Отговори
# 195
Nedialka_81  Hug ами какво да ти кажа, в началото Crazy ама само малко докато свикана, ние сме сами с таткото в смисъл както повечето от вас прдполагам, на нас няма кой да ни помага Simple Smile Майка ми от време на време, ама жената работи и то никак не й е лека работата, че да я занимавам нас Simple Smile Ох как ви завижам буквално за разходките Simple Smile ние с таткото обикновено сами се шматкаме из улиците, колкото мами засякох с количките (с изключение на няколко близнашки мами, които познавам добре и една съседка, с които за жалост все не можем да се засечем) аз като им се усмихна ми правят една кисела физеономия сякаш съм прокажена и се отказах да опитвам да си общувам   newsm78 newsm34 Хайде за седа ви оставям, че имам да  1ironing wash hang Simple Smile

# 196
Ел, а така
Радост за ОКТОМВРИЙСКАТА дружинка, талисманчето ни е на половин годинка!

# 197
Днес явно ще завзема темата Simple Smile
ние излезнахме за малко ама взе да духа Sad и малката се размрънка да яде... та се прибрахме набързо..
Та аз най-после се сетих да ви питам, за нещо за което се каня от много време... предполагам мамите с опит ще могат да помогнат Simple Smile
Става дума за зрението на малката Simple Smile Та татито е далекоглед и има астигматизъм ( newsm78 леле тоз правопис...), майка ми и брат ми пък са късогледи също с астигматизъм...
Чудя се кога ще е хубаво да заведа малката на очен лекар... предполагам, че възможно най-рано е хубаво да се намери ако има проблем... но мисля, че е прееекалено малка... има ли някоя мама с опит да каже?
аз мисля да питам нашата педи, кога е хубаво да стане това, но сме при нея на 11-ти... ще споделя какво е казала, но ми се искаше да чуя при вас как е протекло ако сте се сблъсквали с това  newsm78 Благодаря предварително  Hug   bouquet

# 198
  • Бургас
Еличка аз за офталмолога четох,че е хубаво като станат на 6м и да ги прегледа Peace
И аз съм Раче ,ама и Николай и той та смятай какъв инат е у нас Joy
И аз залитам от инат само и само да е на мойта пък Grinning

illym не ти се случва само на теб това отношение.
И аз като се разминавам все се усмихвам/то аз си се хиля постоянно/
но много рядко ми отвръщат с усмивка майките Sad
Сякаш ще им искам нещо.
Но добре,че има и сладурани дето са контактни,като дружките дегто пихме биричка.
С Мимито се запознахме в един стууууд,само двете бутахме и се заприказвахме.
С едно от другите момичета се заговорихмедокато аз чаках дружките и се оказа,че даже живее в нашеят блок,но друг вход Grinning
И сега винаги си се търсим или по скайп,или по тел. да се уговорим за хайманосване Grinning

Мими дано вече сте уцелили с най-свестните хазай и комшии Peace

# 199
Nedialka_81 и при мен е така аз съм любезна и се усмихвам на всеки, а може би не трябва защото май не го заслужават Simple Smile
ООО за офталмолог и аз се замислям и двамата с таткото имаме проблеми с очите, но то нашата лична лекарка за ортопед не ми даде талон като помолих и ми каза, че към 4 тия - 5 тия месец се ходело и тогава щяла да ми даде  Shocked а камо ли за друго...

