Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 708
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
о днес се омаза целия с... ако. седи си на гърнето и си дърпа пишката, както обикновено, и изведнъж го гледам: гледа си с интерес ръцете, а те целите омазани и той стиска юмручета, разтваря и маже още повече... добре че около устата нямаше нищо, та приемам, че не се е захранил и с това. той обикновено само пишката си дърпа и й приказва нещо и така си седи обикновено половин час сутрин на гърнето докато пооправя наоколо, ама явно ша трябва да сменяме сутрешното занимание.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Докато ви прочета и нашия се събуди:(

Ще кажа само(ако не съм, че не помня вече), че проходихме!!!
Имаме вече и горни зъбчета, т.е. стабаха 4.
И пак се разболхме след ваксинация, ние понеже сме назад с ваксините сега бием втория Пентаксим, вдигна много висока Т, а сега си е болен #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пишката е наникъде, т.е. хич не е забелена, незнам кво ще правим.

Хайде че ревем!  bouquet

Miglena, да не е сънувал нещо?? Само това ми хрумва. Щом няма Т, не виждам защо ще е гърч. Успокой се, може и да му избиват зъби, да го боли..

# 166
  • София
Тониси- много ти е сладко момчето и много хубаво си го подстригала Hug

Слънчи- благодаря за организацията още веднъж HugКак е баща ти?

Пипи- много ме разсмя с Емо.  JoyСияна пък в момента се е научила, стои стои на гърнето и става да провери какво е направила- Редовно бърка с ръчичка и трябва да съм там за да не маправи същата беля. Joy Joy

Миглена- сигурно е сънувало нещо детето. И Сиянка понякога се събужда и плаче и като я гушна се успокоява. Кой знае какво им минава през малките главички Hug

Нотова- добре дошла Hug Hug Hug
Габи- голям помощник си имаш.Направо ти завиждам Peace

Духче- мерси за колажа. Много е хубав и страшно актуален Heart Eyes

Маца83  - мерси Hug Hug Hug

# 167
Джули,нашата лятна количка е същата,даже и на цвят са еднакви.Много е удобна за пътуване.Но сега като е по-студено ползвам Маг Ингланд.
Хихи... Laughing
Нашата зимната пък е "Маг Ингланд"...   Peace

Меги, гърчовете не са толкова безобидни, и да не дава Господ  Praynig, но не можеш да сбъркаш гърч с обикновено треперене... 
Naughty

# 168
  • Троян
И аз да кажа за гърнето.Маги много обича да седи на него,слагам я 4-5 пъти дневно и в повечето случаи все е свършила нео вътре..Но аз я слагам на него от както е на 6 месеца.Но ако се напишка като е без памперс не й прави никакво впечатление,играе си мокра и никак не й пречи Thinking
За лъжицата яде с метална,струва ми се че пласмасовите никога не могат да се измият добре newsm78

# 169
  • В сънния Люлин, прибулен...
Нотова, За количката вече ти отговориха.

Ай, много фнимаваш, да не си от бившето ДС?  Grinning  Rolling Eyes Thinking newsm78

Нотова, на въпроса към мен - не го знам "термо" ли е, има чувалче, купува се в комплект с дъждобрана, отделно.

Последна редакция: пн, 09 фев 2009, 22:54 от veihaivei

# 170
veihaivei, голям си шемет Mr. Green

Аз Дарена всичко на всичко веднъж съм я слагала на гърне, ама тя много се обиди Rolling Eyes
Ще пробвам пак скоро, може да е преминала в друга фаза, знам ли Simple Smile

Лъжички отдавна ползвам метални, изхвърлих всичко пластмасово.

Габи, твоят човек е голяма изпълнителна скица! Laughing

Пипи, аз трудно бих преживяла таквоз нещо Blush

микки, как сте?

# 171
Тая работа с гърнето ми се вижда доста трудна Rolling Eyes Сега я слагам след сън и винаги пишка .Даже няколко пъти е казвала "аки " и после пишка като я сложа , но акането ... трудна работа . Досега три пъти се е изакала в гърнето и то по случайност . Спотайва се някъде и набързо свършва работата , а да не говорим че няколко пъти ми прави и друг номер - изчаква да я изкъпя , обличам я и като я сложа да спи чак тогава решава да напълни гащите ooooh!

# 172
Нотова, welcome
Честито ходещи крачета на Митко! newsm68
Иве, браво за взетия изпит! Hug
Духче, супер е колажа! smile3501

За лъжиците - все още храня с пластмасова, но ми се е случвало и с метална да давам.
За гърнето - далеч сме от истината.......  аз не че съм се разбързала.........
За крема - откакто се е родила сме с правения крем от аптеката. Доволна съм от него. Нищо друго не съм ползвала.

Вчера 2 часа се мотах из МОЛ-а, докато баткото и таткото гледаха 3D кино. Явор за първи път гледа такова чудо и беше очарован. Аз се помотах из магазините с идеята да купя подарък на мъжа ми, че е рожденик този месец....... никаква не я свърших...... това което харесвах беше с егати космическите цени #Crazy От цялата работа намаза Рая. Купих й обувки и количка за кукли.
Днес се поправих, пообиколих центъра и купих подарък и за таткото, и за себе си (да не се мина). Mr. Green

# 173
  • София
Изчетох ви и бързам само да се запиша. Тоя път не съм и по пижама а.....  Embarassed  Rolling Eyes бързам да си лягам.  Wink Mr. Green
Нова мама си имаме....браво, добре дошла.   bouquet
Илиянче теб защо няма да те видим май месец? Аз ли нещо съм забравили или..... newsm78
Иве, честито.  Peace
Духче, колажа е супер. Ама да беше ги подредила по .... двойки.  Joy
За лъжиците -  пластмасова,  метална да давам, каквато дойде ама май повече метална, че по голяма идва. Mr. Green
За гърнето - далеч сме от истината.......  аз не че съм се разбързала.........край на цитата.  Wink Дори не съм го и пробвала още.
За количката - не искам да казвам нищо че.....мъж ми не дава нова а старата заваряна 100 пъти. Чиполино е - не си купувайте такава! #Cussing out
Хайде....лека ви нощ. smile3524

# 174
  Здравейте!!!  Толкова отдавна не съм се включвала,чеее...направо ме е срам,но тамън се зачета до къде сте- и хоп:или Емка се буди,или баткото ме вика за домашното,или съм на работа и някой намине и все не успявам.Затова сега набързо да ви поздравя всички и да ви пожелая май вече здраве и спокойствие,а другото-до където стигне.И на гърне ще се научат,и да говорят,а за белите-просто са царе BlushМойто поне е голям шемет-никога,ама никога не върви с мен,винаги си има своя посока и си следва целта-няма значение дали са близките люлки,пързалки или някое куче,дали е Коледната елха или фиксирана локва,не помага никакво викане,подканяне,заплашване с"чао"-тя си върви накъдето е тръгнала и толкоз!
 Гърнето го ползва да си вози играчките не ще да сяда на него.А за храната-не ми се говори ooooh!По този повод,моля,запишете ,че на 1г. е 9.000кг и 74см....Благодаря!
 Сега отивам да видя за срещата и да ви пожелая лека и спокойна нощ Hug Hug Hug

# 175
  • Бургас
Чакайте и аз да се изкажа по актуалните въпроси, като никой друг път Wink
И моята мадам, като Миша, хич не и дреме, че е наакана...даже по-весела става, по-игрива. Хубо, че я разбираме бързо, ако не по специфичното клякане с умна физиономия (само така го прави Laughing), то впоследствие, благодарениена аромата Mr. Green Гърне все още не е виждала, какво чакам и аз не знам newsm78
Лъжица ползваме през повечето време пластмасова, ама тя ни е много удобна Peace Иначе, имам сребърна, от време на време с нея храня.
Количка си имаме втора (само че електрикавия цвят) от миналото лято, много съм доволна, Ксю не предявява претенции. Тежи 7 кила, но не се усещат изобщо Rolling Eyes

Честито на скоропроходилите сладури!!!

Агентче, случайно разбрах, че подписа (невероятна снимка Peace) ти е линк и разгледах останалите снимки  Whistling Направо нямам думи, приказни са! Много красиви!!! Да не говорим за фотомодела Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 176
  • Варна
Здравейте момичета Hug!
Сигурно от три-четири теми не съм се включвала, ама все нещо не успявам да пиша, но за четенето - чета редовно Laughing!
Едни болести са ни нападнали и нас ooooh!. Първо Виктор беше преди две седмици, миналата седмица Ралица, в петък и мен ме събори гадния вирус а сега от снощи пак Виктор Tired! И сега по повод на това че дебна температурата му да не скочи много, намерих време да пиша Mr. Green!

Честито на новите ни бременни мами - Луси, Албенка и Димито  bouquet! Много лека и безпроблемна бременност, още по-леко раждане и най-прекрасните и здрави дечица на финала  Hug!

Честито и на всички новопроходили. новоозъбили се и с всякакви други нови придобивки  bouquet!

Гърне не съм "предлагала", а може би трябва вече newsm78!
Количка купих лятна, но я ползвах докато Виктор спеше в нея по разходките, т.е. лятото и след това си извадих лятната от Ралица, която е малко позахабена Blush, но пък е здрава и ми е супер лека и удобна и си карам с нея Peace!
Лъжица за разлика от другите, аз предпочитам да го храня с по-малка, че той и без това яде много бързо и ако му давам по-големи хапки, не успява да разбере, че се е нахранил - яденето свършва бързо и той реве за още  Mr. Green!

Надя, стискаме ви палци за добри резултати от генетичните изследвания Praynig!

Хайде всички болнички бързо да оздравявят  Praynig!
Много  Hug на всички и дано успявам по-често да се включвам!

# 177
Агенте, казвай бързо с какъв апарат снимате. Аз съм с Никон Д60, обаче нямам време за го разуча, ужас. Пробвах във фотографската тема са схвана нещо ... тц, много четене и там трябва. Явно ще добивам опит правопропорционално на броя снимки.

Катенок, и ние сме с Колкрафт, много са леки, наистина. И викаш на сънища си го ударила, а? Да не те стряскам, ама със зомбясването понякога ще ти се привижда и послед бял ден  censored, ох, добре че само ние си знаем за какво говорим.

НаденцеHug. Знам, че не е сега момента да ти казвам, но съм оптимист по отношение на вас и ви пращам много положителна енергия.

Фил, да сме честни, и мен да ме сложат на гърне, и аз ще се сърдя. Дарена е дама, осигури и дискретност и може и да има ефект.

Нотова, мараба! Laughing

Гого не ме оставя на мира. Лепнал се е за мен като ... цифка у мифка и не мога да съм пълноценна във форума, ама пък вътрешно си признавам, че ми е приятно и си го разнасям. Ей такава майка съм аз, глезеща.

# 178
  • Canada, ON
Привет момичета!
Благодаря ви за подкрепата за моите проблеми! Аз от нямане на време днес не се обадих до болницата, но и кървенето ми понамаля и като че ли се поуспокоих.

Да се изкажа и аз по някои от въпросите:
Ядем още с пластмасова лъжичка, щото имам поне 15 броя - рекламни, от едни каши на Милупа. Много са ми удобни и ги ползвам.
За гърнето - от доста време стоеше наоколо да се запознаваме с него като с мебел. Слагах понякога Джулия да седне с дрехите като на столче. Смееше се и се заседяваше за около максимум 5 секунди. Преди няколко дена отидохме в тоалетната. Проведох демонстрация. Обясних, че от нея се очаква същото. Свалих памперса и я сложих на голо на гърнето. Беше мнооооого възмутена и въобще не пожела да се заседи дори за секунда. Мисля да подновим опита след някоя и друга седмица. Сега не виждам смисъл.
И ние се сдобихме с нова количка - лятна - подарък от баба. Мислех да си карам с тази която имам, но тя е като танк, а планираме да си ходим в БГ лятото, та ще ни трябва нещо по-леко. Там няма да разполагам с кола и ми трябва нещо леко. Количката е тази, но друг цвят. Харесва ми, че има легнало положение:
http://www.shoptoit.ca/shop/product--catId_1001224__locale_en__p … ctId_3812176.html
Нали ви изпуснах края, та не знам дали сте коментирали темата за витамините. Нашият доктор ми препоръча да започна даване на един продукт съдържащ вит. А, Д и Ц. Обаче продукта е с отвратителна миризма и Джулия не го харесва. Имам от БГ Санастол и мисля утре да я пробвам с него да видя дали ще й хареса.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 05:51 от Мама Мечка

# 179
да взема и аз да се включа, че да допълня канадската групичка. Laughing
Агенте, много яки снимки наистина, отдавна съм го казала, скрит талант си ти. Дори видах коментари на една приятелка
Мече, май скоро за витамините не сме коментирали. Каква марка са?
Тара, да ги преборвате бързо тези вируси!
Духче, колажа е супер. Ама да беше ги подредила по .... двойки.  Joy
И на мен това ми хрумна, ама да не търсим кусури. Колажът е Върхът!!!
Ще ме извините , но не съм чела назад и не съм в час по темите. Компа ми пак беше се тръшнал от някакви вируси и моят мъж ако го накарам още веднъж да го преинсталира, ще остана без връзка с вас, защото ще изхвърли компа. Laughing Сега ми е блокирал достъп до почти всичко, но форума все още мога да го зареждам. мислех си че и него ще блокира Laughing Според мен вируси той ги качва, макар да отрича. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт