Отговори
# 15
  • Варна
Добро утро...
София-приятна разходка  Sunglasses

Аз пък сега разглеждам за пореден път снимките и какво виждам...нашия захарен памук-сладка Ева,от малка още ги върти мъжете
тук се е хванала за Момо
http://picasaweb.google.bg/prikazka/NBWgYB#5298968539239815474

а тук как гледа Красии   Heart Eyes
http://picasaweb.google.bg/prikazka/NBWgYB#5298968553688582690

# 16
   Капучинке,все едно аз съм го писала това за кафето.Ама и аз сега пиивам едно с много мляко,че да не тормозим детето Wink.
 Вчера папараците бяхме доста,но мен лично малко ме мързи сега да качвам снимки,но довечера обещавам да кача Peace.А и сега вече трябва да се оправям,че Ели ще дойде да ни вземе.Ей страхотни мами има дето с една кола обират по някои изпаднала мама без кола Hug Hug Hug.Само да оправят мойта кола и аз се включвам в помоща,че в автобуса е кошмар.
  Бебочка,лек път и да нацелуваш племенницата.Ех как ти завиждам,че ще видиш морето  Embarassed!Умирам за морето,защо съм се родила в София Sad.
 Варненки,да знаете,че ще ви идвам на гости в най-скоро време,вие не ме каните но аз съм нахална  hahaha.
 Приятна разходка на всички,така и темите ни вървят по-лежерно,че вечер сме приятно изморени!

# 17
  • Варна

Варненки,да знаете,че ще ви идвам на гости в най-скоро време,вие не ме каните но аз съм нахална  hahaha.
 Приятна разходка на всички,така и темите ни вървят по-лежерно,че вечер сме приятно изморени!
Абе Съни,морето е толкова голямо,че има за всички Sunglasses
Добре си дошла винаги,както и всички други момичета
Ако наистина ти се отвори път насам-да се обадиш,ние сме много добри шофьори на колички, и бързо се организираме-ще те намерим веднага

# 18
  • София
Добро утро...
София-приятна разходка  Sunglasses

Аз пък сега разглеждам за пореден път снимките и какво виждам...нашия захарен памук-сладка Ева,от малка още ги върти мъжете
тук се е хванала за Момо
http://picasaweb.google.bg/prikazka/NBWgYB#5298968539239815474

а тук как гледа Красии   Heart Eyes
http://picasaweb.google.bg/prikazka/NBWgYB#5298968553688582690

Joy Joy Joy

ми, имайки предвид, че Евичка е отявлена планинарка явно най-голям шанс  за нея ще има подобен по дух бебчо.

# 19
  • софия
Добро утро!
Един бърз въпрос, докато все още не сте излезли на разходка. Сега, когато е по-топло времето как обличате бебчовците за разходка. За космонавт ми се струва топличко, а в същото време си е все още зима. Та се чудя и се мая.

# 20
Добро утро Simple Smile

Ел, оформлението на темата е много красиво - благодаря Simple Smile Благодарности на Мимозиня за заглавието Simple Smile Тя се позагуби, впрочем...

Темичката ни наистина е приятна и полезна напоследък.  

За братче/сестриче съм ентусиаст, но с тази упорита липса на менструация няма да стане скоро.

Гвендолин, ти се оказа адашче Simple Smile Много хубаво. Дъщеря ти е голяма чаровница.
Ние също къпем Сияна всяка вечер. Харесва й много, а и е част от времето, което прекарва с баща си - смеят се и си правят смешки един на друг. Simple Smile Пак е част от някакъв ритуал, макар че бебката заспива 2 часа след банята.

Неди, поздравления за успешното захранване. Аз се надявам да успея да изчета всичко за педагогическото захранване, преди Сияна да е решила, че иска от нашата храна. Вече ни гледа с интерес по време на вечеря, та май скоро ще се захранваме и ние.

Аз също завиждам съвсем неблагородно на софиянки, но най-вече на варненки за задружността. Поне от снимките изглеждате като компания, в която всяка млада майка би искала да се включи Simple Smile

МНого сме си говорили с мъжа ми, че възпитанието ще е голям тест за нас. Честно казано нямам толкова опасения дали дъщеря ми ще е здрава, колкото дали ще съумея да възпитам щастлив и удовлетворен човек. Иска ми се да й дам в емоционално отношение поне толкова, колкото съм получила от моите родители. Израстнах в страхотно семсйтво, в много уютна семейна среда и много искам да я пренеса и за дъщеря ми. Искам да я заведа на много красиви места, както нас с брат ми са ни водили. Искам да имаме приятелските разговори, които аз съм водила с моите родители....

Много се страхувам от грешките, които ще допусна спрямо детето. Засега успявам да овладявам сприхавия си нрав, но тя расте... Чета книги, но едва ли това стига. Както каза Шивани - аз ще я науча на много, но дъщеря ми ще ме научи на повече. Поне се надявам да се случи.

Извинете излияниетои дългия пост - имах нужда  Simple Smile

# 21
  • Пловдив
Добро утро, само се записвам.

Приятни разходки днес на всички!

# 22
Добро утро!

Приятни разходки на всички!

И ние ще излизаме по обяд, с Раличка засега, чакаме Каран и Цони да се включат....