# 200
Здравейте, момичета!
Аз съм притеснена, малкият ака няква слуз дето мирише много странно Cry Обадих се на педката и ми каза да му дам Ентерол и някво друго дет му забравих името... Дано се оправи бързо детенце Praynig Офффффф, аз от баткото съм се наплашила с това разстройство, чак тръпки ме побиват, като се сетя Tired Иначе пък си е весело детето, то поне това ме успокоява малко... Много разхвърляно пиша, извинете ooooh!
А, и аз така ходя и се усмихвам на другите майчета, пък те или се обръщат на другата страна, или нищо Crossing Arms Е много е тъпо, защото гледаш всичките сами се разхождат пък се правят на недостъпни, егати. Сигурно искат да останат насаме със себе си Laughing Затова аз мъкна баткото с мен, щото иначе сама ще си говоря и хората ще си кажат, абе хубаво момиче, ама не е в ред Crazy
Варненки, сладурки сте големи Hug
Ало, София много сте готини!  Hug

# 201
Тедико дано скоро се оправи акото... многое гадно така... а тя педи само по твоето описание ли предписа лекарствата?  newsm78 Аз си мислих, че трябва изследвания... не че знам ентерол какво е де...  Embarassed много съм зле в това отношение...
А за майките из парковете... ми има и готини, които се усмихват има и такива дет са по-затворени... Simple Smile аз примерно понякога аха да се усмихна и ме досрамява и поглеждам надолу... както ти казваш Неди, все едно ще й искам нещо и се притеснявам Sad Аз съм по срамежлива в контактите с непознати та може и от това да е Simple Smile

# 202
Хаха, болна тема ми е това с майките темерутки...
Тука в любимата ми близка градинка се знаем с всички по- редовни, и те винаги са мили, приказливи, отзивчиви, усмихнати, обаче има едни няколко гадни американски маменца, дето ги наричам като женски кучета, щото са ужасни, правят ми някакъв игнор заради акцента предполагам, опитвала съм се да общувам с тях, защото децата им са симпатични и близки по възраст с Данни- е не става... което ми е странно- аз проблем с общуването никога не съм имала никъде...  newsm78... накрая започнах и аз да им се надувам и да отстранявам Данни от техните деца, щото не съм свикнала да съм невидима  Crossing Arms... няма да пострада толкова от неиграенето с тях... Иначе редовно като сме навън или в магазина се хиля като зелка и питам и разпитвам абсолютно непознати родители с малки дечица на колко месеца са, колко тежат и всякакви подробности, ако обстоятелствата позволяват... понякога се ограничавам само с месеците и кратък коментар, че е страхотно бебето  Crazy Stop...

В БГ като си бяхме за месец- всички мамета по градинките бяха много симпатични, но Данни се скъсваше да реве тогаз за щяло и нещяло- не можеше да ходи сам, не искаше в количката, не искаше да го държа прав- искаше да си играе седнал на земята, а то беше ноември та... май ни беше излязло име... Навън разни случайни баби ни се радваха, както и в САЩ, а веднъж отивайки за хлебец в близкия до блока ми магазин- една групичка квартални пияндета предлагаха помощ за количката, която аз категорично им отказах, но жеста се помни все пак (4 стъпала имаше, което е нищо в сравнение с 3те етажа и подлезите, които преодолявах всеки ден по няколко пъти)...

Вчера с малката се мотках из близкия мол, и госпожицата се кикотеше на напълно непознати хора- стига и само да я заприказва някой и тя е готова нахилена тиквичка, за разлика от брат си, който и до момента реве на непознати и се крие... Купих им невероятно красиво илюстрирана книга с класически детски приказки и още се радвам на книгата...

Това е отчета от мен за днес!

П.П. Вики днес спа от 10 вечерта до 6 сутринта, налапа се и продължава да спи, а аз съм свежа както никога!!!
Определено с Вики ми е много по- лесно... Капучино, с Данни май започнах да се понаспивам малко повече към годинка и половина, но той беше и е много тежък случай със спането- на 1 годинка ми се будеше средно 5 пъти за една нощ... Колко са различни децата само... Дори бях убедена, че такова нещо, като спящо цяла нощ дете няма, и че родителите на такива деца са лъжци  Joy...

