Жената Водолей

• 72 866
  • 707
  •   1
Отговори
# 480
Peace..и аз съм януарски Водолей!!!!
...винаги нося 100 дини под една мишница и се справям,за учудване на другите Mr. Green Mr. Green
Носиш 102, ама не го знаеш...  Laughing Stuck Out Tongue

# 481
Peace..и аз съм януарски Водолей!!!!
...винаги нося 100 дини под една мишница и се справям,за учудване на другите Mr. Green Mr. Green
Носиш 102, ама не го знаеш...  Laughing Stuck Out Tongue
Shocked Shocked...къде са те????

# 482
20-30 см под очите ти...  Whistling 

# 483
 Joy rotfImbo rotfImao rotfImbo
Много добре,казано!

# 484
20-30 см под очите  на мъжа ми ...  Whistling 
... Shocked Shocked Shocked ...спешъл ти е мъжа Crazy

# 485
20-30 см под очите  на мъжа ми ...  Whistling 
... Shocked Shocked Shocked ...спешъл ти е мъжа Crazy

Като промениш съдържанието на цитата не си много оригинална...

# 486
..че кой го иска Thinking

# 487
виж ти, мислех си че за нас тема няма да има ... че кому е нужна!? ние всички сме безкрайно различни и оригинални, защо да се обединяваме в тема

# 488
виж ти, мислех си че за нас тема няма да има ... че кому е нужна!? ние всички сме безкрайно различни и оригинални, защо да се обединяваме в тема
 bouquetТака де,никой с никой не си прилича как да говорим за общи черти на Водолеите,като сме уникат:)!

# 489
Това, което ме дразни е, че повечето Водолеи може и да са уникални, да, но прекалено осъзнават и претендират с тази уникалност, което донякъде я прави не така симпатична.

# 490
 bouquetТака де,никой с никой не си прилича как да говорим за общи черти на Водолеите,като сме уникат:)!
Абе имаме и общи черти в характера, които важат и за двата пола, макар че тези черти са прекалено малко, за да се сетя какви бяха. Stuck Out Tongue

# 491
ау - колко предвидимо - вижте жената-лъв - 36-та тема  Laughing

# 492
Ми те ако не се покажат всички да ги видят - няма да са те, просто. Както каза ти - "колко предвидимо" изобщо за зодията Лъв.

# 493
Последно да кажа - ако питате някой коя зодия е, и той ви каже "- познай?! най-хубавата!", кажете му "лъв" - ще бъдете свидетел как се разтопява от кеф. Защото само тези представители така казват, че го и вярват. Пробвано!

# 494
Значи ако искам да се избъзикам с някой лъв ще го питам "Водолей?".  Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт