Отговори
# 255
  • Пловдив
Добро утро!

Днес изпратихме каката на градина след триседмична почивка.
А Милен буквално за 2-3 дни ужасно оплешивя, изпопада му повечето коса и сега са останали само някакви островчетас по-дълга коса. Много е смешен.

# 256
  • Варна
Неди, благодаря, че забелязваш! Много мило!  Hug

# 257
Добро утро.
Минавам само да ви кажа, че на Жожо очето нещо се беше възпалило- сълзеше и докато спинкаше ставаше цялото в гурелчета.И понеже, естествено, това стана в петък вечерта, нямаше какво друго да направя, започнах да капя и да промивам със сребърна вода.Още от вчера очето вече е добре.
Весел ден.

# 258
Добро утро Hug
Честити месечинки на всички бебоци
Нашия батко пак си е в къщи с хрема  SadНай верочтно е да е от третата сливица ама какво да го правя хич не ми се ще да я махаме още.
Адинке няма да може тази седмица да се видим ако не ми си сърдита и още искаш да се видим.Ще го оставим за другата седмица

# 259
Добро утро и от нас. Аз много не съм в час какво се случва във форума защото все не мога да ви изчета. Виждам че пак е имало разни дразги Ето да се подсладите от сутринта че да ви върви сладко приказката
Сега аз да си кажа за дребосъчко Laughing Снощи се събуди да яде в 2 а по принцип нямаме нощно хранене от 2 седмици, после в 5 пак почна да мрънка да го гушкам в 6.30 да яде и така за мен нямаше съннннн.
За захранването реших аз да давам плодово пюре давах няколко дни но.... неще човечето и реших че не му е още времето и ще изчакам докато стане на 4 месеца.
И последно тези дни трябва да отидем на кожен защото постоянно му излизат обриви по лицето и не мога да разбера от претопляне ли е от какво .....
Изтървах суматии и разходки с другите Варненски мами ама като живея на другия  край на света и сега сме с една кола, чакам някой все  да ме закара до морската ........ Айде оплаках се

# 260
Адинке няма да може тази седмица да се видим ако не ми си сърдита и още искаш да се видим.Ще го оставим за другата седмица
Лекувай си детето, дано се оправи бързо тоя път  Praynig Не ти се сърдя  Simple Smile

# 261
Лекувай си детето, дано се оправи бързо тоя път  Praynig Не ти се сърдя  Simple Smile
Ами то да чукна на дърво не е нещо сериозно само сополки ама в нас поне ще му чистя редовно носа.Иначе сега е голяма лудница в нас.Пак ще трябва да мисля по 3 разл. яденета на ден Joy

# 262
  • Бургас
Ел добре,че всичко бързо се е оправило само със сребърната водичка Simple Smile

Мая и Никол вече се проскубва милата и наистина е смешна Laughing

Danny&Viktor мерси за тортичката мммммм с кафенцето е супер Laughing
И аз съм по-далечко от морската,та ти влизам в положението-кофтииииии.
Но като се постопли на самоход ще ходим до там с другите мами.

Гериииии ма как ти и дват на ум толкова яденета?
Аз едвам по едно на ден измислям.

# 263
Не ме питай трудно вече нищо не мога да измисля.Днес ще му правя карт. пюре с яйце и кашкавал.Иначе ако ме мързи го лъжа нещо със сандвичи на специалната машинка - тостера Joyи така то детето ми си хапва добре ама разнообразие си трябва Whistling

# 264
  • Бургас
И ние имаме такавъа вълшебна машинка и с нея залъгвам баща и Joy

# 265
Гери бързо да се оправя баткото Hug Много е гадно като ги почнат тия болести една след друга  Sad
Илим това е супер тъпо, доктор да отказва направление, още повече, че става въпрос за деца Close Не знам, но ако настояваш да си получиш направленията дали няма да стане. Нямам идея как стои при вас въпроса с кадърните ДжиПи, щото ако не дава направления за специалисти не разбирам какъв лекар е. Специално за ортопеда - първия преглед се прави още докато детето е на 1 максимум 2 месеца.

# 266
  • София
И нашата кака от днес е на ясла след 3 седмична почивка.

Влади сега спи, но и той е започнал непрекъснато да пъха нещо в устата, за да чеша венците. Като му дам някоя дрънкалка се удря по главата и засега упорито смуче лигавници и едно нещо което не знма как се казва-като працал с мече в единия край/само как го обясних Rolling Eyes/ аз му казвам гушливче.

# 267
Здравейте мами,да се похваля какво сътворих тези два дни,като човек без работа , с много свободен творчески дух и кротко дете!
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=301369

# 268
Опа ,грешка ,явна съм си изчерпала запасите от интелектуална енергия.Е за това ставашевъпрос-http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=301369&pid=10471808

# 269

Общи условия

Активация на акаунт