Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 711
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Ивее, браво, само така 
Я кажи при кой ти беше изпита  Whistling
И още повече успехи втория семестър  Hug

Ааа, Теди, и Стефан така прикляка, като ака  Mr. Green

# 136
  • София, Дървеница
Ивее, браво, само така 
Я кажи при кой ти беше изпита  Whistling
И още повече успехи втория семестър  Hug
При проф. Глушков - Основи на е-бизнеса  ... втория въпрос се лъгахме и му правех "мили очи"  Crazy
Важното е , че се взе  Hug

# 137
  • В сънния Люлин, прибулен...
Notova, нашата е 7,7 кг, води се комбинирана, но се УСЕЩА много лека.
Основното достойнство й е, че е ултра маневрена, вози се и завива с бутане с два пръста
Не е толкова добра на по-неравни повърхности, дръжката не се обръща
Друг недостатък - когато е в напълно легнало положение багажното долу става по-трудно достъпно.
Сенника се захлупва напред само при повдигнато гръбче, отделно се продават чувалче за крачета и дъждобран (в пакет). Отзад с цип се маха през лятото плата откъм главата на детето, остава едно черно като едра мрежа за проветряване, само така става за наблюдение на детето.
Американска марка е, иначе е мейдната в Китай, от година са на нашия пазар, имат си сервиз и системата работи.
http://www.zooper.com/waltz.html иначе имат някакви модели по 6 кг, но... нищо не знам за тях.
Валс Струва 270 BGN

Това е само инфо, предполагам, че има и по-добри варианти за избор.

# 138
  • На едно ветровито място...
Момичета,здравейте!
    Влизам да се "похваля"- взех че подстригах Ники- ама така го офъках чеееее, ooooh! ooooh! горкото дете.И довечера сме на рожден ден и ще лъсне целият ми резил.Ето качих го да видите Embarassed Rolling Eyes, кажете много ли е зле????Баща му ще ме убие, то си е ясно. Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=339142&pid=10473355

Никола вече много ходи- направо тича из целия апартамент,луда ставам да го търся,и се научи да се крие Shocked и да не издава звук Shocked ,и като го намеря си умира от смях ,с глас се смее,голяма забава ,няма що.- Whistling
Отивам да ви прочета,че цяла сутрин бяхме навън.

# 139
Привет
Влизам само да кажа, Луси ние когато имаме такъв проблем само тоя крем дето го правят в аптеките само той помага.

# 140
Здравейте мами,
много ми липсвахте тези дни. Видях, че някой от Вас доста перипети са минали, а други ги борят сега за nadya_geo стискам палци, да имате бързи и добри резултати. Криско да расте здравичък и щастлив!
Честито на новите пешеходци в групата. Ние ставаме Все по-уверени в ходенето, и много смешни. Сашко върви с вдигнати напред ръчички така пази равновесие, и като засече по пътя хоп краче напред, хоп назад и продължава. Май скоро ще направя прещапулник, дойде ни времето! Интересното при моето дете с прохождането е, че не ми позволи даго водя за ръчички а се научи изцяло сам.  Simple Smile Прави ми впечатление, че става Все по самостоятелен, започна да ни имитира, и донася и показва всякакви предмети, зайграва се, като си намира някакви забавления.

Темата пак е много готина а на Духче благодаря за колажа, много е сладък с тези сърчица!

Добре дошла на Nоtova!
Lusesita когато е червено дупето но Сашко, го мажа с мас и невен, невена много успокоява, а мастта пази от урината и изпражненията. Другото е кремчето на Nivea за подсечено с цинк.  Но ако е протрито по-добре някой по - сериозен крем с антибиотик напримр, за да предпази от инфекция.

tedsan много се радвам, че всички ще бъдете на срещата!
iva_top
  Praynig Успех!!!

За количка и аз се чудя каква да взема, тази която имам вече ни е малка, крачетата на Саши стърчат напред. Скоро няма да е удобна да спи в нея. Тези дни като беше по-топло все навън бяхме и наблюдавах, че вече не му е много удобно.

Да споделя, хубавото влеме много добре ми действа и започнах да се мобилизирам повече. Малко съм отслабнала от самосебе си, или от неядене по - точно. Но това ме стимулира доста. Видях че пишете за гърдите, е това е скапаната работа, не искам да ги гледам и все се успокоявам, че и сега изглеждат добре  hahaha Замечтала съм се за пътешествия, и почивки пък да видим! Тати също повдигна темата и каза, че като се оправи времето ще пътуваме повечко.
Бях се сетила да Ви питам, хвърлихте ли някъде пъпчетата на децата или още ги пазите?

# 141
Тониси, кво му е на Ники бе, много добре си изглежда  Hug

Нивеа, Емо имаше такова топче на пишката, ама беше бяло (без жълто). и ние изпаднахме в паника, водих го при личната. тя каза, че е смегма и е нормално при постепенното забелване да се получи така. не е проблем въобще. предложи ми да го забели, но аз отказах - баща му си го забелва и почиства през ден-два, и така лека полека. и тя каза да продължаваме така като подръпва мааалко по-силно докъдето може и така постепенно ще го дръпне повечко и смегмата ще може да се почисти. така направихме и за няколко дена се изчисти.

Емо днес се омаза целия с... ако. седи си на гърнето и си дърпа пишката, както обикновено, и изведнъж го гледам: гледа си с интерес ръцете, а те целите омазани и той стиска юмручета, разтваря и маже още повече... добре че около устата нямаше нищо, та приемам, че не се е захранил и с това. той обикновено само пишката си дърпа и й приказва нещо и така си седи обикновено половин час сутрин на гърнето докато пооправя наоколо, ама явно ша трябва да сменяме сутрешното занимание.

Фил, браво на Даренка, умно детето! само и да се сети преди това да казва Simple Smile

# 142
  • Троян
Здравейте,ето ни в новата темичка,нищо не съм чела още.Имахме едни гости и ви зпуснах от поглед за няколко дена.Сега ще попрегледам какво става с вас Grinning

# 143
Здравейте, при нас нищо ново.

Искам само да кажа, че Дани от както се е родил няколко пъти е имал зачервено дупе и пъпчици и съм ги мазала с крема на д-р Тайс , винаги е помагал.

Аз сама добавих на Дани мерките на 1 год.

Благодаря много за колажа, както винаги темата е подходящо избрана.

# 144
  • София
За днес не ви прочетох ама по-късно исках само нещо да кажа на
nadya_geo   в тази лаборатория правихме теста за алергия на Алекс. Хората са много добри и внимателни. Познават ме вече защото на два пъти правихме тестовете. Момчета, които правят изследванията са млади и страхотни. Ако искаш нещо повече да питаш в самата лаборатория за изследванията бих могла да се обадя и да се поинтересувам. Hug Иначе се надявам всички притеснения да отпаднат.  Heart Eyes

# 145
  • Бургас
Духчееее, готин колаж, любовен Heart Eyes Heart Eyes...
Подсети ме, че наближава денят на влюбените Crazy, че и събота се пада, голям кеф!

А пича без името на колажчето, не е ли Теодор на аанет?

# 146
  • на плажа
 Катенок, много си наблюдателна.  Grinning

# 147
Момичета, знаете ли, че съм се сетила за Клои...  Thinking
Някой знае ли какво става с нея и защо отдавна не пише ?  newsm78
Духче, колажът е страхотен, нищо, че моето пате го няма...
Аз питах, но никой не ми отговори до кога е срокът и така си останахме...
Нищо, за другият ще се включим...

# 148
Здравейте ,

аз пак нещо изостанах с четенето  Sad  Купихме и ние вече обувки .Побрахме се в 21 номер на Колев .Уикенда бяхме на Предела , времето беше супер . Само дето си носихме шейна  Laughing
Изкарахме си добре , а бебчо много слуша .

Чао и лек ден , аз отивам да чета

# 149
  • София
Ние преди 2 седмици купихме лятна количка. Но Крис не иска да се вози в нея. Ето я: http://www.premaman.com/wapr/ml/int/cat_index.jsp?aref=0027980   Харесах я щото има пълно легнало положение и е много лека(нали съм на 4 ет. без асансьор)., но като "возия" и комфорт, не мож да се сравни с досегашната ни JANE.

Фили, ми Дарена е мацка - Как ще трае това на дупето си?!  Heart Eyes

Наде, дано съм ти помогнала. От скоро стават за 2 седмици. Като дойдеш в София кажи, може да се видим.

Иве, честито!

Аз започнах да си използвам детето за впрегатно животно.  Embarassed Той нали е хипер активен и аз само го карам да ми носи неща и то милото ходи, рови, намира, носи .... Днес преди Д. кухня си седя на леглото и "Дай пампи, дай мокри кърпи, дай буки, панталон(полона), яке, шапка ... и накрая чанта" Mr. Green и то мъкне не купчинка и чака за вънка. Много е добричък, но когато той поиска ...

Общи условия

Активация на акаунт