Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се празнува Свети Валентин в Израел?
В Израел Свети Валентин се отбелязва по-скромно, като някои заведения украсяват с балони и предлагат празнично меню за влюбени. Магазините за сувенири и аксесоари за дома предлагат различни оригинални подаръци, като формички за пържен яйца във формата на сърце, кутии във формата на сърце за сладки лакомства и други подобни идеи за подаръци.
-
Какво е мнението на хората във форума за празника Свети Валентин?
Въпреки че Свети Валентин е католически празник, много участници във форума изразяват интерес към него и споделят своите планове за празнуването му. Някои от тях признават, че не са особено романтични, но все пак планират да прекарат качествено време с партньора си и да отпразнуват празника. От друга страна, има и потребители, които не празнуват Свети Валентин, защото не се смятат за романтични по природа и не харесват символиката на празника.
-
Какви са мненията за изучаването на иврит в Израел?
Участниците във форума изразяват положителни мнения за изучаването на иврит в Израел. Те смятат, че обучението по иврит е интегрирано с изучаването на всичко, свързано с Израел. Освен това те споделят история за приятелка, която се е преместила в Израел на 8-годишна възраст и чрез пеене е преодоляла акцента си, за да избегне подигравките от страна на децата.
-
Какви са идеите за подаръци за учителката по повод рождения й ден?
-
Какви са ползите от пазаруването от израелски сайт за бяла техника?
. Колко ти е голямо детенцето? Моите обичат да играят в сайта на Дора Дъ Експлорер.
.
, но е за по- малки (на моите им е скучна вече, затова питах на каква възраст ти е детенцето (децата?).
!
...
!

Аз постоях малко,послушах и не ми беше интересно и се прибрах,но ми писна всяка седмица да има лекции за останалата част от групата.На всичко отгоре учителката поиска да чета,разбира се аз се справих кошмарно и тя почна оооох каше,каше меод...М...а и проста скъса ми нервите.Чета непозат текст с непознати думи без никуд,само тя ли незнае,че съм тук от 10 дни или там колкото са и че се уча сама на всичко.Ох много се ядосах
Акъла ми не го побира вече какво да правя,в момента в който отида с удоволствие на даскало някой ми убива желанието...Кофти начало на седмицата...
..Съ4увствам ти .Дано оздравее по-скоро...
....Одрали са плочките , но не ме е яд , защото са стари, да ги жулят сега, няма само да ги спирам децата да играят , да не е музей ! Да поотраснат малко и аз искам паркет . По - уютно е .Масово си слагат хората само по спалните , а защо не и в хола - бих си наслагала навсякъде аз.Ама без връзка с топло или студено пак ще си налепкам килими .Може да съм свикнала така по някакъв БГ маниер ....Харесва ми. Ако е върху паркет бих си сложила малко килимче , може кръгло или елипса под масата в хола , няма да слагам големи килими.Пътеки гледам никъде не слагат по коридорите тук . Тали, Миши (а и другите) , какви са ви паркетите като цвят и изобщо ? Има един сивкав цвят -долу у съседите е така ....някак студено като в офис ....едно безцветно ...сигурно зависи от обзавеждането като цяло , но аз обичам топли цветове.
Той много обича Япония, много! Но да се работи там е много тежко, защото японците работят по 14-15 часа дневно, без да се разсейват с Интернет или телефони... Два пъти е бил там, след което от фирмата му решиха, че им излиза скъпо да командироват служители, и вместо това изпращаха дългосрочно - за година-две... Сега комбинират - има и постоянно израелци там, има и такива, които идват за по няколко седмици... На предишно пътуване имаше национален празник - неработен ден (Сакура 

...