Влюбени АПРИЛки , подаряват валентинки!

• 26 285
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
 Много ви благодаря за загрижеността.
Пак ще пия повечко Магнерич и Но Шпа заради контракциите, до 35 г.с. Трябва да лежа много и да не се напрягам. За радост бебчо е добре...Simple Smile Тежи 1590 гр.
Батко Кико беше с нас и много слушаше. Сестра ми също дойде след изпита и много ми помогна с домакинската работа.

yana_kuncheva  дано и при теб всичко да е наред!
До скоро

# 181
Dream-wish, Nanny, радвам се, че писахте.

Яна, Ели, дано всичко да е наред и да няма последствия Praynig

Chockolina, даже моя термин Балев го писа 23.04 Simple Smile

Уф, забравих кой писа за болката в яйчниците ooooh! И аз имам такава от време на време, това си е от разтягането. Най-гадна е обаче болката нощно време в тазовата кост отзад вляво. Направо едва ставам до тоалета. Само малко да се залежа и се появява и то ужасно силна Tired

# 182
Здравейте момичета,

последната седмица еджам смогвам да ви изчета и въобще не ми остава време за писане  newsm78

Миналата седмица ходих на очен лекар в 7ма поликлиника в Светлина. Докторът беше много симпатичен, имаше си един макет на око и ми обясни всъщност какво и как и защо се гледа. В крайна сметка каза, че диоптер и астигматизъм никога не са предпоставка за секцио и че това само в България се прави /изключваме случайте,когато диптера е над 6 и има други медицински показаниш относно ретината/, но ако съм искала да раждам секцио, ще прояви разбиране и ще ми даде,каквото становище е нужно  Sunglasses Дори съпругата му е родила преди 9 месеца секцио по избор и са използвали като предтекст очите, но че на практика това не е повод  Wink

И мен започна да ме понаболява кръста и да ме боли корема в долната част, особено когато се движа повече. Обаче отидох в Триумф и за 32 лева си купих колан /то са си баш гащи  Laughing/ за бременни- е,казвам ви,направо се родих! Не съм вярвала, че това нещо наистина помага,но е факт-изведнъь като с магическа пръчица болките изчезнаха и въобще не съжалявам за немалката инвестиция  Blush

В същия магазин на Триумф /този,който е на Алабин, че ми се струва, че е по-евтин от другите/, имаве и сутиени за кърмене. Освен моделите на Триумф, ми показаха още един модел на друга фирма от 100% памук и беше супер мекичък и приятен на допир и струваше 23лв., та мисля да се обзаведа поне с два такива. Освен това го имаше в черно, бяло,а ще получат и в реа, та тъкмо да нещо малко по-така  Crazy

Иначе ни доставиха легълцето,което си бяхме поръчали-на Арбор от масив и толкова много му се радвам-вече го сглобихме даже. В събота от ТЕД ще ни доставят и матрачето-в крайна сметка решихме да вземем по-евтино матраче и да го сменяме по-често първите1,2 годинки.

Вчера бях на запис на тонове в МД и се срещнахме с rea1, изпраща ви специални поздрави на всички  Hug Чакаше да излязат резултатите от 24-часовата урина,за да се види албуминът, но май за сега ще се наложи да остане под лекарско наблюдение. Когато ходя пак, ще й се обадя и ще ви разказвам как се развиват при нея нещата.

Акушерката ми каза, полека лека да подготвшм гърдите си като съвсем лекичко ги търкам в баншта, но в никакъв случай да не прекалявам...аз си купих и Гармастан и мисля да ги съчетая двете неща.

До сега се мажа само със захтин /даье не го преварявам/, в които слагам масло от лавандула,за да ми миришка на хубаво,а не на салатка и за сега нямам стрии, но гърдите напоследък започнаха,ама ужасно да ме сърбят,та сигурно ще се появят и нямя да ми се размине.

Аз от утре съм в 45-дневния отпуск, но май ще продължа да си ходя на работа...още не съм се настроила за оставане вкъщи  Tired а и така раждането ми изглежда по-далечно и по  не го мисля  Confused
Сега се връщам назад да ви чета и после ще допълвам  Embarassed

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 21:53 от Io_io

# 183
  • София
Йо Йо , какви са тези колани, аз имам един от тези лепящите се. Не знам как ме омаяха продавачките да го купя ( не от Триумф), убедиха ме че точно това е моя размер и още след седмица не ми ставаше. А искам и колан за бременни и за след раждане да си взема.

# 184
  • Бургас
Уф, забравих кой писа за болката в яйчниците ooooh! И аз имам такава от време на време, това си е от разтягането. Най-гадна е обаче болката нощно време в тазовата кост отзад вляво. Направо едва ставам до тоалета. Само малко да се залежа и се появява и то ужасно силна Tired
Аз бях  Blush Даже имам същата болка в таза, при това от същата страна...Но тя ми е не само нощем, денем също..., но то може да е защото лежа и през деня...

...Миналата седмица ходих на очен лекар в 7ма поликлиника в Светлина. ...
Точно там ме прати и моята очна лекарка, но не успях да отида като бях в София... а сега вече ми е доста далече за път... А ти какво реши по този повод?
Дано rea1 да е добре  Praynig
А ще ни кажеш ли какви точно документи ти дадоха при излизането в майчинство? Още сега ли ти дадоха направлението за раждане или то се издава по-късно?
Eli-G , добре че се е разминало. Пази се  Hug
yana още не е писала, дано всичко е наред  Hug

# 185
asia_nika, ето това е "коланът"- всъщност са си гащи,но подсилени на определени места и са много удобни на коремчето-наистина изведнъж всичките ми злободневни болежки изчезнаха: http://www.triumph.com/bg/ - трябва да отидеш на бельо, после на maternity и те са само един вид

ben78, аз така или иначе искам да си раждам нормално,но отидох за мое успокоение и го получих  Laughing

# 186
Здравейте, мами,
докато ви четях много инфо насъбрах да споделя, дано не забравя нещо!
Ще започна с *dessi*! Едно голямо  Hug първо. Преди 4 години една събота вечер моя мъж също получи предложение за работа в Испания и още на следващия ден неделя вечерта тръгна! Що рев изревах..... много е трудно! 7 месеца заспивахме на телефона.... докато успея да отида при него! От тогава гледаме макс. по 2 месеца да се разделяме, че аз си имам моята работа в Бълария и си пътувам доста често насам, натам.... Времето не лекува и не се свиква !!!! - само мисълта за смисъла на начинанието и за бъдещата среща ни държеше и двамата. Но ще ти пратя на лични инфо за евтини самолетни билети ( може и да знаеш, ама за всеки случай) и може да измислите нещо за по-чести срещи. В испания много празници празнуват, все по много дни - та все ще успее да се поизмъква от време на време! Вече е доста по-лесно предвижването до България. Simple Smile))) Така че мисли позитивно! Simple Smile)) А и Барселона е невероятен град! Пожелавам ти още на лято с бебчо на се разходите под палмите на крайморската алея! Simple Smile)))

yana_kuncheva, гледай да се узпокоиш.... Аз преди седмица паднах, но не успях да се стресна и на бебчо нищо му няма. Смятам, че корема ти се е стегнал от уплахата. За всеки случай, ако ще ти стане по-спокойно, отиди да те види доктор или поне да ти чуят тоновете!

Io_io, ¨диоптер и астигматизъм никога не са предпоставка за секцио и че това само в България се прави¨  Аз също оставам с такова впечатление и затова съм се насочила към нормално разждане.....

Мария, честит ти рожденник!!! Да ти е жив и здрав и скоро да е много щастлив и доволен батко!

Dream-wishHug  Дръж се! Simple Smile))) Радвам се, че ти и бебчо сте добре!

А сега да ви разкажа и за моя преглед днес - всичко си му е наред на бебчо, 2 кг е вече.... малееееее голям мъж ще си имам.... Simple Smile)) Най-интересното беше когато попитах доктора дали още е мъжко,  каза да - няма промяна  Wink и реши да ни покаже мъжкото достойнство! И показва той, разказва и в този момент бебо реши да се изпишка!!!!!  ooooh! Малеее голям смях падна.... Че и успя доктора 2 снимчици да му направи как пишка, сега си имам и фотография на моя малък пикльо! Simple Smile))) Много се позабавлявахме! Иначе вече си е с глават надолу готов да стартира като му дойде времето!

Ами засега това се сещам.... много  Hug на всички!

# 187
Леле - мале - два дни без нет и вие сте преполовили темата...два часа ми отне да ви изчета...
Първо и аз да кажа СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ВСИЧКИ МАМЕТА ОТ РЕА1 - и аз се чух с нея...
Мария - честито ти рожденник - да те радва и слушка много, много и да ти е здрав...
Ели-Джи - дано всичко е ок...повечко пазене...
yana_kuncheva-как така, пиле, падна - никакви токчета и повече внимание вече и дано само с уплаха и обелените коленца да остане...
*Деси* - не ти е лесно миличка, оплаквай си се редовно, на нас не ни тежи, не можем да ти помогнем, но можем да те изслушаме поне...
Йо Йо някъде бях чела, че не било полезно носенето на такъв колан - ще поровя и ще пусна инфо, засега нищо не мога да кажа повече.
Вери Найс - искам и аз такова екипче като на габи /като малка така съм мечтала да имам такава рокля/...ако някога имам момиченце мисля, че ще си избия всички тези мечти върху нея...
Кафенце - пиши ми на лични кой е тоя толкова готин доктор...
руру - още не си писала какво стана, надявам се маметата да се окажат прави и тази твоя зрялост на плацентата да е просто неправилна преценка на даден доктор...чакаме хубави новини...случайно те засякох в една обява за количка в продавалника - просто майката на тризнаците е писала преди теб...
Aila - не е ли прекалено рано часове след каквато и да е упойка бебето да суче...
no_name - май някои от маметата бяха коментирали преди време, че и  лансинокс е с отмиване, а само този на авент е без....ама не съм много сигурна...
Дрийм Уиш - радвам се, че писа..
Толинка, Кенга - поздрави и прегръдки...
Вили Шилдарова - очарована съм от детската стая, браво, подкрепям с две ръце идеята да се занимаваш с това като професия - добра си... и със сигурност ще се възползвам от предложението ти за проекта...чакам мъжа ми да ми обърне внимание и да решим какво искаме...абе ще ти пиша на лични и ще се разберем...
С най-голямо удоволствие прочетох, че одисеите Мара Подробната - Гостите и Жабче -Хазаите са вече минало...
Gab4o - много неприятна е ситуацията ти...дано всичко се размине...пиши...
Жабче беше писала за промоция на матраците на пиер карден - къде беше моля пиши, че искам да си взема, но ако искаш прати на лични, че да не се повтаряме - търсих ама не открих къде беше писала...
Да ви кажа днес бяхме в ХИПО и се влюбих отново във количката на Фил и Тед / http://shop.danet.bg/product_reviews.php?products_id=4231&os … b94d040c7fcb7d775 /, която до края на месеца е на промоция и хем ми се иска да си взема по-евтина, хем тази не ми излиза от акъла-много ми е приятна...А също така бях и на преглед и съм добре... пу-пу и от вас само такива новини да се чуват...
Айде стига толкова с романа...
А само да допълня, че съм решила утре на прима-виста да отида на лекцията в ЦУМ - четох, че нямало места, ама дано не ме върнат...

# 188
Да се отчета набързо, но първо  Hug на всички и много ви благодаря за подкрепата.
Днес /вече вчера / ходих да ми вземат гърления секрет и всичко е наред - аз нямам варицела поне за сега. Баткото си пие антибиотика - няма начин. А чакаме и на тати изследванията да излезнат, че ние всичките подред минахме. Ама на мен не ми е ясно каква е тая варицела без температура, без обрив и без нищо  newsm78 . Ужасно нещо  ooooh! ама да минава.
Мария малко със закъснение ама -  честито ти пораснало момче - да ти е здраво и щастливо хлапенцето.
rea1  Praynig
yana_kuncheva    всичко ще е наред
Лека момичета   bouquet Hug на всички и отивам да си лягам пък може и да поспя малко.

# 189
  • Там където има любов
Хайде Добро Утро от мен
черпя по едно кафенце за освежаване с пожелания за успешен ден  newsm10

# 190
  • Бургас
Добро утро и от мен Simple Smile и аз пия кафенце Simple Smile Дано всички сме добре днес Simple Smile
Аз се събудих малко по-бодра днес, поспинках мъничко тази нощ Simple Smile
Но ще си запазя номер да отида на лекар, че вече време стана пък и да ми обяснят за тази болка високо в коремчето...
А ще ни кажеш ли какви точно документи ти дадоха при излизането в майчинство? Още сега ли ти дадоха направлението за раждане или то се издава по-късно?
Io Io, този въпрос беше до теб Simple Smile
Дано yana пише Praynig, пък и да ни разкаже за списъка за болницата Simple Smile  Hug

Хубав ден милички   bouquet

# 191
Добро утро и от мен, да ви кажа само че снощи съм спала от 20.30ч   до 6.30 сутринта. Направо такъв сън съм ударила че........  newsm74
Макар че докато заспя имах ужасни киселини, а можеби от 2 седмици нямах. Но сега съм   coolcool

Пожелавам ви много хубав ден, спокоен и изпълнен с ритничета, ето бебчо вечо се разбуди и започна с гимнастиката   newsm32

Да се пазите днес и да се обличате топло че зимата пак напомня че е още тука!   cold
Хайде до скоро!  thumbsup

# 192
Здравейте и от мен  Hug

При мен всичко е о.к. Бебка е много активна, така й се радвам Hug
Пожелавам ви спокоен ден и приятни емоции на днешния "фатален" петък 13-ти.

# 193
  • Враца
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ!!!!!!!
да ви се оплача, вчера бях на преглед и доки ми каза че бебо е с дупето надолу.
не че няма време до раждането, но той ми обясни че малкия инат ако почака още малко, накрая ще му е много тясно и дори да реши, може да няма място да се обърне. аз никак, ама никак не искам да ме режат... Sad

при вас как е ??

иначе е 1850 гр. което на мен ми се струва много, защото аз като чета календара на берменността по седмици за 30-та излиза около 1300-1400 гр. newsm78

# 194
Добро утро, момичета!

ben78, извинявай,малко съм разсеяна  Rolling Eyes - акушеркате ми каза, че всички останали документи се издават 37 г.с.. Някъде бях чела, че това се прави, защото срокът на направлението е 1 мес., така че ги оформят в зависимост от термина.

*dessi*, знам, че е много тежка раздялата,особено в такъв момент. Моят съпруг получи изгодна оферта за работа във Варна и отиде там на работа /това беше преди 2г./ и за да сме заедно, всеки петък след работа си идваше в София,а в неделя през нощта пътуваше обратно към Варна. Беше кошмар и издържахме само 3 месеца и се прибра. В нашия случай просто преценихме, че ни си заслужава жертвата. От друга страна обаче,ако не бяхме опитали, щяхме да съжаляваме...аз съм на мнение, че когато изникне някаква добра възможност, човек винаги трябва да опита, а и в крайна сметка, във всеки един момент, ако види, че не се получава, може да се откаже! Ти си прекрасна съпруга, след като си достатъчно силна, за да не се противопоставяш на шанса, който се е появил. А и не забравяй, че на мъжа ти, ще му е още по-тежко, защото отива на непознато място, с непознати хора и оставя най-свидните си същества тук, ти поне ще си заобиколена от твоите съкровища. А и ако ви е много тежко, той във всеки един момент може да се откаже и да се върне при вас  Hug А и нещо по-окуражително - понеже работя с испанци и имам наблядения върху полетите - билетите на Wizz air от Букурещ до Барселона и обратно са много евтини /а Букурещ ви е само на 60км./ Ако си планирате добре и предварително нещата, той може да си идва например на 2 седмици за събота и неделя и така раздялата няма да е толкова непоносима! Надявам се да възприемеш моя пост изцяло от положителната страна!  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт