и гръмогласен), да не можете да го успокоите с нищо и отвсякъде да срещате укорителни погледи. Все едно нарочно го караш да реве... Ей, някой ден ще набия някое бабе!!!
С каката ми беше всекидневие, сега с малкия ми се случи само веднъж за малко.

Ех, как ви завиждам  за разходките днес. Аз цял ден бачках на компютъра. Е, децата си получиха разхоската.

# 48
  • Варна
Банда, утре да пиете една бира и за мене на морето...
Е,хубава работа-онзи ден нали видя,че и Момото така ревеше...няма да се притесняваш, Wink хорат винаги ще гледат и обсъждат

# 49
mlechta, пълна ти е входящата кутия, не можеш да получаваш съобщения.....

# 50
  • Варна
Цитат на Крисси:
Цитат
Аз пък не виждам Пуко що трябва да се натъжаваш за хора дето не си струват!Тъй де!Няма да се съобразяваме с някви си 5 човека.Момичета пишете си пак в темата, а който не му отърва да хваща гората или морето - негов си проблем.На мен не ми пука, че не пиша много напоследък защото в скайпа ми е даже по-гот Mr. Green Ай, сектир вече с тия предрасъдъци и че на еди кой си не му харесвало да се говори за нещо си или не му отървало как захранва някой и т.н... Ми като си пишат една групичка- да си пишат, темата е за всички!Пишете и вие...всички останали дето сме в скайпа.На мен там ми е по-кеф и затова предимно там си пиша.Това имах да кажа и както винаги си го казах.На който не му е харесало, здраве!

Ми да, пишете... " Ми като си пишат една групичка- да си пишат, темата е за всички!Пишете и вие...всички останали" ... не мога да разбера сега, Крисси, ще пишете ли или няма да пишете??? Хем искаш да пишеш, хем не пишеш... странна работа!  newsm78

".. а който не му отърва да хваща гората или морето...." - Да ти кажа всеки ден хващаме пътя за морето! Като стане достатъчно топло и за гората мислим... ще си правим пикник с барбекю... страхотно лято ни чака!  Hug

Барби, не се шашкай! Тони ти е писала за Момото. Така ще е и не се притеснявай, днес Красун и той огласи плажа.. изгонихме едни хора в заведението.. ама какво да направя, ми реве детето.  Grinning

Шики, нашето Еви, с 5-ма момчета каква бандитка ще стане! Цък Цък!  Hug

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:43 от El Magnifiko

# 51
  • при любимите ми хора
Не съм писала от дни тук...тъпо ми е... Confused
Тъпо ми е че се стигна до такива разправии,тъпо ми е че се обиждаме едно друга,тъпо е че има такова тъпо разделение между нас,тъпо е че се налага едни да пишат,други само да четат,тъпо е и грозно е да си правим остри и груби забележки дна надруга...все пак нали затова сме всички тук ,защото сме МАЙКИ,защото отглеждаме децата си и целата е да си помагаме .Не да се съдим и корим.
Различия винаги ще има..естествено различни хора сме...но не мога и до сега да разбера защо по дяволите трябва да се обиждаме и делим по този грозен начин,???
Една кърми,другата не.Едната захранва рано,другата пък неще.Една от нас оставя детето си да мрънка ,другата го държи на ръце....еми кво бе...всяка една от нас носи глава на раменете си и си решава сама..това е .
Съвети се искат и се дават..ако не даваш съвет,не давай акъл.Той си е за теб!!!
Ако споделя нещо ,не искам укор а разбиране ..нали требе да си помагаме.....или това е само когато сме на зор...
Айде стига!

# 52
На този линк най-долу са новите снимки от днес. Simple Smile http://picasaweb.google.com/prikazka/NBWgYB# Много лебед. Много море. Много слънце. Много хубавици. София, давайте снимки, че да ви се радваме! Трябваше да се чуем днес по телефоните - вие да чуете гларуси и шум на море, а ние малко от вашата веселба. Следващия път може да се разберем за нещо такова. Ще е хубаво да си кажем по едно наздраве. Simple Smile

# 53
  • Варна
Параходче, на сайта на Велис на "контакти" виж къде в София се продават такива пантофки. Аз лично на Иван му купих такива още преди 3 месеца, но до сега само 2-3 пъти съм му ги обувала, т.к. сме все с количка. За кенгуру наистина ще са идеални  Peace

# 54
Момичета, в Билла има промоция на пюренцата на Хип. Който се интересува може да си вземе. Ето тук да разгледате асортимента http://hipp.bg/index.php?id=6

# 55
На мен си ми харесва темичката и със спорове и без,понякога нямам време да пиша, но с удоволствие чета и се разведрявам.Обичам ви всичките и ми липсвате като не ви чета,така че се стегнете и това е ,каквото написано -написано,минало -заминало и така.Прошката е най-великото нещо на този свят не го забравяйте а се възползвайте от тази благодат.Ей,и не използвайте думата"цирк"като нещо лошо,пристрастна съм и много обичам цирка!!!
Нашата разходка днес беше с колата ,за първи път возих бебчо и бях доста притеснена ,ама всичко мина гладко и той слушка ,та се оправих добре.
Чакаме снимки,айде да хапнем нещо че да не заслабна Joy

# 56
Тъй пък аз да се похваля. На моя хубавец му прозират двата долни резци  newsm47. То не знам колко е хубаво на толкова малко бебе, зъбките да му растат, но няма начин - физиология. Но по съвет на Нинка, мисля този път да не купувам гелчета. Ще заложа само на панадол, ако стане нетърпимо.
Нашия Пентаксим май отива в необозримото бъдеще, предвид че баткото пак е със сополи. Можех да се закълна, че имам най-здравото дете до Коледа, но сега се замислям дали пък некой ми не завиде на хвалбите  smile3506 То кандидат май мног се навъдиха да ме пази Господ  bishop

# 57
  • Варна
Брях че скука. И нито един смислен пост от редовно пищещите напоследък. Пейки,мейки, морета,небета.Нищо полезно не прочетох, ми  я да питам пак за кашите. Mr. Green Кой кога ще дава каши?
Крисо, не ми са карай, ми кажи кога ще даваш каша?  Mr. Green

# 58
Пуки, а мен що не ме питаш, а? Сърдя ти се пък  Crossing Arms

# 59
  • Варна
Пуки, а мен що не ме питаш, а? Сърдя ти се пък  Crossing Arms

Хахахха. Hug И тебе щях да питам. Кажи сега сериозно, кога ще почвате кашите и до кви пюрета я докарахте вече. Аз досега съм дала само круша, тиква , морков, морков и картоф, сини сливи.А, и банан веднъж но го спече лошо. И ся се чудя още кво да добавям, та ще се водя по вас.

Общи условия

Активация на акаунт