Жената Водолей

• 72 820
  • 707
  •   1
Отговори
# 600
  • Plovdiv
Цоппп  още един водолей в групата. Здравейте момичета Hug След 5 дни ми е рожденния ден, ама сатурновата дупка нещо не я усещам. Виж финансовата като че ли по се усеща, но гледам да не и обръщам внимание. Нали казват, че трябва да се мисли положителн, та и аз така оптимистично ще скачам в 45-тата си годишнина.  Rolling Eyes

# 601
Да почерпя днес и аз ,на 31 години :

# 602
tanyatais , тези вкусотии ти ли ги измайстори? Доядоха ми се  Laughing
Честит рожден ден!

# 603
tanyatais , тези вкусотии ти ли ги измайстори? Доядоха ми се  Laughing
Честит рожден ден!
Мерси ! Не са мое творение тези точно ,но иначе се старая да имам такива на празник,е не моя,на него излизаме навън и не се занимавам с домакинстване;)Simple Smile

# 604
минавам...само...да си жива ,здрава и много обичана,,..и едно дълго околосветско пътешествие ти желая

ето и подаръка      Whistling Whistling

# 605
минавам...само...да си жива ,здрава и много обичана,,..и едно дълго околосветско пътешествие ти желая

ето и подаръка      Whistling Whistling
Супер,мерси много!Подобаващ подарък !:)

# 606
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добър вечер, водолейчета  Flutter
Аз смея да се присъединя към вас, макар че по новите календари съм Рибок...нооооо по душа си оставам Водолей  Peace

# 607
Здравейте?АЗ също искам да се присъеденя към вас ,аз съм водолей с асцедент лъв и луна лъв . ,аз  мразя  да ходя по магазини , слушам  всичко без 4алга ,не мога да плувам,родена съм на 14 февруари ,и аз не се разбирам с раци и овни макар че би трябвало и с лъвовете но най-добрия ми приятел е лъв,

# 608
Днеска черпя, инати и инатки Simple Smile))))))))

Гаврътнете по едно!

# 609
Честито и на теб, NinoTino !

# 610
Честито и на теб, NinoTino !

И от мен честито на всички празнували, празнуващи и предстоящо празнуващи. Пиша го сега, зашото като истински водолей кой знае кога пак ще се мярна тъдява....
а може и още утре Simple Smile

# 611
Честит Рожден Ден на всички,които са имали празник в последните дни! Живи и здрави да сте всички,много късмет и обич и всичко,което си наумите,да си сбъднете!

# 612
# 613
Водолейки, със закъснение черпавам, станах на 30  Rolling Eyes Wink Shocked

# 614
  • Smallville
Да си жива и здрава, Галля !!Много късмет и любов!!

Днес и аз одъртях,нека се почерпим-

Общи условия

Активация на акаунт