Отговори
# 165
Айде добър вечер и от мен.
Ел, страхотна темичка-благодаря!   bouquet

Здравейте мами , като гледам  колко много сте изписали , няма да мога да го прочета три дни... НА мен все НЕ МИ СТИГА ВРЕМЕТО.
Моя син също прави един режим , не лош. Ляга в 22;30 и става в 6... пак доволно Simple Smile Успявам да си поспа. Днеска гледам пече слънце мисля да се поразходя.
Не знам , но хич не иска да заспива на ръце .... ако му се доспи  и иска да е на леглото или на столчето. Хванеш ли го да го полюшкаш и край ревееее... а пък таткото все мрънкаше ,че като го държа на ръце , ще го науча да е на ръце... май не успях Simple Smile хи хи хи
Оф, sisilis, аз си мислех че сме само ние така.  Simple Smile От известно време не заспива на ръце (въпреки че татко му го беше научил така, да го приспива пред телевизора), даже като го гушна когато му се спи ми се цупи и започва да реве. И през деня започна да си иска да си е в леглото, когато му се доспи и не сме навън, а вечер като се нахрани, слагам го в леглото му, завърта си главичката няколко пъти да си намери удобна страна и заспива. Днес като му се приспа към 18 часа, пак не искаше да го гушкам, сложих го на дивана и легнах до него и доста бързо заспа. Така беше и в шезлонга по-рано днес, само че доста по бавно се успива като не си е в собственото легло.
Принципно съм много доволна от режима който си създаде, само се чудя, какво да правя като се наложи да пътуваме някъде с преспиване. Да му взимам количката или да му купя преносима кошара?  newsm78

# 166
Добро утро! Защо така не пишете? Много неприятно се получи - кой сърдит, кой не, темата съвсем опустя.

Питахте как реагира мъжът ми на Вероника - стори му се много малка, беше доста шашнат. В първия ммент не посмя да я поеме. На снимките му изглеждала по-голяма и пухкава. Тя самата го посрещна с беззъба усмивка, направо си беше любов от пръв поглед. Излишно се притеснявах, че ще плаче от него.
Ето и моите покупки от редута http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339228&pid=10429727
Подаръците са куфар на колелца (не е кой знае какво, но не е лош) и чаши за ракия или уиски, не знам точно за какво се водят. Обаче забравих да ги снимам.

Редактирах, че не се виждаха снимките.

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 10:53 от Клото

# 167
  • Бургас
Кло много са хубави нещичата.
Ще се фръцка Викито ,а и батко и покрай нея Laughing

Галаксе
честит ви 4-ти месец със закъснение Blush  bouquet
Ама от хайманосване и уличанстване опуснах някои неща  Hug

В тоя ред на мисли:
честит 3-ти месец на малката прланинарка и сладурка Евка
и готината и щура мама Шики   love001

честит 4-ти месец на мъничкият Момо
и търпящата го и угащждаща му мама Тони smile3525

Гери голяма гъзария е тая играчка Peace

Алекс
голям купон ще е при вас,да снимаш и ние да погледаме Кукери photo

Днес при нас е хубаво времето и мисля пак да похойкаме,но  след обяд,че Никол сега
спинка.Приятен слънчев и усмихнат ден момичетаааааааааааа newsm44

Тедииииии
wavey

# 168
Здравейте, момичета!
Страхотни покупки сте си направили, бравос!
Кло, честит ви татко Party
Гери, ама много джиджана тая джаджа бе Party май не само Дея ще й се радва Crazy
Приятни разходки момичета Hug

# 169
Добро утро спящи красавици и бебчета.... Laughing Hug

Къде се губите, спите ли ,по разходки ли сте вече.... newsm78опустя ни темата,айде малко активност.... Laughing

Клото дрешките са наистина страхотни, а малката сладуранка добре се е държала с тати й...
  mini_minimoi вземи си кошарка-те стават и за игра и за спане,ще ти е нужна като започнем да разпръсваме играчки....ние от сега имаме една кошница дрънкалки и пеещи..пък нататък  малеееее... ooooh!
   Аз сега ще стегна багажа на малкото, направих списък, ама мисля нарочно нещо да забравя... тъкмо да  се сдобие със софийски принадлежности... Crazy   Ако се сещате нещо крайно необходимо напомняйт... Laughing

# 170
  • Бургас
Ние се прибрахме,че нещо почна да духа Sad
сега ще мързелуваме Grinning
Днес Никол яде пюре от банан и е очарована,надаваше недоволен вой,
докато дам следващата лъжичка feeding Laughing

Сед малко се хващам малко да пооправя апартаментъ,че все не стигам до там Blush
Следват малко wash hang newsm79 1dishes и  food002

Целувки  love001

# 171
Кло, темата опустя сега щот' мъжете са си вкъщи и мамите се въртят покрай тях  Wink В този ред на мисли... честит ти завърнал се мъж!   bouquet Много е мила вашата история, сигурно е копнеел да ви види, сега ще е много по-лесно на всички ви!

Неди, снимай как малкото беззъбо човече яде пюре! Аз смятам да направя клипче на първите опити на Макс Heart Eyes И естествено, много снимки!

Алис, голямо благодаря на теб за професионалните съвети за размразяването! Много те обичам, да пишеш, ей!  Hug

Ако ви кажа днес варненските мами къде саааа..... ама няма.... те като се върнат сами ще си кажат... и покажат  Party

# 172
Здравейтеее Simple Smile
И ние щастливо завърнали се от разходка Simple Smile
Днес татито ни беше на работа и аз се разбрах с едни колежки от университета да обходим пак Борисовата Simple Smile
Аз запалих количката от нас, метнах се на парашутката и благополучко стигнахме до Борисовата, 1 час преди срещата... нарочно, за да направим няколко кръгчета сами, да не изморим после каките Simple Smile Слушалките пак в ушите и газ Simple Smile Полсе ядохме и пак обиколки, вече в компания Simple Smile Видяхме Мариелка (Енигма), която беше с татито та не им досайдахме Simple Smile
След като изпратих приятелките пак видяхме Ангелчо с родители и те направихме едно кръгче, а псле аз запалих количката към плиска да ходим да вземем татко то работа... или по-точно да ни прибере най-после от скиторене Simple Smile
Днес сигурно в Заимов е било голям купон, като се върнат мамите, ще разказват Simple Smile
Гале аз щях да те питам за бибите-чесалки.... от къде в англия ги купуваш? само по нета ли става? в Boots дали ги има? Една колежка ще ходи на шопинг и ме пита дали искам нещо, а аз понеже не можах да се вреда (щото нали съм заблеена) в тези, които ти купи Simple Smile Мерси много предварително...  Hug
Йоанка да не са се натоварили до Балчик или Калиакра варненските дружина?
Все още чакам снимки от Пловдив и Неди! Русеее вие като излизате не се ли снимате?
Айде ще се мятам на ютията, че дрехите на малката ме чакат вече 2-ри ден  Embarassed Blush

# 173
  • Бургас
Ей сега имаше курс как се свалят снимки и ето от срещичката ни:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339363

А ето и малко снички на мойто чаве и аз в цял ръст да ми видите "тЕнката"снага Laughing
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=307350&pid=10435847

# 174
Ей, Неди пу-пу голяма е красавица твойта щерка! А майка и е страхотна,за снагата....повечето още сме така.Възхищавам се на майките ,които вече се възстановиха.
 ....секса ли ни е малко ,яденето ли ни е много ,не знам Mr. Green

# 175
Eй, Бургас, супер сте! Simple Smile И с бирички в ръка! Точно както трябва. Simple Smile Само следващия път повече снимки, че повече да ви гледаме.
Неди, Никол много руса и красива и като че ли прилича на майка си.

Аз днес съм изморена, но много, много доволна. Организирахме си пикник извън Варна и си изкарахме чудесно. Поне аз де. Simple Smile
Ако ви се разглеждат снимки, ето ги: http://picasaweb.google.com/prikazka/NwAXsF# Дано скоро времето даде възможност да повторим заниманието. Simple Smile

Голямата софийска сбирка като приключи чакаме отчет и снимки. Simple Smile

# 176
  • Бургас
Мерси  Blush
Никози при мен яденето е в повечко душа,
ама аз съм сладокусна та не се лищавам Blush

Капучино и аз искаааааааааааааам такааааааааааааааааааааа Grinning
Това ми е любимо,ама не сме хиодили на пикник от 2години Sad
Много сте готини  и Ловци и Рибари Laughing
Котето амаза ли някоя мръвка Grinning

Фийл права беше че ще ни се прииска да сме там и ние Simple Smile

# 177
Недиииииии, ама това момиче със зеленото яке се казва Мария, нали? Мн поздрави да и пратиш. Снимките са чудесни, браво.  Simple Smile

# 178
Ехххххххххххххх
снимките са страхооооотнииииииииииии Simple Smile сигурно сте си изкарали страхотно Simple Smile
Искам и ааааааааааааз  Crossing Arms
Ние май също ще си имаме зъбче/та... тези дни малката слюноотделя доста обилно, а толкова нервна и само си джвака юмруците и то така ожесточено, че ако имаше дори едно зъбче със сигурност щеше да се окървави  Sad
а октомврийки 2009 са вече около 30 Simple Smile май доста мами ще има Simple Smile

# 179
Днес деня беше просто прекрасен!
Видели сте предполагам сникмките от пикника Wink .Сега съм ужасно уморена и много доволна! Евичка също. Само ме притеснява факта, че напоследък си развали перфектния режим и започна да ме буди през ноща на час и половина, два... ooooh! А така хубаво се беше наместила да спи по 9 часа. И мама се наспивашеееееее, но това хубаво време явно отмина. Но аз съм оптимист, мисля си, че режима и се развали откакто започнах да я храня на на 1.1/2часа. Нали беше наддала много малко миналия месец. После това голямо пътуване което и спретнахме и малко и се пообърка житейската схема. Надявам се близките седмици да си влезе пак в час.
Неди бебуната ти е страхотна мацка! Софиянкиииииии, много ме кефите! Действайте по-често с фотото и сбирките.  

Общи условия

Активация на акаунт