Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Доплеротто изследване?
Кога се издава ПИК от НОИ и какви документи са необходими за това?
Какво представлява доплерът при бременност и защо е важно изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Доплеротто изследване?
-
Кога се издава ПИК от НОИ и какви документи са необходими за това?
-
Какво представлява доплерът при бременност и защо е важно изследване?
Доплерът при бременност е неинвазивно ултразвуково изследване, което проследява кръвния поток между майката и плацентата. Това изследване е важно, защото може да открие потенциални проблеми с кръвообращението, които могат да повлияят на здравето на бебето и да насочат лекарите към подходящо лечение.
-
Какви са рисковете и ползите от нормално раждане при високи диоптри?
-
Какво представлява лазерната коагулация на ретината и какви са рисковете?

и аз се радвам,че намина и че от всеки следващ твой пост,лъха само оптимизъм.
Както и да е, взех да се примирявам вече, какво друго ми остава!Все повече ме мързи и все повече ми се лежи...Обаче днес като един истински герой бях почти цял ден навън!Ходих с мама до пигис хаус и там много ми хареса леглата на дизайн бейби!Някое от тях ще да е и нашето!Само дето имаше сравнително малко от моделите им в магазина, та ще огледам и по другите магазини, където се предлагат!Лошото е че се оказа, че мястото в спалнята ни май не е достатъчно и не знам къде ще го сложим, мисля си за това легло Аделина лукс, ама то е 70/190
Толинка извинявай ама дали е удобно да питам,кога най-рано можете да си правите рожба,моя близка също си загуби бебчето преди време и после скоро се сдобиха с рожба.Пак се извинявам ако съм те натъжила с въпроса интересно ми е.Хубаво е че си възвръщаш формата и самочувствието това наистина е чудесно
Прегръщам те силно 
! Колкото и да се напъвам ,не ми се яде и това е ! Доки каза,че имам недостиг на протеини
Холифийлд,че има мач с един руснак .
А твоите хазяи и те много нагли. Аман от прости хора. Аз утре ще се отърва и ще имам да черпя
. Баааахти говедото
и колко красиво си го ушила
Зарекла съм се довечера да не хапна нищо сле 18.00. Тези киселини ще ме побъркат будя се през ноща по 5-6 пъти пухтя оригвам се взимам талцид ........... като парен локомотив
За мамите които са на вълна ремонти слагам линк за нашата стая 
нямаше ли да излизаш скоро в болничен? Аз съм от 20-ти 

бутам го аз и му викам обърнни се че не мога да спя като хъркаш а той въобще не ме отрази и така цяла вечер се будех през 30мин от хъркане докато накрая в 4.30 сутринта се обърна и аз заспах много уморена