Отговори
# 270
Радче страхотно е  Hug Случайно да караш на серийно производство и евентуална цена  Blush

# 271
   Добро утро (то е ден вече,ама аз съм още по пижама Embarassed)!
 Радка,златни ти ръце!Ако решиш да направиш повечко веднага се кандидатирам,жестоко е!Обявявай цена и почвай,сигурна съм че много момичета ще искат Hug!
 Гери,мойто момченце се роди с голяма трета сливица и неможеше да диша легнал.Голям кошмар изживяхме докато не я оперирахме.Борихме я цяла година с хомеопатия,ако ти кажа колко гной изкарахме  ooooh!,но явно бяхме позакъснели.Накрая не издържах да си мъча детето и я оперирахме.Не съжалявам,оттогава детето си диша нормално.

# 272
  • Бургас
Ради то се е видяло,че си със златни ръце Hug
Ма да знаеш,че и аз съм на опашката за едно таквоз сладурско килимче Hug

Рени и ние имаме такова,ама е със зайче Peace
Никол засега не го удостова с потлед или консумация Laughing

# 273
Съни той си спи нормално и диша през носа без да хърка, яде си нормално и УНГ каза че може да се изчака още

# 274
  • Бургас
Ние туку що ядохме пюре от Круша-и извода е,че Никол него най-много го харесва.
Като птиче си отваряше устенцата за още Laughing
Сега ще се приготвяме да излизаме малко навън да се разтъпчем.
После пак ще ви нагледам Hug

# 275
Добро утро.
Минавам само да ви кажа, че на Жожо очето нещо се беше възпалило- сълзеше и докато спинкаше ставаше цялото в гурелчета.И понеже, естествено, това стана в петък вечерта, нямаше какво друго да направя, започнах да капя и да промивам със сребърна вода.Още от вчера очето вече е добре.
Весел ден.
  И ние бяхме така,капах му кърма няколко дни и се оправи

# 276
Здравейте мамчета.
При нас доста духа и пак ни се проваля разходката.
Исках да Ви питам нещо. Рязали сте досега ноктенцата на крачетата?
Иво има не много големи, но ме дразнят, а ми се струва доста сложна операция,
като знам каква борба е с тези на ръчичките. Тях му ги режа веднъж или два пъти
в седмицата, толкова бързо му растят. Та ако някоя от Вас има някоя изпитана техника
нека да сподели.
И още нещо, каква марка пюрета купувате или сте решили да взимате?
Аз съм се насочила към тези на Хип и на Ганчев, разбира се зависи и какво ще
му хареса на малкия.

# 277
Здравейте мамчета.
При нас доста духа и пак ни се проваля разходката.
Исках да Ви питам нещо. Рязали сте досега ноктенцата на крачетата?
Иво има не много големи, но ме дразнят, а ми се струва доста сложна операция,
като знам каква борба е с тези на ръчичките. Тях му ги режа веднъж или два пъти
в седмицата, толкова бързо му растят. Та ако някоя от Вас има някоя изпитана техника
нека да сподели.
И още нещо, каква марка пюрета купувате или сте решили да взимате?
Аз съм се насочила към тези на Хип и на Ганчев, разбира се зависи и какво ще
му хареса на малкия.
  Аз ги режа когато спи,и ядем пюрета на Ганчев

# 278
r_adi, рязала съм ноктенца на крачетата няколко пъти. Разбира се, не всичките наведнъж, но не е чак толкова трудно. Държиш здраво крачето обаче.
Митко от скоро се е научил да крещи, като че ли иска нещо и се кара и аз му давам да суче. Вчера така през два часа. Станал е 7 285 г от "глад"!

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 15:54 от kali_k

# 279
Благодаря ви от името на моите ръчички!! Не съм мислила за серийно производство ама като гледам какъв интерес има може и да развъртя една търговийка.
Аз ноктите на крачетата само веднъж ги отстраних,така казвам ,защото не ги рязах а леко ги забелих -хващам ги от единия край и леко ,като внимавам да не ги забеля навътре много ги махам.Тези дни започнах и да дохранвам че кърмата ми намаля и не му стига,малко беше качило детето и все търсеше ОЩЕ,но с пюренца не съм почвала ,може би другия месец.

# 280
Кали много е пораснал бебко.Виждам, че използвате чувалче вечер- завиваш ли Митето с друга
завивка?
Радкака браво за чудесното килимче.
Моето Мите днес опита пюре от тиква - много му хареса.Разсърди се , че му дадох само няколко
лъжички, но утре повече.
Някой давал ли е пюре от банан?Днес го опитах  и ми се стори малко киселеещо.Не го дадох,
такъв ли му е вкуса ако някой го е опитвал?

# 281
Ради разгледай състава на пюретата и сама ще прецениш, че има разлика.
Аз така избрах на Хип, защото повечето от тях нямат захар  инишесте, а в
другите има.

# 282
pepenik, завивам с една завивка отгоре - одеалце или плюшена пелена.
Митко току-що опита пюре от ябълка на Ганчев и не му хареса. Не че други видове е харесал. Единствено сок от морков домашен е поел 2-3 лъжички.

# 283
Хоп троп Simple Smile Минавам да се запиша само. При мен си е лудница голяма, но ще се справим Simple Smile

Пюренца ние ядем предимно на Хип, но по някога и на Гербер. Ганчев към момента не съм давала и още им се чудя.

Днес ни сложиха и последния пентаксим. Надявам се да не вдигне температура довечера. Иначе много плака при слагането, беше ми ужасно обиден.

# 284
  • Бургас
Сега влизаме Simple Smile
Ноктите на крачетата режа с ножичката след нагаждане,ама става Simple Smile
Пюренца дадо ХИП и сега Ганчев,но смятам да не се ограничевам в марката и да давам според ,което ми хареса Peace

Пепеник аз давах банан и да мила,накиселява леко,но Никол си го хапна Peace

Кали ябълката и банана са киселки пробвай с круша.Никол е очарована.

Общи условия

Активация на акаунт