Отговори
# 180
малеее ма той форума наистна много опустял.в тази връзка ми хрумна ето това :

октомврийчето на слънце сладко дреме ,а майка му за форум няма време

искам да питам Галето или някой друг,ако е информиран как ще получим бибите,как ще плащаме изобщо как стоят нещата?

# 181
Хайде да се включим и ние преди лягане Simple Smile
За какви биби говорите аз все се каня да питам, моите на последък каквото докопат и в устата, включително и плюените дрънкалки на Чико, и по тази причина на 3-4 дни ги пера Simple Smile та имам гризанки на Нук, биби каучукови на Чико, биби Авент (по два броя) и им ги стерилизирам всеки ден и все още не съм ги сменила тези от както са се родили, а на опаковката пише от 0 до 3 месеца, според вас трябва ли да се сменят вече? Хайде лека нощ, че май много ви занимавам с моите глупости Wink
Ето малко снимчици и от нас http://www.album.bg/illyibebetata/

# 182
illym аз смених бибата на малката като беше на около 2 месеца... а аз да си призная не я стелизирам всеки ден... предимно я измивам с гореща вода... Предполагам, че трябва вече да се сменят, защото при толкова честа стерилизация се захабяват, а и май на самите биби пише да се сменят на месец или 2  newsm78
Ама са големи сладури двамата бузаниии да ги нацелуваш от мен!
Лиянка много е готино заглавието Simple Smile
айде момичета лека и спокойна нощ от мен, аз се мятам на ютията Simple Smile  Hug Whistling

# 183
Elichka_mama благодаря ти Hug аз за това и си зададох въпроса с риск някой да ме нахока и по тази причина имам по 3 биберона на бебе, не че много ги търсят Simple Smile обикновенно ги лапат и веднага ги изплюват, НО на последък се научиха да си лапат ръцете и в чудо се видях, за това и им давам гризанките, имам и едни на Нуби (леля ми им ги подари) и "ключове" за гризане, но ръчичката си е ръчика Simple Smile Хайде лека нощ от нас Simple Smile

# 184
Здравейте и от мен. Аз имах прекрасни петък вечер и събота. Вчера бяхме на кръчма-клуб, където забиваха "Биг мама скендъл" и гост им беше Наско от БТР. Зад нас имаше ръчка за наливане на жива бира и много мезета  Mr. Green Лошото беше, че аз бях в случая шофьора  Sad
Днес бях в Пловдив. Пловдивчанки рпрез цялото време се оглеждах за някоя от вас, обаче то беше лудница  Crazy Все едно целия град се беше изсипал на центъра и толкова колички и бебета имаше  Grinning Много сте хубаве да знаете  Hug
Никози много съжалявам, че едва сега прочетох съобщението  Sad Но пък Пловдив не е далече от София, а аз съм си щура  Crazy Най-много да ви запозная и с януарки 2007 някой делничен ден  Grinning А може и с някоя софийска октомврийка 2008, ако ми се навие на щурата глава  Mr. Green
От Пловдив се прибрахме освен с много подаръци за децата и с прекрасен Асеновградски мавруд (домашно производство) и смокинова ракия, която аз обаче няма да опитам.
Цеци май има горно зъбче  Rolling Eyes Поне свекърва ми каза, че като му мазала венеца с панадол, че плачел, при горните предни зъбчета я драскало на пръста. Утре ще проверя и току виж сме се кандидатирали за най-рано поникнало зъбче  Rolling Eyes
Неди и от снимките ти лъха позитивизъм  Heart Eyes
Варна завидех ви за морето отново  Twisted Evil Явно добре си прекарвате, но хубаво щеше да е да сте всички задружни.
За смяната на бибката - нашите са три и вече незнам коя кога  ooooh! Отдавна спрях да стерилизирам. Е днес ми се наложи, че възнамерявам да замразя кърма, а там не бих рискувала  Naughty
Кло сигурно е бил вълшебен миг, когато тате е поел малката буболечка  Simple Smile Можеш ли да снимаш куфара, че и аз го чакам  Praynig Чашите са страхотни и се ядосах на мойто мъж, че каза не за стъкларии  Crossing Arms Но пък има още мегдан за поръчки  Twisted Evil

# 185
# 186
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile
Ох, какво е гадно навън времетоооо, днес май ще си останем затворени вкъщи Sad
Елиии, къде гладиш по нощите бе душа  Hug И на мен ми стоят една пералня дрешки за гладене, пък то стана време втора да пускам  ooooh! Сраммм, гардероба на малкия се опразни  Laughing
Шики, Денислав си върна храненето в 2 часа. И това стана май точно преди седмица, а Ева е една седмица по-малка от него, та си мисля дали не е пак някакъв период  newsm78 А дано е така, че съм като парцал вече!  При нас стана още по-зле - сега като почне да яде в 5 сутринта и не пуска гърдата докато станем  Sad Ако се опитам да се измъкна, почва да мрънка, направо незнам какво му стана на това дете Sad
На всичкото отгоре вчера през деня ми отказваше да яде. До 17 часа беше изцокал не повече от 100гр.Май прави т. нар. Кърмаческа стачка ипрез нощта си наваксва.
Уф, много трудно това хранене бееее. Все си мислех че досега ще са се оправили нещата, ама все нещо ново изскача. Направо вече нямам търпение да минат още месец-два и да почна лека полека да го отбивам. Хубаво-лошо-това е. То на човек не приличам вече, пък не се и чувствам така  Sad
Варненки, как ви завиждам за моренецето  Sad Ама вие си знаете де  Wink
Иринка, кой трепеш така безмилостно  Laughing
Фийлче  Hug много те обичам, да знайш  Hug

# 187
Добро утро!!!

Сега си говоря с една приятелка от Бургас, на която момиченцето е на една годинка. Едва този уикенд успяла да се наспи, тъй като оставила малката при баба си и дядо си. Simple Smile Чак ми настръхна косата като си помисля колко време има до моето наспиване в такъв случай. Simple Smile Това по повод на безсъните нощи или по-точно на спането на пресекулки. През два часа. През два часа. Като по часовник.

Маняна, то ние на едно езереце правихме пикника, не на морето. А по повод:
Цитат
Явно добре си прекарвате, но хубаво щеше да е да сте всички задружни
  - права си. Хубаво щеше да е всички да сме задружни, но не се получава, тъй че хайде стига, а? Който е поискал е намерил начин да се присъедини към разходките. Който не е искал си е потърсил причини и виновни няма да се почувстваме.

Ехх...днес няма да става за навън. Ама честно казано съм малко облекчена, че много нанагоре ми дойдоха разходките тия дни. Малко почивка и филми семейно. Simple Smile

# 188
  • Бургас
illym аз не стерилизарам от 2месеца вече само мия.
Биби имаме 5бр,но Никол е влюбена в 2бр и общо взето сам с тях.
А как се оправяш и с двамата сладури newsm78
Аз се уморявам на моменти сама с Никол,която е кротушка по принцип.

Сисилия срам не срам аз вече вгаля само по естетически причини Blush
И така си спестявам доста Simple Smile

Мананче
супер за излизането и ощ по супер за хубавата разходка Hug

Ками наистина е Мария GrinningКато се видим ще я поздравя Grinning

Честита  половин годинка на първото ни бебче Калоян и неговата мама Hug  bouquet

# 189
  • Варна

Варна завидех ви за морето отново  Twisted Evil Явно добре си прекарвате, но хубаво щеше да е да сте всички задружни.

Ми ний сме задружни, manana! Какво те притеснява?! Нали виждаш, че всеки ден сме заедно, пием си вино, бира, разменяме се децата,  забавляваме се, плачем заедно, празнуваме рожденни дни, мъжете ни си общуват, помагат си - поправят бойлери и носят доставки на другите мами... какво по голямо задружие от това?! Да, извинявай, това не е само задружие - ТОВА Е ПРИЯТЕЛСТВО, такова приятелство от пръв поглед (или първа среща)!  Wink

Ако имаш в предвид другите мами варненки (мисля, че само за една става въпрос, а не всички други), то те не желаят да идват, не че ние не сме искали! Тази "една" варненка сме я канили много пъти, аз лично два пъти... Така си постели килима, че вече няма да я поканим! Да е жива и здрава, но насила нещата не се получават.. мисля, че ще се съгласиш. Хайде стига вече с намеците - по - директна няма да бъда! Peace

Та, да попитам искате ли да пуснем анкета за захранването - кой кога смята да захранва или вече е захранил?

# 190
Добро утро Simple Smile Ние се пренесохме, сега и ако успея да подредя ще е хубаво. Още не ми е дошла спалнята, което е кофти, но ми я обещаха за след няколко дена. Сега ме очаква голямо чистене и подреждане. Добре, че дребното е при нашите по цял ден иначе сигурно щях да се побъркам. Не съм чела, но ще се опитам да наваксам Simple Smile

# 191
Добро утро и от мен Simple Smile
Сиска ще гладя по нощите кат' съм инат  Joy Вчера Сашо ме беше яко ядосал с непрестанното подпитване "А кога ще изгладиш дрешките на малката".... аз нали съм си рак, та веднага ударих задна и вървях на въпреки  Laughing та той като си легна почнах да гладя  hahaha
А що да е лошо времето? тук такова слънчице печееее, гот... след малко ще изведа госпожицата на разходка, само да простра нейната пералня и да пусна една наша... (покрай разходките малко занемарих домакинството  Embarassed Blush
Манянка  аз веднага ти се връзвам да знаеш... аз съм от типа "г.з път да види" и само се чудя къде да дръпна  Sunglasses а сме и на път  Whistling
другооооо........ newsm78 ам съм изветрЕлаааааааааааааа не е истина  hahaha
аааа Ренка как беше във Варна? Разходихте ли се из морската? а край морето? сигурно е било адски гооот  Hug
Капучинооо аз пък съм яко мазохист... искам още  hahaha как прозвуча  Joy Дай ми на мен парк, компания и движение Simple Smile А и мъжо вчера ме похвали, че съм смъкнала малко от дупето  newsm44 нЕма такъв кеф.... цяла вечер съм се фръцкала  smile3532 а ако не ме беше яд зарад гладенето щях съвсем да летя Simple Smile
Ама раците сме си такива, няма пълно щастие за нас Simple Smile все за нещо трябва да се ядосваме Simple Smile
И накрая:
Честита половин годинка на малкия Калоян и на цялото семейство  Hug  bouquet Heart Eyes
жалко че не успяхме да пуснем новата тема... е нищо де може с малко модифицирано заглавие пак да я пуснем  Wink

# 192
Мими успяхте все пак да се измъкнете от нахалниците, а? Хубаво, че се преместихте... колкото и работа да те чака, поне няма да си постоянно под напрежение какво ще измислят онези ненормални хазяи! А за леглото да те питам... вие френско ли си поръчахте? май за тях говореше  newsm78 Я ако е от това да кажеш после дали си доволна... че аз ще забравя да те питам пак по-късно... ако ти запомниш да ми кажеш  Wink
Тя май и Съни е с такова легло... ще взема като местя малката в детската стая да я оборудвам със спалнята ни, а ние да си вземем ново легло  Joy
Айде отивам да простирам, че следващото пране чака  Confused
Ел аз съм ЗА анкета... макар че аз лично едва ли ще мога да отговоря еднозначно Simple Smile

# 193
  • Пловдив
Добро утро и от нас!

Манана, ако знаех че ще идваш и аз щях да се оглеждам, обаче с това хубаво време наистина беше лудница. Хайде хващайте се с Еличка и някой друг навит, ако има и пристигайте.

Днес при нас напече и пак ще хойкаме.

Варненки,браво, само така.

Мимисофия, успешно подреждане.

# 194
  • Варна

Честита половин годинка на малкия Калоян и на цялото семейство  Hug  bouquet Heart Eyes
жалко че не успяхме да пуснем новата тема... е нищо де може с малко модифицирано заглавие пак да я пуснем  Wink

Еличка
, добре че ме подсети.. някой беше писал и преди за това, но се отплеснах и забравих да отговоря. Та, тази тема щеше да е със заглавието за Калоянчо, но се оказа прекалено дълго и излизаше само до средата!  newsm78 Ако може някой да го промени и скъси по някакъв начин - го сменям веднага!

Алис, ставаш моя съветник! Имам дилема и се надявам за съвет!
Като трябваше да захранвам Вали, някой ми беше дал едни лакмусови лентички и с тях проверявах дали в плодовете и зеленчуците има нитрати. За съжаление никакъв спомен от кой ги имах. Обикалях тук варненските аптеки, но никъде нямат, а в една аптека ми предложиха други, но те нямаха индикация за нитрати! Педито каза, че евентуално може в ХЕИ да имат .... но как да ида там и да ги питам кой им е доставчика или да си купя от тях?! Ти можеш ли да дадеш някаква информация, идея от къде да търся?! Побърках се с тея лакмуси - варненки ми викат Ели - лакмуса вече!  hahaha

Elichka_mama благодаря ти Hug аз за това и си зададох въпроса с риск някой да ме нахока и по тази причина имам по 3 биберона на бебе, не че много ги търсят Simple Smile обикновенно ги лапат и веднага ги изплюват, НО на последък се научиха да си лапат ръцете и в чудо се видях, за това и им давам гризанките, имам и едни на Нуби (леля ми им ги подари) и "ключове" за гризане, но ръчичката си е ръчика Simple Smile Хайде лека нощ от нас Simple Smile

Илим, големи сладури си имаш. Видях те и като бременна - много си хубава!   bouquet
И аз давам гризанки, Красун си ги хваща вече сам. Ръцете няма как, това е като импулс, сърби ги душиците и първото е да си натъпчат ръцете в устата. Ще отмине!

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 11:10 от El Magnifiko

Общи условия

Активация на акаунт