Рали, много ми хареса постът ти. Откакто се е родил Денис, се виждам, че щастие ми носи това да го правя щастлив. И мисля, че не е много трудно да направиш едно дете щастливо. Но по пътя ще имаш и моменти, в които ще се обвиняваш, че не се сдържаш достатъчно, че малко или много си го изкарваш на детето, че реагираш неправилно... Няма как! Просто не познавам такъв железен човек, който винаги да реагира спокойно! И аз се каних никога да не удрям детето си, но не успях. Сега го шляпвам по дупето профилактично и не чувствам вина, нооо... преди се тормозех, че съм лоша майка, че не издържам да се справя само с думи... Сигурна съм, че много момичета, които имат дете за първи път също си мислят, че ще се разбират само с думи с детето... Дано да успеят! Та... Рали, ако се чувства обичана и сигурна с вас, ще е удовлетворена и щастлива. А тези моменти, за които говорех.... децата много лесно ги забравят, ако през другото време сте приятели и се обичате... Всъщност, ако не ги забравяха, нямаше малко по-късно отново да "ровят" да ядосват мама или тати  Mr. Green

# 23
  • Варна
Feel, абсолютно съм съгласна с мнението ти  Peace. И аз понякога не издържам и шляпвам Никола по дупарата, ама на него не му прави особено впечатление  Mr. Green

# 24
  • Bulgaria
Здравейте! и аз в новата тема.
Не съм влизала отдавна ама нямам много време.
Та сега отивам да се приготвяме за разходка и така.
mlechta  аз я обличам с боди и ританки,плюшено комплектче/което си е в къщи прим./и отгоре още едно гащеризонче.
Приятна разходка на всички!

# 25
В цялото това лежерно настроение на темите напоследък Rolling Eyes не си ли задавате въпроса защо останаха 10 мами на кръст, които да пишат  от неточната бройка 114 на първа страница newsm78
Не се ли чувствате поне малко гузни, че с изразите циркаджийки и т.н. накархте много мами да си търсят алтернативен начин на комуникация, защото не знаят как ще се реагира на постовете им  Confused
Дали не трябва да се отвори втора октомврийска тема, в която хората да си споделят и злободневни неща и да могат да се шегуват спокойно  newsm78 Сигурна съм, че ще бъде прецедент и атракция за БГ-МАМА  Mr. Green

# 26
В цялото това лежерно настроение на темите напоследък Rolling Eyes не си ли задавате въпроса защо останаха 10 мами на кръст, които да пишат  от неточната бройка 114 на първа страница newsm78
Не се ли чувствате поне малко гузни, че с изразите циркаджийки и т.н. накархте много мами да си търсят алтернативен начин на комуникация, защото не знаят как ще се реагира на постовете им  Confused
Дали не трябва да се отвори втора октомврийска тема, в която хората да си споделят и злободневни неща и да могат да се шегуват спокойно  newsm78 Сигурна съм, че ще бъде прецедент и атракция за БГ-МАМА  Mr. Green
Peace Peace Peace
 Sunglasses

# 27
Приятна разходка  1strollerи от нас,ние за съжаление Weary няма да излизаме малкия е сополив и ме е страх да го изведя,защото има малко ветрец

# 28
  • в здрача
Здравейте, днес така ме цепи главата, че направо ми се иска да я махна. Тези дни излизах без бебка и да ви кажа някак се чувствах нов човек, заредена със сили, чак вечер не ми се лягаше (ама не питайте как ставах сутринта, също като Теди, на кого ли се е метнала  Rolling Eyes). Но пък съм доволна, и сбъркания ми дубликат на болничния го взех за корекция и предадох и вече ще ми пуснат паричките, и отидох на фризьор, и понапазарувах за бебка и за кака й. Дори открих къде в нашия град има списание и кукли Уинкс, макар в момента манията да е Ю Ги О, ама мания на всички - след вечеря се центрираме и гледаме няколко серийки цялото семейство. Гледам, че и мъничката се зазяпва към екрана и го предпочита вече пред любимите й коледни лампички.  Единодушно решихме лампичките по библиотеката да не ги сваляме.
Да ви кажа навремето си мислех, че моето дете няма да седи пред телевизора, ще гледа рядко филмчета само които аз съм решила и в никакъв случай няма да си давам парите за боклукчки като несесерчета, ранички и прочие с анимационни герои. Да, ама не. Да, детето не стои пред телевизора, защото го дадохме на нашите, тъй като събираше само прах, но пък стои пред компютъра. Да, гледа филмчета, които ние сме преценили, но пък не можеш да ги изгледаш всичките преди детето и често от там се научават някои неполезни думички, които после се използват. И на всичко отгоре съм много щастлива като намеря блузка, рокля или нещо друго с любимия филмов герой. Сама ги купувам, а после се скъсват от носене. Лятото изкара буквално с двете рокли на Уинкс, друго обличаше само ако и двете все още са на простора. Та често ние си мислим едно, пък в реалността излиза съвсем друго.

О, и да - децата се впечатляват повече когато мама и тате им се сърдят, отколкото когато ги нашляпат. До тук съм, че се чуха особени звуци на пълнене на памперс и веселото гукане е с все по-високи тонове.

# 29
Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт