Отговори
# 210
  • Бургас
Рени то и това е нещо бе душа Hug
И да тук също пишат мацките часа и мястото на събитието Hug
Та ние дето не можем да дойдем да се ядосваме,
ама после тормозим за снички Laughing

# 211
Елиса умишлено пропуснах предходния ти пост. Ще пропусна да отговоря и на сега зададения към мен въпрос  Simple Smile Аз констатирам и не се притеснявам Grinning А твойто малко като гузен негонен бяга  Wink
Конкретно към теб, като ще помоля никой друг от момичета, които не са засегнати  да не вземат отношение
Спри! - Тц. Интернет и форумът са свободно пространство, в което всеки има право да изразява личното си мнение и никой няма право да му казва какво да прави, освен модовете. Ако преценят, че постовете ми не са в духа на добрия тон ще ме баннат  Wink
Месиш в нещо,което не те засяга, на стотици километри си и си наясно, както е видно само с едната страна, а монетата винаги има две страни - едната страна съвсем ясно ди е казала мнението. И някак си всички се нахвърлихте върху нея, което е доста грозна постъпка.
Или ти е приятно да подпалваш загасналата жарава, а? - имам достатъчно огън в себе си, че ако реша направо пожар да подпаля, но не това ми е целта.
Отново сеир и цирк? - не знам на какво ще го обърнеш  Mr. Green Този път ще сме циркаджийки, сеирджийки или ...
Липсват ли Ти? - ми не Rolling Eyes Липсва ми хубавия диалог, който имаше във форума, преди някой хора да се вземат прекалено на сериозно и да започнат да си образуват групички за комуникация  Wink
Липсват ли Ви? - е тука да се намесят другите мами, че въпросът е към тях, нищо, че по-горе им забраняват да се месят  newsm78  Rolling Eyes

# 212
  • Варна
Маняна,много момичета призоваха да спрат дразгите,много момичета го направихме,вижда се,че едно не  е-ти
Не смятам да отговарям повече-да,имаш огън в себе си,и го използваш

# 213
Пак ли Ше сме циркаджийки, Щото ако е така да слагам пеРелината и да се мятам  Clown  #Silly  costumed034

# 214
Никой нищо на никого не забранява до колкото аз виждам! Ако има думичката "спри" то тя е именно, за да се избегнат неприятните разговори и да се запази добрия тон. Много обичате да жонглирате с думите и да не се вглеждате в смисъла на това което се пише! Просто се хващате за думичка и правите парлама. Така се започна изначално целия ви спор, на който до сега бях само наблюдател. Гузни сред нас НЯМА! Отговарям ти на поста който е конкретно към Елиса, защото и аз реално съм в кюпа. И аз ходя на разходки с тези момичета и знам колко пъти сме канили други варненски мами да идват с нас. Някои идват други не, но само някои се сърдят. Еми така се получи, какво да направим повече? С бъклица и дрян ли....?

# 215
Едно само не мога да разбера: който иска да всява смут и раздори във форума, що не дойде да си ги всява сам, ами си праща клакьорките да вършат мръсната работа...  newsm78

П.П. И ако от момичетата не ви е срам, барем засрамете се от Калоянчо, светлото ни талисманче!

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 17:21 от Параход

# 216
  • Варна
Колко е интересно само да стоя отстрани и да чета мнения в които се говори за мене. Laughing И да ме изкарават сърдита хора, които понятие си нямат нито от бременноста ми, нито от живота ми, нито от гледната ми точка.
Едно само не мога да разбера: който иска да всява смут и раздори във форума, що не дойде да си ги всява сам, ами си праща клакьорките да вършат мръсната работа...  newsm78

Еми може би първо трябва да кажеш кой е този някой, и толкова ли много искаш да дойде да всява раздори?Досега искаше мир да има, а сега раздори?  Thinking И защо смяташ че момичетата са клакьорки? Не допускаш ли че изразяват собственото си мнение?Или просто това не ти е удобно?

Опитвам се да запазя добрия тон, обаче за да има мир в темата е редно всички да го направят. Пропуснах доста постове покрай ушите си, за да не стават пак спорове,но уви. Винаги някой ще почне отначало. И не обвинявайте само нас за това, защото и вие провокирате. Ето че сега провокирате и мене да пиша глупости,извън темата на подфорума,но нямаше как като вече три страници ме визирате.
Точно се върнахме с Дани от лекар и имах много, много да разказвам, интересно може би за някой мами, но уви, може би ще го направя следващия път.

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 17:33 от *Pukanka*

# 217
Айде стига бе момичета какво толкова делите не мога да разбера #Cussing out
За споровете и аз мнение по въпроса което ще преглътна но вече се прекалява то това на нищо не прилича вече.Като влезна в пуста му тема направо  SickНужно ли е да се плюем по теми и чатове?!Много от вас са ми приятни и имаме много общи неща да не ги изброявам.Не се застъпвам за никой ама вече се прекалява!!! Много ми беше приятно да си пиша с Адинка, Манана успях да опозная и Мими София в в различна светлина и наистина много ме кефи, но защо сефга трябва да се делим.Не сме в първи клас все пак

# 218
Имам чувството, че от анонимността на нетя, от четенето през куп за грош, и от редките срещи като бременни се е влошава "интонационната среда"... 
Наистина форумът е място за подкрепа и взаимопомощ, и предлагам, да започнем да се въздържаме от обиди и заяждане на дребно... и едро...
Сигурна съм, че в действителност всички сте чудесни жени и майки...
Трябва ли да се дърляме все като кокошки, моля ви се?

Пуки, как е малкия адаш?

# 219
Хайде да се съсредоточим върху децата!

Вашите деца как се чувстват сред чужди и много хора? Ева нещо дръпната ми се струва, голямо кривене има. Днес сестра ми с племенниците ми бяха в къщи, е казвам ви докато не си тръгнаха не млъкна! И друг път съм забелязвала подобно поведение сред чужди хора и ми се струва тенденциозно.

# 220
Мамчета ,кажете ми понеже на всяко кърмене му давам и от двете  да суче ,като му давам пюренце(плодово) пак ли от двете да суче  newsm78 или само от едната

# 221
  • Варна
Хайде да се съсредоточим върху децата!

Вашите деца как се чувстват сред чужди и много хора? Ева нещо дръпната ми се струва, голямо кривене има. Днес сестра ми с племенниците ми бяха в къщи, е казвам ви докато не си тръгнаха не млъкна! И друг път съм забелязвала подобно поведение сред чужди хора и ми се струва тенденциозно.
Е наш Момо е много щастлив като е с вас, ама то пък вие не сте му чужди... Grinning
Сякаш вече познава и другите наоколо, освен от семейството и се чувства добре

Патенце, ти нали не си заместила ядене,т.е. кърмене с пюре? Ако е така,т.е. даваш пюрето между храненията,мисля че няма пречка да си продължиш да даваш двете гърди
И все пак не настоявам,че съм права в случая,но така ми изглежда логично

# 222
Абе Тони, аз вас не ви броя за чужди бе. Тя Ева ви познава по-добре от баща си! hahaha
Ама сестра ми примерно я вижда веднъж на две седмици и хич не и се кефи, което е голяма неприятност, защото няма къде да го заведа детето, за да не се дразни. А и хората искат да я видят и да и се порадват, ама на кривундел е момата.

# 223
Честито на Калоянчо и цялото му семейство, да е жив  и здрав , и винаги такъв юнак.
Patence аз отскоро захранвам, но когато бебо хапне пюре после давам кърма.Аз
изцеждам кърмата и затова мога да забележа, че след пюрето хапва 1/2 от кърмата,
която по принцип си хапва. Но ако даваш  и двете гърди , не мисля че е проблем
бебо ако не е гладен сам ще откаже.
Пуканка дано детенцето е добре.
Страхотни снимки от всички срещи, а за близначетата нямам думи, страхотни сладури.

# 224
  • София
Честита половин годинка на нашето талисманче Калоян  Hug

Та аз най-после се сетих да ви питам, за нещо за което се каня от много време... предполагам мамите с опит ще могат да помогнат Simple Smile
Става дума за зрението на малката Simple Smile Та татито е далекоглед и има астигматизъм ( newsm78 леле тоз правопис...), майка ми и брат ми пък са късогледи също с астигматизъм...
Чудя се кога ще е хубаво да заведа малката на очен лекар... предполагам, че възможно най-рано е хубаво да се намери ако има проблем... но мисля, че е прееекалено малка... има ли някоя мама с опит да каже?
аз мисля да питам нашата педи, кога е хубаво да стане това, но сме при нея на 11-ти... ще споделя какво е казала, но ми се искаше да чуя при вас как е протекло ако сте се сблъсквали с това  newsm78 Благодаря предварително  Hug   bouquet

Ели, аз вече водих Тони на офталмолог, въпреки, че нямаме семейно подобно проблеми, просто профилактично  Peace Много съм доволна от прегледа, лекарката спомена доста възможни заболявания, които било хубаво рано да се видят и лекуват, та особено в твоя случай ти препоръчвам още сега да я заведеш, на мен ми бяха казали да отидем при 3 навършени месеца  Hug
Следваш контролен преглед лекарката ми каза, че е е хубаво 9-10 месец да се направи  Peace
Ходих на частно, педи изобщо не съм и го питала за направления, струваше ми 25лв прегледа  Peace

renni79, аз съм близо до теб, в Борово се разхождам, може да се уговорим някой ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт