Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 735
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, днес ще се опитам да направя колаж, но ако някой знае имената на дечицата без надпис моля да ги сложи, защото иначе слагам снимките без имена.
Дега Боби не беше толкова притеснен, а току що прясно събуден и изтипосан да стои между две моми докато още не се е разсънил и не е разбрал какво му се пише. Другата мома обикновено ,го чака да се заиграе и му се мята в гръб, но сега се правеше на скромна и я изрязахме ,че не е от форума.
Мама мечка  ние пък искаме още мъничко сняг да се попързаляме, но вместо това днес се опържих и ми изгоря носа.
Невенска честит рожден ден на каката със малко закъснение но с едно голямоо пожелание да ти е жива и здрава. тортата е превъзходна, браво на теб!Честити ходещи крачета на Мони и браво на смелчагата Илия.

# 76
  • София
Ей днес маного малко писано - ама така е: хубаво временце, събота...

За нокътчетата една позната с 3 годише юнак ми обясни, че това били "бебешки нокти", а не "враснали" и с възрастта се оправяло. Дано е така.

Аз пък сигурно съм единствената, дето отглежда 2-ро дете с 1 количка  Embarassed Доста е поизбелял гюрука вече, ама си е здрава и ми служи миличката безотказно и в сняг и в пек. Нещо не си падам да харча пари за детски колички. Много са сладки тези, които показвате...ама какво ги правите старите колички  newsm78

# 77
  • София
Миа не си само ти. С нашата отглеждаме...трето. Mr. Green Бях я дала на една приятелка...казвам ти трактор, не мърда. И тя поизбеляла ама върви здраво. Peace
Нашите ноктенца пък някак настрани се вият. Rolling Eyes Ако ги забравя малко по дългички и почват завойчета да правят. Mr. Green
И аз да ви се похваля, че Косето днес навън си походи прекрасно хванат за двете мамини ръчички а в къщи се пуска за 2-3 крачки но много рядко. Обаче като забрави, че го страх и се пуска и си седи изправен на едно място без да се клатушка. Laughing

# 78
Мече, ние си говорихме за раничките, ама това не сме обсъдили. Аз, като преминала през електрическия стол мога да кажа, че кървене нямах, няколко дни слуз и това е. Да не би наистина да е цикъл?

Невенска, тортата изглежда супер, със здраве и веселие да си я хапнете днес!

Дега, това Какоууу и една друга етническа група много го ползва, освен американците, едни такива мургавки братя и най-вече каки  Joy

Усмивка, питай за количката дали ако вземеш всичко комплект, примерно ако вземеш и колелата от тях, дали няма да ти направят отстъпка 5%. Пък ако вземеш и кош отдолу направо може и 10%.  hahaha

За ходенето - и ние сме много далеч от този етап. Както ви казах, Георги Димитров ще проходи на българска земя април месец.

Мелани, голяма кипра имаш.

При нас днес е жега и ще ходим и ние на село - един магазин на около 90 км да си купим прясно месце и кашкавалче. Има там наблизо индианци, ако на някой му се пушат индиански цигари, казвайте да ви взема.

Чао засега от мен.

# 79
  • Canada, ON
Мече, ние си говорихме за раничките, ама това не сме обсъдили. Аз, като преминала през електрическия стол мога да кажа, че кървене нямах, няколко дни слуз и това е. Да не би наистина да е цикъл?
Цикъла ми беше на 15-ти януари, следващия трябва да е около 15-ти февруари... Явно ще ги тормозя в понеделник тукашни спецове.
Вал, благодаря за включването!

# 80
Цикъла ми беше на 15-ти януари, следващия трябва да е около 15-ти февруари... Явно ще ги тормозя в понеделник тукашни спецове.
Вал, благодаря за включването!

Аз мисля, че е нормално цикълът да избърза със седмица след такава интервенция. Но не съм специалист, все пак и наистина - допитай се до знаещите. Стискам палци да не е нещо сериозно. Но вътрешно съм сигурна, че е цикъл.

# 81
  • Canada, ON
Вал, какъв ще да е тоя цикъл 12-13 дена след предишния. А и продължава мощно вече 11-ти ден.

Я за да не спамя да кажа някоя дума и за Джулия.
Не ще да ходи. Само като бута нещо. Като я хвана за ръчички да я водя - веднага подгъва краката и сяда. Иначе е много добра в пълзенето.
Не ще и да говори. Но всичко разбира. Има си любими музики на разни играчки и си ги пуска избирателно. Прави разни прецизни неща - като да пуска пластмасови монети в прасе-касичка. И въобще ориентира се добре в игрите на всичките си играчки.
На гърне още не сме се учили.

# 82
Не мога да повярвам, че днес сме изписали няма и 2 странички. Веднага си проличава затоплянето на времето. Чужбинските майки по това могат да се ориентират - не пишем ли, значи времето в Бг е слънчево и топло. hahaha
И ние отразихме една 5 часова разходка. Ядем навън, спим навън. Е, вярно че спи по малко, отколкото в къщи, но то по улиците толкова интересни неща, няма да си проспиваме времето я. Laughing

Усмивка, страшни са в ценообразуването българските търговци........ 95 лв за един гюрук #Crazy

Имам една книга,в която пише,че е нормално децата да проходят от 10-я до 16-я месец,вече след тази възраст може да имаш основание за притеснение.
Аз знам до 18-я месец........ Пък и Явор нали проходи на 1г4м20дни.

Честито ходещи крачета на Илия и Мони! newsm68

# 83
С малко закъснение- Честит рожден ден на Маги Hug Много здраве и безгрижно детство Hug
Блазе ви за хубавото време Hug Възползвайте се Simple Smile
Меги, благодаря за инфото, прегледах офертите.Изглежда ми добре, и е на юг, ние точно това търсим.

# 84
Мече, нямам опит с това, но много силно ти стискам палци проблемите ти бързо да минат и заминат Hug

Честити ходещи крачета на Илия и Мони! Heart Eyes

Аз и с двете деца, докато са се возили в колички, съм имала само по една.Преди ме впечатляваха разни модели, сега дори не си и помислям да давам пари за това, все пак трябва и в магазините за сребро да съм редовна Simple Smile

# 85
  • София
Мече, задължително трябва дори да отидеш при спецовете. Така не може да се каже дали е нормално или не ...

Честити ходещи крачета на малчовците!

# 86
  • на плажа
 Мече, и аз съм минала през това, но не съм имала толкова обилно кръвотечение. При мен беше слузесто с розовокафяв цвят. Консултирай се с втори специалист.
 А сега ще споделя на какво беше подложено кучето ми от Тедко днес
 . Голямо преследване и веселба падна на полянката, докато Мирчо спеше блажено в количката  Sunglasses.
 А това е малко по-късно

Мирчо отмъсти за тормоза над Титко като реши да направи инвентаризация на количката на Теди, който не беше особено съгласен.
 И накрая успокоихме страстите така

# 87
  • София
Честит Рожден ден на Маги на патерици! Да е жива и здрава и да радва мама и тате!  bouquet  bouquet  bouquet

Честити ходещи крачета на Мони и Илия Peace

Ние също не ходим. Преди месец беше почнала да прави по 3-4 стъпки самичка, но след това вдигна температура и оттогава- нищо не прави , ако не се държи някъде. Много е страхлива, вече почнах да се притеснявам. ConfusedДали майка ми не е права- беше ми казала да направим пръщъпулник тогава иначе нямало да тръгне и то така стана #Crazy #Crazy newsm78

Ира- много са сладки Hug

Мече- стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 88
  • София
Слънчи- как е баща ти PraynigНадявам се че всичко е наред Praynig

# 89
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета, като заговорихте за колички, и се размислих за нашата.

И я урочасах. Днес взе да й пада едното задно колело.
Е, поправимо е, ама егати съвпъдъка  Thinking
Иначе сме доволни от нея.

Gab_i, възможно е да го има това в Хиполенд. Имам предвид, че в сайта, който ти ни пусна, рекламират няколко фирми или линии/серии играчки, едната от които е Tonka и играчка на Tonka сме си купували от Хиполенд.
Друго нищо не ми идва на акъл. Те иначе в сайта пак са пускали адреси на он- и офлайн магазини, но нищо българско и родно.

Общи условия

Активация на акаунт