Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 706
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утро и от мен!
Май ще имам няколко минути  Whistling

Тара, виж и ти темата за срещата, беше се записала че имаш желание  Grinning Да се оправя Виктор  Hug
Моята Чико си я бутам, обаче сдава багажа вече, вчера пробвах лятната на Мони Чиполино Прима, обаче и тя не върви добре, та сега с две полусчупени ще гледам да избутам до пролетта, после я мятам на едно полусчупено колело-триколка, докъдето ни изкара  Laughing
Гърнето й е все още за игра, даже не си правя труда да я слагам, защото скача веднага. Плана е лятото да я събуя по голо дупе и да се учи.
Храня я с метална лъжичка от много отдавна, да не говорим че е от нашите които си ползваме ежедневно  Rolling Eyes
Аз така като Габи, ползвам децата  hahaha Нали трябва да се учат кое какво е  Mr. Green
Новия хит в нас е Крокодила Гена - сядат двете с баща си пред компютъра и настава неистов смях. А Маги, понеже само вижда че другите се смеят, но всъщност горкото хабер няма за какво, приглася с неразбиращ поглед  Joy

Илияна, включвай се по-често  Grinning
Слънчи, как е татко ти?
Хайде дами, хубав ден   bouquet

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 07:30 от Alexandra

# 181
  • Карлово
Джуличка Hug

slan4ogled    с метална лъжичка го храня но от тези малките (десертните),не ми харесва единствето това на тях че понякога когато бързаш има опасност да нараниш венеца а моят синковец ако намалиш темпото на ядене и спира да яде  Laughing

juju1  Hug Heart Eyes

Тополчица    Hug

dama    Hug

Гад Чевръста    Joy Joy Joy Hug

# 182
Здравейте
Джули,моята Маг Ингланд е комбинирана,но я ползвам като е студено само.

Нотова, За количката вече ти отговориха.

Ай, много фнимаваш, да не си от бившето ДС?  Grinning  Rolling Eyes Thinking newsm78

Ще ме умориш от смях  Joy Joy Joy

Тара,да се оправя бързо Виктор.

За гърнето - Илия го слагам след сън и 10-15 минути след ядене и почти винаги е свършил нещо.Но вече по- сериозно ще се хвана лятото да го уча без памперс.

# 183
Привет!
Отдавна не съм писала, но нямам кой знае какво за казване...
Всички болни бързо да се оправят и стига вече, пролет идва....ще ми се...
gab_i, аз използвам Мърко да си бута количката, тъй като ако не е ангажиран с това тича в права линия и после не мога да го върна. Ами онзи ден с майка ми го изведохме и спряхме на една пейка с количката, пускам го да тича, тя след него, викам си той ще си обикаля около нас, като другите деца.А нашия като тръгна обратно и тичаааааа, за малко да се прибере вкъщи. ooooh!Затова му показах как да се хваща и да бута и той много е доволен, гледа колелетата ка се въртят и бутааааа, даже като се спра с някой и се изнервя.http://ewito.multiply.com/photos/album/8/8#1 - ето го ка бута и малко смешки от банята.
За количкте - ето я мойта новата, пак да си я покажа, ако сте я забравили.http://ewito.multiply.com/photos/album/6/6#3Тъкмо мислех тия дни да я измъкна, то пък се застуди, но нищо цяло лято ще си я бутам. Мойта не е с легнало положение, гъта се много леко назад, но плановете ми са да се прибираме за следобедния сън и без това иначе разходките много дълги стават и аз се изморявам и ми омръзва, така ще мога да се мятам на тролея и да се прибирам по всяко време, без някой да ми помага, защото това много ме затормозява, хората естествено не се сещат сами и трябва да се молиш. А тази количка е под 6кг. и мога да я вдигам заедно с бебо без проблем.
Иначе по цял ден се забавляваме с него, само ни разсмива и много иска да говори, обаче още нищо смислено не излиза. Crazy
За лъжичките - тъкмо тия дни се чудех дали се сменят като шишетата, тях ги изхвърлям на 3 месеца, а лъжичката ми е на Нуби от тази, дето е в комплект с едни купички и не съм я сменяла може би 6-7 месеца. С метална ми е по-удобно, но още ме е страх да не иде някой зъб.
Гърне ще купя тези дни, но кога ще го сложа...той има много редовен стомах, сутрин най-много 1/2 час след като се е събудил е свършил работата, обаче ие сутрин си се излежава по 1 час и се гушкаме и не знам как ще намеря воля да ставам и да го крепя на гърнето. Rolling Eyes

# 184
  • София
Да се запиша най-после и аз в темата  Hug.
Честито на всички, които са имаи повод за празнуване - зъби, РД, ходещи крачета и т.н.!
Духче, колажа е супер!
Луси, за кремчето правено в аптеката - само с такова лекувам дупето на Васко. Дори един обрив, който беше съмнение за атопичен дерматит излекувахме пак с него. Ето я рецептата - http://www.qnuarki.snimka.bg/album.php?album_id=169374&pid=9553591.
И честити бременни коремчета - на теб, Албена и Димито!
Желая Ви лека и безпроблемна бременност, бебчовците да си седят на топличко до термина и да са живи и здравички!
За гърнето - ми не го слагам. Пробвах го 2 пъти, че сестра ми му подари гърне за НГ ... ми той се опъва като струна и не иска да седне ... хем има дръжки и забавление. Ето такова е , само че оранжево. Нооо, като се постопли - няма да му се размине.
За количка лятна, за сега не мисля да купувам, нооо ... започвам да се замислям. Споделих на мъжа ми моите мераци и той се втрещи  Shocked ... защо ми била нужна още една количка ooooh!. Мъже ... много му разбира главата...
За лъжичката - храня с каквато ми попадне - метална или пластмасова.
При нас има нови новини - моето момче си има кътник, втори на път и заформя четири зъба от горе (с два резеца) - зъбат звяр  Mr. Green.
И другото ново е, че проходи миналата седмица и започва да се отпуска и по-честичко се пуска сам да прави стъпки.
Та така ... за сега май това е, после ако се сетя още нещо пак ще се включа.
Рапорт даден!
До скоро   bouquet!

# 185
Импи - мерси много за линка на рецептата  Hug Аз от преди помня, че го беше показвала и онзи ден го издирих и таткото поръча. Та  вече го мажа мъника, дано премине бързо  Hug Честити ви краченца и кътниче  Hug
Гърнета - ползва упорито, седи спокоен и обикновено има резултат. Понякога така го пълни, че чак се плаша къде е събрал такова огромно ако  hahaha
И аз отдавна храня с метална чаена лъжичка, с пласмаските не смогвам на мерака му  Mr. Green
Алекс - това за Крокодила Гена много ми хареса  hahaha И аз го наблюдавам Стефан, като се смеем и той приглася, пък колко ли разбира за какво се смее  Mr. Green
Слънчи - -как е баща ти  Hug

Ох, още ми е главоболно и повръщащо, айде да минава този период, че направо не се трае  Sick

# 186
Ханна, явно си е до дете. на мен не ми се налага да го натискам Емо, на него си му харесва т. нар. морнинг шит. седи си, пие вода (иначе почти не пие вода), приказва си нещо и си чеше топките (в тази връзка нали знаете защо жените като се събудят си търкат очите? щото си нямат топки да си ги почешат... та, мъжка му работа, какво ли разбираме ние?!) днес не успя да се омаже, хем стоя над половин час. иначе не си казва, но знае, че като го сложа на гърнето се очаква от него да ака и ако не му се ака протестира. за пишкането не сме говорили още Simple Smile

зимна, саламндър ли каза за намаленията че забравих? има ли готини маратонки? или пролетни обувки?

количка лятна имам, възможно най-простата за 40 лв. от Комо. има само едно положение, предните колела се въртят, няма кош отдолу, няма сенник, трудно се бута по неравни терени, ама ми върши добра работа, щото е малка и лека. аз не си падам по покупките на колички. мисля да му взема колело дето се бута и да си спи вкъщи, по причините, които Евито е казала, а и защото навън не спи добре.

# 187
  • София
Хубаво временце навън, а нашата кака пак е настинала- за щастие върви към оправяне и дано не е вирусно и Жоро да го лепне точно за общия РД.

Много са ви умни дечицата бееее - как носят дрехи, говорят. Моето единственото, което забелязвам е, че е по-музикално от сестра си. Обича да му пея, то да си пее, да му пускам мъузика да танцува. Онзи ден се разтанцува на Kafe del mar, гол по пишка, защото беше преди баня  Grinning

Аз храня с  такава лъжичка. Малката е колкото чаена, а голямата колкото супена. Жоро има навика на последната хапка (като не иска повече) да стисне здраво лъжицата със зъби и ме е страх с метална да не си ги счупи. Те пък тези са меламинови, та не са и те много безопасни...ама няма идеално щастие.

Гърнето все го гони от под дупето на Ева, иска да бърка в него. И веднъж му казах, хайде сядай като толкова искаш, а той беше възмутен  #Cussing out И в тази връзка как се изпишкват моменцата на гърне -седнали ли?

Трябва да се стегна и да подстрижа Жоро, но все отлагам - да видим кога ще го направя.

За финал: честито на всички проходили, озъбили се! И бързо оздравяване на болните!

# 188
Пипи, има само високи до глезена, някои са дебели зимни, а други тънки, но не са чак летни Peace

# 189
  • София
МИА седнали пишкат. Алекс беше вече доста голям когато почна на тоалетната. Още не стигаше и го надигах, така дълго време. Ама да знаеш, че е хубаво да го приучиш в банята да върши работата си защо пооливат понякога. Mr. Green
Иначе и аз вчера гледах тези лъжички ама много се чудих, сториха ми се големички. Rolling Eyes Иначе ми харесаха и на мен. Simple Smile
Импи, аз имам същото жълто от баткото. Интересното идва като реши, че докато върши нещо може да го използва и като кола за...бутане.  #Crazy  Mr. Green
Алекс, Габи лошо няма да помагат ама Алекс вече почва да се изтарикатява и ми вика "Мамо аз да не съм ти слуга!!!"  Shocked  Mr. Green
Хайде днес и на разходка гледам ще отидем.
Ние утре пътуваме. Peace Не знам колко няма да ме има.  Rolling Eyes Мъж ми ме е пуснал отпуска до края на месеца ама колко ще стоим...не знам. Laughing

# 190
Джули,моята Маг Ингланд е комбинирана,но я ползвам като е студено само.
Е така де, така... Wink
И моята е такава, ама сега не я ползвам - ползвам "Bertoni"-то...
Иначе есента, зимата с нея си изкарахме....

Между другото - добро утро от мен...
 Hug

# 191
Здарвейте, момичета:)
С тази работа не ми остава време за писане, но иначе чета редовно Laughing
Толкова съм изморена, вечер лягам в 1, ставам в 7. До кога ще издържа не знам ooooh! А на Нели приспиването е станало толкова дълго, уж много й се спи, слагамя в леглото и й се доиграва адски. Снощи час и половина ми отне да я приспя Whistling
Сега по темите:
Гърне не сме ползвали. Мисля на пролет, като се постопли да почвам да я обучавам. Нещо сега не ми се разправя Rolling Eyes
Храня я с метална чаена лъжичка, от нашите, няма си лично нейна.
Лятна количка си имам от миналото лято - Чиполино Прима. Много съм доволна и не мисля да купувам нова, може би по-нататък едно колело. Мился, че е излишно да трупам колички.
На Крокодила Гена е фенка и Нели. Много се кефи, баща й откри този начин за забавление Laughing
И друго, почна да прави сериозни опити да говори. По-лесните думички ги повтаря. Научих я  да си казва името. Като я попитам "Как се казваш?" тя отговаря " Ннннеи" Laughing Питам я, дали е бебе или дете и тя казва-"Тете" Laughing Много натъртва съгласните Laughing И разбира всико, което й се говори, сега се е научила, като поискам да й цункам крачето, да ми го поднесе в лицето, дори дае права, се мъчи да го вдигне Grinning Голям смях пада Joy
Дамче, весело изкарване при мама Heart Eyes
Нотова, добре дошла Hug
Хубав ден на всички и приятни разходки Heart Eyes

# 192
  • В сънния Люлин, прибулен...
Здравейте, мили мами  Heart Eyes Hug
Само да докладвам набързо - ходихме на разходка и се запознах с една мама на януарче-водолей. Бременна!
Любезно я поканих в нашия форум...   bouquet

Импи, честито за проходилия малък голям човек! Сърдечни пожелания винаги да има твърда почва под краката си, близки цели и далечни хоризонти и синьо детство!

# 193
Добро утро!

Вал, днес празнуваш ли?Независимо от отговора-да си ни жива, здрава и все така забавна Hug

Люси, дано минава по-скоро това ужасно неразположение Confused Hug

Еви, не ни зарязвай така за дълго, де Heart Eyes

# 194
Здравейте.

Благодаря, че сте добавили името на Тед в колажа. Като качвах снимката опитах около 10 пъти да я надпиша и не успях.
За гърнето - не го слагам. Даже още не съм купила.  Embarassed Но мисля, че няма да седи на гърне - той не спира и за секунда. Купих  Бамбино Мио пелени и обикновени памучни гащички и ходи с тях от време на време.
И да се похваля - и Тед проходи, бавно и съсредоточено стъпва за да запази равновесие. Simple Smile
Лятната количка ни я подариха (на Чиполино - Ерика) и ще ползвам нея. Няма напълно легнало положение.
Храня го с метална чаена лъжичка вкъщи, с пластмасова - навън.
Ами... май това е за сега.

Приятен ден на всички!

Вале, честит празник!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт