Отговори
# 30
  • Варна
В цялото това лежерно настроение на темите напоследък Rolling Eyes не си ли задавате въпроса защо останаха 10 мами на кръст, които да пишат  от неточната бройка 114 на първа страница newsm78
Не се ли чувствате поне малко гузни, че с изразите циркаджийки и т.н. накархте много мами да си търсят алтернативен начин на комуникация, защото не знаят как ще се реагира на постовете им  Confused
Дали не трябва да се отвори втора октомврийска тема, в която хората да си споделят и злободневни неща и да могат да се шегуват спокойно  newsm78 Сигурна съм, че ще бъде прецедент и атракция за БГ-МАМА  Mr. Green

Аз се развълнувах и натъжих от това. За съжаление втора октомврийска тема не може да се отвори, затова ако искаме да пишем тука, трябва да се съобразяваме с капризите  и най-вече настроенията на няколко човека. Затова аз избрах да не пиша, но сега не можах да се въздържа и да не подкрепя мнението ти. Тъжно е че толкова време бяхме заедно, а сега им било добре без нас. А ние сме вече доста, които не смеем или нямаме желание  да пишем тука.Видно е че темата съвсем опустя и си говорят само няколко човека.

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 15:18 от *Pukanka*

# 31
В цялото това лежерно настроение на темите напоследък Rolling Eyes не си ли задавате въпроса защо останаха 10 мами на кръст, които да пишат  от неточната бройка 114 на първа страница newsm78
Не се ли чувствате поне малко гузни, че с изразите циркаджийки и т.н. накархте много мами да си търсят алтернативен начин на комуникация, защото не знаят как ще се реагира на постовете им  Confused
Дали не трябва да се отвори втора октомврийска тема, в която хората да си споделят и злободневни неща и да могат да се шегуват спокойно  newsm78 Сигурна съм, че ще бъде прецедент и атракция за БГ-МАМА  Mr. Green

И на мен ми е безкрайно неприятно, че хора които се присъединиха към темата ни доста късно внесоха смут и доведоха до разделяне на групички. Също така никак не е приятно някои хора да си налагат мнението ежедневно и да не търпят чуждо такова. Може би проблема на тези хора е че остават неразбрани в домовете си, но форума не е място където да се налагат  и да се опитват да ни превъзпитават. И последно, много ми е странно , че хора на които съм подала ръка и съм помогнала по някакъв начин сега се обръщат и застават на другата страна. Ама всеки сам си избира какъв да бъде и за някои хора явно начина е да са неблагодарници.

# 32
Здравейте! И аз да се запиша. На това хубаво време на кой му се стои в къщи пред компютъра, мисля, че това е причината почти никой да не пише. Ние и вчера и днес изкарахме навън почти целия ден.
 Не започвайте да си търсите нови поводи за дразги, наслаждавайте се на хубавото време и не му мислете толкова...

# 33
  • Варна
Варненската разходка приключи  Sunglasses,днес изкарахме 6 часа разходка,предтавям си какво ще е лятото...тогава съвсем няма да се прибираме
Естествено и днешното извеждане на бебетата на плажа е фотографирано,чакаме Капучинка да пусне репортажа  Sunglasses

Относно обличането-в дни като днешния-топъл,не слагам космонавт,а яке,като отдолу си е облечен с боди дълъг ръкав,блузка с дълъг ръкав,ританки и долница-анцунг..и чорапи
Ако пък Момо е с космонавт слагам най-тънкото одеало

# 34
Добро утро!
Един бърз въпрос, докато все още не сте излезли на разходка. Сега, когато е по-топло времето как обличате бебчовците за разходка. За космонавт ми се струва топличко, а в същото време си е все още зима. Та се чудя и се мая.

Танче, аз слагам боди, блузка и яке, а отдолу е с чорапогащник и панталонче, мисля, че й е добре....   bouquet

# 35
  • Бургас
А добър вечер и от нас Grinning

Ние излязохме в 10ч и се прибрахме в 16,30ч.
Имаше кратко прибиране за 30мин ,за да сменя наакан памперс и да взеа АМ ,за следващото хранене към 13ч
Размазана съм Grinning
Събрахме се 4 мами на сладки приказки и беше супеееееееееееер Grinning
Никол по тая причина чак сега си яде пюрето,ама го излапа мишката Simple Smile
Но май ще и се размине банята Grinning

Момичета бързо казвайте как мина срещата с Дарето и Бояна.

# 36
Шест часа и за софийската разходка в Борисовата! Осем колички плюс един слинг (надвечер станаха два).

Снимки - от Съни.

За обличането - малката госпожичка изпадаше в истерия от космонавта си, затова аз го зарязах още преди да се стопли. Излизаме с домашните дрехи (боди плюс гащеризонче/блузка и ританки), отгоре суичър с качулка и плътни джинси. Завивам с две одеала все още обаче, когато не е на слънце. Ръкавици и шапки също не търпим отдавна.

Дарето не се появи  Sunglasses Но пък видяхме за пръв път Джиджи-биджи.
Масовото кърмене/хранене от шише обаче явно ще трябва да се допълни с масово преобуване - нашият памперс е пропуснал, при това само от пишкано.

П.П. Съни ще ви покаже как съм атракцията на млечния бар... ама няма да кажа  Twisted Evil

# 37
 Joy

Как сте, момичета? Разходихте ли се, побъбрихте ли? Днес бе супееер! Топло, пролетно и весело... Видяхме се със Сикониум и Цони в Добрич, утре пак.... Хубаво и приятно се уморих, чак ми се приспа...

Искаме снимки от Софийски разходки, 12 мами накуп с количките не са за изпускане!  Hug

П.С. 4 нови отговора!?
 Абе вие да не четете мисли, бе!?
И 8 мами не са за изпускане! А Варна си ги гледам редовно, нали са ми комшии... почти  Wink

# 38
Така като гледам как ги няма онлайн - май някои са останали и повече от 6ч..  Whistling

# 39
О, опит за провокация, а? Simple Smile Нема се поддадем!

Разкошна разходка! Ради си говори с лебедите. Голям кеф. Simple Smile Снимки по-нататък. Дано утре пак е така. Чак не мога да повярвам, че сме началото на февруари. То още има време Малък Сечко да се разрази, но докато можем ще се радваме на прекрасното време.

# 40
Ако целия февруари е така пролетно-приятен, ще преживея малко виелици през март Simple Smile

Страхотна разходка. А бебка какъв дълъг сън откара навън. Не е като да сме затворени и да се разнасяме на ръце целодневно.

# 41
О, опит за провокация, а? Simple Smile Нема се поддадем!
Грешка  Naughty Аз лично отгворих на провокативно изречение от предната тема, щото не обичам да мълча Mr. Green
Нали знаеш чие беше Wink
Да днес времето беше прекрасно за разходка - и макар че в Костинброд няма общофорумски срещи и мойте хлапета се порадваха на подранилото пролетно слънце.
Сикониум къде го видя това за мартенските виелици  Sad

# 42
Фийл, Сикониум, аре да направите до София една доставка на това - http://www.velis-leather.com/prod.php?id=104#infos
, че да можем да си мъкнем децата в кенгуру/слинг, без да им измръзват крачетата!

# 43
  • Варна
П.П. Съни ще ви покаже как съм атракцията на млечния бар... ама няма да кажа  Twisted Evil
Параходчик-разкрит си  Wink
щом от лявото не ще,даваме дясно...чакаме доказателството

# 44
При вас жега, при нас студ, накъде върви света... нещо май изстудих Викторията вчера... Разхождах я на има- няма +8 градуса и ужасен вятър... нослето и го пипах- топло, спокойно си седнах на една пейчица и си приказвах с няколко приятелки по телефона, наминах през магазина, обиколих 2 пъти квартала, и като се прибрахме- ръцете и крачката и бяха ледени  ooooh!... в такива моменти се чувствам ужасна майка да си призная... а, сега навън е +1 и изобщо не планирам излизане въпреки измамното слънце...  newsm78... ударили сме май рекорда за студ тия дни...
Поради особеностите на климата- калъфи за колички и космонавти трудно се намират и не си заслужават инвестицията... Следобяд като напече ще ги изведа в задния двор май, мойте... Данни му е ок, но за мъничето все се притеснявам да не и навредя нещо, че ни е още бебешоче...
Може да се смеете на неволите ми- но дори приюти за бездомниците са отворили, да не се спомине някой от студ... Laughing

Снощи не можах да видя нищо от новия "Lost", че маймуните ми дивяха до 12 и двамата, обаче имаме едно хитроумно устройство наречено ДВР, на което всичко, което искаме си го записваме за гледане по- късно, така че, оттеглям дебел задник на диванчето докато народа спи...  Whistling
Приятна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт