Влюбени АПРИЛки , подаряват валентинки!

• 26 272
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • Там където има любов
Io_io - благодаря ти но първо аз ще се разходя до нашият Триумф да видя какво има  Grinning

# 211
Здравейте всички, от вчера сам се зачела и реших че е крайно време да се включа. Много е приятно да попадне човек на такива свежи бременни. Аз съм с близначета 31-ва към 32-ра вече. Като гледам колко сте организирани тук, май и аз трябва да се задействам. Ще съм ви благодарна да ме въведете във форума и ме приемете в групичката ви.
Поздрави от мен.

# 212
  • София
  thea.  добре дошла  Simple Smile Какъв е пола на мъниците ако не е тайна. Отделно в близнашкия подфорум също има темичка за мамати очакващи близнаци, ще се радваме да пишеш и там  Simple Smile  - Ще имам близнаци

# 213
  thea.   welcome - толкова е мило да си имаме още една двойка близнаци в нашата априлска дружинка...
 за маметата на момченца и темата за пишките :   http://www.bg-mamma.com/site/content/view/966/  - съжалявам, че отонво подхващам темата, но на мен тя ми е някаква абстракция и много се притеснявам как ще се справя, та реших да споделя с вас какво намерих...моля мамите на момиченца да ме извинят... smile3525

# 214
mara casy много полезна информация.

Добре дошла и на thea и   bouquet за новото попълнение.

А, аз вчера изживях голям кошмар.
От градината ми се обаждат към 16ч. и естествено веднага ми се сви сърцето, то те не се обаждат при хубав повод. И учителката като започна да минка, че видите ли Криси се бил подхлъзнал и се ударил в радиатора. Гласът й трепереше чак. За себе си да не говоря, попитах с треперещ глас къде е раната, ами "Как да ви кажа, не мога да ви обясня - по лицето и трябва хигург да я зашие" Изтръпнах. Веднага отидохме да го вземем, а той стои милия в средата на стаята и около него локва кръв, дрехи, всичко. Звъним в спешното, и там естествено няма дежурен и веднага в частния кабинет на завеждащия отделението. После ситуацията не е за разправяне, биха му упойка, но той като се мръдна иглата се заби в раната. А раната е доста голяма и точно на слепоочието. Голям кошмар преживях. А аз със тези контракции, само това ми трябваше.  Добре, че не е получил сътресение.
Простете , че ви занимавам ама палавите деца са така. Дано не ви се случва.

# 215
Здравейте,
  thea.   welcome
  Еli-G,yana kuncheva дано вече сте добре и се пазете. То и аз преди 3 дена паднах по стълбите, но последствията бяха само за колената ми fingerscrossed
  *dessi* разбирам мъката ти напълно. Нашия тати вече 5 години работата му е свързана само с пътувания до чужбина. Много ми е мъчно и никога не свикнах. И въпреки това никога не съм си и помислила да го накарам да смени работата си, защото съм виждала,че много я харесва. Идеята ти за колажа е повече от страхотна. Сигурна съм, че много ще го разчувства. Много кураж, мила.
  keli_f   много неприятна случка със свекито. Поне да ти го беше казала на теб в очите, а тя се обажда на мъжа ти #2gunfire Но ти недей да се караш с него. Той не е виновен. Прави това, което ще те кара да се чувстваш спокойна и щастлива.
  Сняг ли вали в София newsm78 Тук е слънчево и сега ще изляза на разходка, а и съм на ЖК следобяд. После ще разкажа за прегледа.
  Тази нощ сънувах, че съм родилното да раждам. Но аз се възпротивявам и искам да си тръгна. Обяснявах им, че е рано и ще се прибирам вкъщи Joy
  Приятен ден на всички ви  bouquet

# 216
Леле, Атлантика, наистина доста неприятна случка...дано да е добре малкия сладур... Чак сега осъзнавам какво съм причинила на моята мила майчица-моята глава е лепена 3 пъти като се започне от 3 -годишна и се стигне до последното пукане  - беше като бях на 22 и ме лепиха на две места...
пък хем съм момиченце....

# 217
atlantica , леле наистина кошмар. Бързо възстановяване на Криси. Стискаме палци да се оправя бързо fingerscrossed Няма да казвам да не се притесняваш, защото знам, че е невъзможно.Кураж и на двама ви.
  mara casy благодаря  bouquet Много полезно

# 218
  • Там където има любов
atlantica - е само това остава. Ако бях на твое място сигурно щях да съм родила вече като знам каква паника съм. Криси вече добре ли се чувства миличкото. Ти как си ? Как са контракциите? Моля се всичко да е наред и за трима ви  Hug  Praynig
thea. -Добре дошла  Flowers Bouquet успех до края  Grinning
mara casy - благодаря ти аз също много се вълнувам от темата

# 219
atlantica, миличка, дано всичко е наред вече, ужасно преживяване!Успокой се сега и гледай да забравиш случката!Ох, горката, дръж се мила, бъди спокойна! Hug Hug HugГушни детенце от нас!И милувчици за бебенце! Hug
thea.,  55добре дошла и то мен!Още едни близнаци, супер!  bouquet
mara casy , гледай бебчо да го възпиташ по-кротичък от мама! Mr. Green

# 220
Ако бях на твое място сигурно щях да съм родила вече като знам каква паника съм. Криси вече добре ли се чувства миличкото. Ти как си ? Как са контракциите? Моля се всичко да е наред и за трима ви  Hug  Praynig

sunny_777  определено успя да ме развеселиш, но определено толкова се бях уплашила, че явно и бебо го усети и не ми е създавал проблеми. Не шавна, докато не се успокоиха нещата.

Определено съм по-спокойна вече. Даже днес бях на ЖК и за 3 седмици не съм качила и грам, което също не е добре, тъй като бебето расте, а аз все едно отслабвам. Та все още се водим с 2-3 седмици напред.

# 221
Здравейте  bouquet
Атлантика,мила, дано малкия и ти сте добре вече след този шок който сте изживяли Sad гуш за тримата Hug
thea добре дошла при нас Peace
Деси това което си решила е много мило и ще зарадва таткото!!! (и аз съм ти приятелка мила и съм насреща с каквото мога да помогна) Heart Eyes Hug
Пазете се момичета,малко остава.Внимавайте като ходите!!! Тези падания са рисковани за бебчовците Sad Всички да сме добре и да стискаме до април Peace за да гушкаме здрави и сладки бебчета baby_neutral
Приятен и спокоен ден от нас!!!  bouquet

# 222
Благодаря на всички за милото и ентусиазирано посрещане. Толкова сте мили, че наистина се трогнах та чак и просълзих.

Aila- Близначетата са момиченце и момченце. Правих им 4D преди 2 седмици. Много са готини. Момчето е доста палаво и се закача непрекъснато. Мацинката е доста послушна, само кръстосва крак връз крак и маха с ръчички.

Както се казва уж малко остана ама на чужд тумбак и две бебета са малко  Wink

Благодаря за линковете, ще посетя и специализираните теми за близнаци. Дано и там да са така сладки като вас.

# 223
atlantica много неприятна случка- дано малкия да се оправи бързо  Hug а ти го давай спокойно заради бебчо  Hug
darling1981 аз със него не се скарах, по скоро му се навиках много  Laughing изкарах си яда върху него  Wink
thea. добре дошла в априлската дружинка  Hug леко бременеене ти пожелавам докрая Peace

# 224
Thea welcome Още една близнашка мама,страхотно!

Атлантика,това е ужасно Hug Дано малкото човече е по добре сега Praynig Да го нагушкаш и нацелуваш от мене Hug Божеее,представям си и нас какво ли ни чака! Ние с татито от сега се молим щерката да не се е метнала на него. Че той е бил голям дивак. Като се почне от това,че веднъж му се е забил ключ между веждите,до счупени крайници и т.н.

Оимпиас,много странно ми се стори тази история с пишкането. Не знаех,че бебчовците пишкат в корема newsm78 Как става точно номера с отделителната им система,някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт