Отговори
# 150
Тониии сетих се защо си объркала... Алекс също има два космонавта... на втория ден беше с розовия си такъв, та явно от там е дошло объркването Simple Smile Нищо, аз съм се наканила като ми остане малко свободно време лека полека да понадпиша снимките  Whistling

# 151
Никози ей туй са ми първите покупки от Ларедута  Mr. Green
http://www.manana.snimka.bg/album.php?album_id=338955
Обаче е много зарибяващо  ooooh!
Утре съм наистина в Пловдив. Както казах от там е най-добрата ми приятелка, с която си изкарахме славна година в Блягоевград  Crazy
Еличка пък аз мислех ша ми кажеш, че ме обичаш  Flutter

# 152
ааааааааааааа манянка, аз таквиз неща не казвам току така  Mr. Green кат' се видим на живо следващия път щи кажа... тъй не смея, току виж мъжо ме заръчкал за 3-ка, как после да му откажа Simple Smile

# 153
Софко, честит рожден ден и от мен! Нека в домът ти цари здраве, веселие и хармония. Весел празник!

Ние днес все пак излезнахме на разходка. Дъждът не ни уплаши и туйто. Изчакахме си го и пак в морската градина. И добре направихме, че като грейна едно слънце хубаво...Чудесно си беше.

Маняна, Радостин пък се оказа фен на Абба. Simple Smile Пада си много и по саксофон. Обожава да танцувам с него из стаята и се смее много. За сега нещо не му хареса "пърденето" в гушата. Ще го оставя за по-нататък. Предполагам рано или късно ще му е забавно. Simple Smile

Не знам как е при вас, но тук лошото е, че вечер като се прибера мъжа и като му връча малкия не успява да го развесели и бебчо се скъсва от плач. Ако аз се надвеся и започна да му говоря се захилва като ряпа, но ако баща му тръгне да го прави няма голям ефект. Много кофти така, че не може все в ръцете ми да стои. И при татко трябва.

Недялка, чакаме снимкитееее! Simple Smile

# 154
Кой е ползвал Дормикинт и Дентокинд.Това са хомеопатични таблетки.Едните за да спят бебчетата, а другите за зъбките. С моментално действие ли са или с наслагване? Кой има опит с тях?
Пуки аз съм възхитена от Дентокинд.При положение че зъбките на баткото излизаха все с болести абе много трудно това беше шълшебство ама го открихме чак накрая PeaceНз на вас как ще ви действа но е добро Peace
Госпойце как си ни разконспирирала  Grinning Hug
В понеделник ако има среща аз съм на линия  bouquet
СОКО ВСИЧКО НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ НАЙ!!!
Взехме си играчката от Памперс днес ето тази е
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3376
Днес Деа яде пюре от ябълки и моркови толкова и хареса че даже не се и изцапа всичко изгълта JoyИскаше и още ама не посмях повече от 3-4 лъжички да и дам утре пак
Манана и аз съжелявам че не успяхме, но другия път Hug

# 155
Софкоооооооо, Честит Рожден Ден! Много любов и разбирателство да има в семейството!

Cappucino, Евичка много се кефи на "фърррррррр" придружено с вълнообразни движения във въздуха и на "дзак" - държа я по корем и я приближавам към човека отсреща и я отдалечавам. С "дзак" между другото гледам да скъсявам дистанцията между таткото и детето, защото и ние имаме същия проблем като теб, като го види Ева и ревва направо hahaha, хич не му се кефи. И той вика "тя ме мрази" Joy. Сложен е въпроса с мъжете!

# 156
А при нас е обратно - прибере ли се тати, Сияна се сеща за мен само като е гладна или неспокойна.

# 157
  • при любимите ми хора
А при нас е обратно - прибере ли се тати, Сияна се сеща за мен само като е гладна или неспокойна.

И ние сме така,като види баща си ,всеедно слънцето вижда!Аз съм само за яденето после. Joy

# 158
  • Варна
Зарад писъци и ревове тази вечер стигнахме чак до педката. И тя измисли че е от ухо.Изми си ръцете май , щото не намери отговор. Каза че зъбче на 4 месеца не можело да избие. newsm78 Та в 7 часа търсихме УНГ лекар.Той го прегледа и каза че не е ухо. И така излиза че детето си е здраво, обаче нещо го боли. Успокоих се като го прегледаха лекари, но според мене причина си остават зъбите. Щом като го мажа с Калгел се успокоява за малко, значи са те. Никози, ти какво ще кажеш за зъбките? Може ли да са те ,без зачервяване и подуване? И да избият на 4 месеца.И напиши ми моля те какво е сиропчето, да си го издействам за подобни ситуации.

# 159
  • Бургас
Пуки Hug много лошо така.
Дано не се задържи дълго това състояние,че все ще ти е на мисъл Hug

Никозииии  Heart Eyes

Капучинко сори ,ама утре снимки,че милия нещо го домързя тая вечер.
За веселието с тати при нас е на настроения.
Понякога е страшно доволна да го види и да си "говорят"двамката,
а друг път хич не го иска и той се цупи,ама тя е Шефа Wink

Мананче аз та Обичам бе Heart Eyes Grinning

И понеже нямам грам силици вече ви целувам
и ви пожелавам спокойна и лека нощ  smile3524 newsm46

# 160
Здравейте милички... Hug

Честит Рожден Ден Софко....  bouquet...Пожелавам ти неописуемо щастие, 
         завидно здраве и безкрайна любов....

Ние се прибрахме ,може да се каже-преди малко в 7:30ч.... Laughing   Голяма разходка,голямо въртене... Излезнахме в 11 с колата,прибрахме се да се наядем в 14ч. и да вземем количката и пак хукнахме, после към 17ч. пак с пауза за кърмене и преобличане и пак навън... Whistling..е няма такова густо. И ние тук се събираме по много майки 10-12 и в нашия малък град задръстваме заведенията и улиците... hahaha...
   Утре при нас има Международен кукерски фестивал и днес беше откриването и е много весело...пък и времето е с нас. Малката спи навсякъде-кола,количка-много е доволна, а мама направо се разглобява...тази зима ще си я избием сега...

Пуки и аз вярвам, че са нахалните зъбки... Hug...и ние се тормозим с тях...

Айде да отиваме да се къпем, че героите са уморени. А аз ще стягам и багаж, че в неделя рано сутринта заминаваме всички в София, че съм на конференция от работата ми, пък и да направим Меги столичанка   Laughing... Crazy

# 161
Цитат
Щом като го мажа с Калгел се успокоява за малко, значи са те. Никози, ти какво ще кажеш за зъбките? Може ли да са те ,без зачервяване и подуване? И да избият на 4 месеца.И напиши ми моля те какво е сиропчето, да си го издействам за подобни ситуации.
Пуки, може да са зъбките , разбира се.На баткото  първото зъбче се появи  в 4 месец.Не искам да те отчайвам  обаче  този период може да продължи дългоооооооооо  време  преди да пробие зъба . Търпение  му е майката Mr. GreenРецептата ти я написах, не  казвам ,че това е най -правилния начин  за реакция  от страна  на родителя ,но за мен беше .

Манана, дрешките са чудни и аз чакам  моя колет с нетърпение.

# 162
Здравейте хайде и аз да се разпиша в темата преди да е свършила.Прочетох че е имало и среща в Пловдив,но като не смогвам да чета в темата и не знаех........
Честит рожден ден Софко !!!!!!! Здраве и щастие!

# 163
  • Варна
 newsm51 Tada Софко, малко късничко, но все пак Честит Рожден Ден! Всичко хубаво ти желая!

Май всички сме приятно "разглобени" от разходки днес... пък за утре какво ни мисли Капучинка, но утре за това! Wink

Цитат
... във форума от две години и половина и че нямам намерение да го напускам/тук имам много приятели не само в тази тема/, а просто да не правя компромиси със себе си заради 2-3 комплексирани дами.Да си я държат темата, има хиляди други теми.

Крисси, винаги е хубаво да срещаш нови приятели. Ти нали нямаше да пишеш...обърка ли се нещо?

Еличка_мама и Съни... Hug   bouquet

Алис, благодаря за отговора. Много изчерпателен и ясен!  Hug

# 164
Алис и аз благодаря за всички разяснения около размразяването... много и се чудих на таз тиква... дали да не пускам замразените кубчета във вода, или да чакам да се разкашка, пък чак тогава... в чудо се видях... аз отсега съм почнала да разпитвам за домашни пилета, зайци, пуйки та да се снабдя за в бъдеще, когато стигнем до месните пюрета... даже се чудя дали да си взема и агнешко Simple Smile тук един комшия около гергьовден вади агънцата... та ако му изостане някое може и да купим, че той малко спекулира преди и на празника, а след това се чуди къде да шитне изостаналите Simple Smile
телешко си имам вече, а свинскоооо... не знам, него май ще го купувам направо на пюрета Simple Smile
Алис имам чувството, че много още ще те тормозим по този въпрос...
Неди чакаме снимчици да знаеш:)
Манянка наистина дрешките са супер... и аз го бях харесала това бялото гащеризонче, ама само заради него поръчка не ми се правеше Simple Smile Малчуганите ще има да събират погледите на малките дами Simple Smile
Алекс също е на периоди, що се отнася до контактите с баща й... Общо взето, когато е много нервна той рядко може да я успокои. Предполагам , че това се дължи на факта, че аз съм я опозала вече и и знам "номерата" Simple Smile Но малката е "разговорлива" и много общуват  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт