Януарчета малки лудуват, общ Рожден Ден ще празнуват

• 11 738
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Привет

Днес и аз не издържах на хубавото време и направихме малка семейна разходка, но с колата до каварталното кафе, там приказка с Мимозе и после обратно. Яни пощъка и беше невероятно щастлива. Утре пак ще излизаме, за съжаление пак така накратко, че да не се  роди Мопси без време.

Сега ще ви подкарам малко по домова книга, ама кат не влизам денем... малкият дявол не дава и иска тя да пише на компа  Mr. Green Mr. Green

Тед, вторият път секцио ли ще е? Confused
Неее, още умуват докторите, а и аз с тях. Единият мисли, че може и нормално, другият настоява за секцио. А операцията. която няма да ми се размине, е за шийката на матката, защото все още си имам видоизменени клетки и е крайно време да помисля и за себе си. Но това ще стане едва след като матката се свие от бременността до нормални размери.

Аз сложих  вчера на Яни МПР ваксината, но честно казано не съм се замисляла дали ще ми се отрази на мен. Педката ме увери, че това е безобидна ваксина без странични реакции.

Аз засега съм си със старата количка. Днес разглеждах лятната колична на Мимозе, но няма пълно легнало положение и не е подходяща за Мопси, затова ще си караме със сегашната. А догодина ще му мисля... Сега не ми се гледат колички- твърде много работа ми е  Crossing Arms

За шапката- Яни се опитва да си я слага. Таз седмица така ме разрева- баща й тръгва за работа, тя си взела шапката, опитва се да си я сложи и вика ААйде... А аз не мога да я изведа и трябваше да чакаме да дойде баба й, за да прави "аайде"  Sad
Иначе казва АО на телефона, насочва дистанционното към тв, докато прави беля казва НЕ-НЕ-НЕ (това е най-новото й постижение Mr. Green), повтаря ам-ам, когато е гладна, а когато й се спи- отива сама в спалнята и иска да се качи в леглото си.  baby_neutral

Честит рожден ден на Маги- да е здраво и умно детенце  Hug

Много сладки снимки на Мирко и Теди, а й русенската любовна двойка са страхотни  Heart Eyes

# 91
Тед, каквотото и да е раждането, важното е МопситУ да се роди здраво и износено Hug
Иначе ме навя на спомени, знам колко безсилна се чувстваш на финала, когато не си съвсем в състояние да гледаш детето пълноценно ConfusedНо аз понеже нямах проблеми, болки, контракции и не си признавах, дори пред себе си, че ми е тежко, че се уморявам, гледах си го сама,един вид се правех на суперуомън Rolling EyesАма само аз си знам колко ми беше трудно.
Моят извод е, че бременна и с малко дете/бебе е много по-хард, отколкото с две мънички.

Ирка, много хубави снимки и деца, особено последната Heart Eyes

По този повод да се консултирам, какво означаваше побелялото след кърмене зърно?
Дарена нещо не суче както трябва тия дни, може би има някакви намерения Confused

# 92
  • Пловдив
Честито на новите пешеходци  Simple Smile
Миша днес падна по лице навън и сега е с ожулено чело, нос и ръка  ooooh! Вече не я пазя навън и ето .. започнаха кофти паданията  Tired
Ира, много сте готини  Heart Eyes
Боб и Ена - също  Heart Eyes Heart Eyes
Аз си взех лятна количка. Миша я одобри  Grinning И вече си я бутам, .. ами че то лятото дойде  Sunglasses  Laughing

# 93
  • Бургас
Привет, мацки!
Аз позакъсах напоследък със свободното време и не се включвам много-много Embarassed Но и това ще мине, както се казва. Ама и Валето има пръст в цялата работа, да знаете Whistling , тотално съм зарибена  Mr. Green
Днес беше прекрасен ден и за нас. Преди обяд се разходихме, Ксю доста смело обикаля детската площадка. На връщане пък заспа в количката и я чаках да се наспи. Следобяд посетихме прабаба и на село, там също направихме разходка. В колата на връщане пак заспа и пак я чакахме да се наспи Crazy Вечерта дойде любимата и баба (майка ми) да я види за малко, въобще, кефещ ден!
От сърце честитя на всички, които имаха и имат повод   bouquet
Ханна, да я нацелуваш ожулената мадама Hug Heart Eyes
Духче, ФиЛ, Ира - страхотни снимки Heart Eyes

# 94
Честито на новите проходили крачета !    bouquet
Лека и безаварийна !!!  Wink
Ирка - красота !  Heart Eyes
Направо да ги изхруска човек...
Ханче, изчезна напоследък - ще се разправяме... bowuu
Не те виждам в списъка за срещата - недей да клинчиш  Naughty, искам да те видя...  Flutter
Да цункаш малката, ожулена муцунка от мен... Heart Eyes
Сватя - нямам думи !  Shocked
Може ли детето да вика Ам-Ам сума ти време и накрая, примряло от глад да си отиде и да си легне самичко ?!  ooooh!
Ще си я взимам май още отсега снахата при нас !  Whistling
Какъв е тоя Гестаповски режим у вас ???  Crossing Arms
Шегувам се  Hug и стискам палци всичко с Мопси да е наред и да си стои там, дето му е мястото до Март месец...  Praynig
Слънчи - как е баща ти ?  newsm78
Дано вече да е по-добре човекът... Praynig
За колички гледам, че си говорите...
Ми мен направо ме е срам да кажа - в момента съм с № 6.... Blush
За всяко бебе се купува зимна и после лятна количка...
Летните ги изхвърлих, обаче за зимните ми е жал (само едната продадох навремето) и сега вкъщи е като паркинг... ooooh!
Имаме две зимни и една лятна... Embarassed
Знам, че трябва да ги махна, ама още ми е жал... Sad
Сигурно лятото като се разчистя и ще заминат, ама си ми е кофти, бе... Crossing Arms
Моят Рики пак започва да се поотпуска, но не бих казала, че ходи сам...
Тези няколко крачици не ги броя, защото го виждам, че не се чувства сигурен и все търси да се гушне в мен...
Много се наплаши, милото от тези доктори и няма да го насилвам...
Когато му дойде времето...
Малееее, олях се...  Embarassed
Ами като не пиша - не пиша, ама като седна... ooooh!
Хайде, лека ви нощ на всички - и на големи и на мънички !!!
 Heart Eyes

# 95
Аз пък пропуснах да ви кажа, че Гого вчера изяде най-скъпия си десерт след вечеря - моят Riche wrinkle smoothing night creme with 30 precious oils за 40 долара. Гледам, че на сутринта кожата му беше като бебешка. И си направих необходимите изводи - работят тези кремове, ама като ги ядеш, не като си ги мажеш.

Ханна, почна се с лошите падания. Мразя ги тези ожулвания, много ги мразя. Включвай се по-често.

Фил и Дух, Ира - много хубави снимки, страхотни са ви децата.

Катенок, нещо да ми споделиш за Д-р Трой?  Two Hearts

# 96
Цитат
Гледам, че на сутринта кожата му беше като бебешка.
Joy

# 97
хелоууу

Сватя, втрещих се с какво съм те стреснала така, ама...ЕЙ!!! Що се бъзикаш!  Naughty

Гадинке, къв тоз обогатен с 30 мазнини крем??? аз и заглавието не мога да му запомня.  Thinking

За паданията навън и аз съм се замислила. Засега още е дебело облечена и не може да се нарани сериозно, но какво ще правим като се поразхвърлим малко??? Представям си как слагаме наколенки, налъкатници, каски....  Crazy

Днес пак ще е хубав ден. Вече кроя малки планове  smile3508

# 98
  • на плажа
Аз пък пропуснах да ви кажа, че Гого вчера изяде най-скъпия си десерт след вечеря - моят Riche wrinkle smoothing night creme with 30 precious oils за 40 долара. Гледам, че на сутринта кожата му беше като бебешка. И си направих необходимите изводи - работят тези кремове, ама като ги ядеш, не като си ги мажеш.
Joy Joy Joy

# 99

За паданията навън и аз съм се замислила. Засега още е дебело облечена и не може да се нарани сериозно, но какво ще правим като се поразхвърлим малко??? Представям си как слагаме наколенки, налъкатници, каски....  Crazy

ще слагаме космодиск и наколенки  Joy hahaha

# 100
  • на плажа
 Фил, виждам, че никой не ти е отговорил на въпроса за побеляването на зърната. И при мен често се случва. Четох, че това е признак на недобро оросяване и недобро засукване, но в нашия случай децата са достатъчно големи, за да си изсукват достатъчно и предполагам след като се насучат започват да се заиграват и глезят на цицата ( поне при нас е така) и като пусне се вижда. Принципно не е проблем.

# 101

Сватя, втрещих се с какво съм те стреснала така, ама...ЕЙ!!! Що се бъзикаш!  Naughty

Спокоооо.... Laughing
Няма да се плашиш, всичко е майтапче...  Hug
Така, аз отивам на кафе, после ще пиша, ама между другото не пречи да ви питам - отложихме ли РД-то ? 
newsm78

# 102
..... който има път към Витошка - в"Саламандър" има намаления.....вчера купихме страхотни обувки PRIMO на Беа за 32лв. - ест. кожени, мекички, високи до глезена Peace, лилави  Flutter...

Тук заби градушка, а Беа с татко й са навън, и то далече от нас  Confused

# 103
  • Бургас
Катенок, нещо да ми споделиш за Д-р Трой?  Two Hearts
- ами само ще ти кажа (под секрет Peace), че Крисчън го сънувах Embarassed

# 104
Здравейте, момичета!

Аз пак се затрих, но тази тема я прочетох  Simple Smile

Да видим сега какво ново при нас - Мартин още не ходи, но за 1 ръка само вече се държи и прави по 1-2 крачки сам. Ивана продължава да кашля и всъщност явно е някаква алергия, но миналата седмица си беше пак сериозно болна и АБ отново - ушите я бояха и 39.5 редовно. Тази седмица (вчера) - нова изненада - правя й аз прическа с плитки и хоп какво да видя, разни неща по косата - ужас. Намазах я с някакъв лосион веднага и нямаше никакви живи гадинки, но само като се сетя и започва да ме сърби. Днес се пощихме известно време и мисля, че всичко е отстранено. Понеже аз обаче съм луда взех, че си намазах и моята глава профилактично, че ме сърби само като си помисля.

Ханна - доброто Мише как се е уредило  Hug

Нещо мярнах за нови бременни - Албена и Луси - ако правилно съм прочела - честито.   bouquet

Теди - гледам 33 седмици вече - още малко остана, стискам палци.

Боличките да оздравяват.

Ирамира - много хубави снимки.

Слънчи - да се оправя татко ти   bouquet

Друго да се похваля - ходих в Рим миналия уикенд и много ми хареса. На тема колички имам 2, но зимната вече я дадох на приятелка да я ползва за нейното бебе. И двете са от Ивана още.

Общи условия

Активация на акаунт