# 203
  • Бургас
Софко ей твойте постове са винаги с комични ситуации
/то на мен ми е смешно,а не теб сигурно не ти е било чак толкоз/

Теди дано ви се оправи акото ,че така само ти е на мисъл и се притесняваш Hug

Ели я почвай да се хилиш и ти като зелка Joy

# 204
Елиса умишлено пропуснах предходния ти пост. Ще пропусна да отговоря и на сега зададения към мен въпрос  Simple Smile Аз констатирам и не се притеснявам Grinning А твойто малко като гузен негонен бяга  Wink
Довечера отивам с баткото да празнуваме Втори Общософийски Януарски Рожден Ден, където ще видя много приятелки, а баткото ни много приятелчета  Heart Eyes
Надявам се в януарската темада имам повод със същата радост и гордост да кажа това за първия рожден ден на Цеци  Simple Smile
Ели това за Пловдив наистина може да го измислиме - само НОИ да преведат к`вото е необходимо Rolling Eyes
ТЕдико ти да си яла нещо, което да му раздразни стомаха? Колко често ака? Мисля си, че е по-добре да вземеш един памперс и да отидеш утре при педито с него. Другия вариант е да купиш от аптека стерилно контейнерче за фецес, да събереш материал и да  й искаш направо направление за изследване на памперс съдържимото  Peace

# 205
  • София
Хей, здравейте!
Позагубих се тези дни, но и ние поскитахме доста в хубавите дни.
Нещо не можах д анамеря снимките от софийската среща назад в темата, но ще потърся още. Надявам се и ние скоро да се присъединим.
Има ли някоя мама, която се разхожда из Бъкстон?

Иначе Влади е добре, спазва си някакъв режим, който с повечето разходки малко се наруши, но като цяло го спазва. Беше започнал да пропуска нощем да се буди да яде, но от няколко дена си яде стабилно и в 3 ч. и в 6 ч. през нощта.
А иначе и аз със Соня започнах да се наспивам като хората след годинката. Ние точно за първия й рожден ден се нанесохме в нов апартамент и я отделихме д аспи сама. 10-тина дена ставах по Н брой пъти през нощта, но после като свикна си спеше чудесно в стаята.

Хайде приятна почивка и отивам да чета назад в темата.

# 206
  • Бургас
Мананче цАлувки на вече гООООлемите човечета Heart Eyes
И да ни разкажеш как сте изкарали после Hug

Рени влез направо в албума от първата страница и ще ги откриеш Peace
Много  ехубаво ,че Влади е добре надявам се и Сони бонбони да помага,
или се глези покрай дребното човече Heart Eyes

# 207
  • Бургас
Малееееееее срам и позор за мене ooooh!
Ма как можах да опусна да разгледам Пловдивските снимки и чак сега ги виждам ooooh!
Попраих са и направо съм очаравана от сладост и хубост Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И Близначето ни там и кака му,и Златото,и Вики,и Бобчо,и малката дама Алекс Hug Hug Hug Hug
Оффффффффф и аз ша са мятам на влака и идвам в Пловдив да са фръцкам с вас.

# 208
  • Варна
Елиса умишлено пропуснах предходния ти пост. Ще пропусна да отговоря и на сега зададения към мен въпрос  Simple Smile Аз констатирам и не се притеснявам Grinning А твойто малко като гузен негонен бяга  Wink
Конкретно към теб, като ще помоля никой друг от момичета, които не са засегнати  да не вземат отношение
Спри!
Месиш в нещо,което не те засяга, на стотици километри си и си наясно, както е видно само с едната страна, а монетата винаги има две страни
Или ти е приятно да подпалваш загасналата жарава, а?
Отново сеир и цирк?
Липсват ли Ти?
Липсват ли Ви?

# 209
  • София
Сега разгледах снимките. наистина съм изпуснала много, но ще се видим скоро.
Нали пишете тук мястото и часа на срещата?

Неди,  Hug Сонката не помага както в началото, мина й ентусиазма, но поне не пречи.

Общи условия

Активация на акаунт